Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SVERIGE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Sverige med Auto Europe

  Kontakt Auto Europe når du har brug for biludlejning til din rejse til Sverige. Vi garanterer de laveste priser på standard lejebiler og luksus og sportskøretøjer samtidig med, at vi skræddersyer turen, så den passer perfekt til dine specifikke behov. Book din billeje i Sverige med Auto Europe og nyd en uforglemmelig køreoplevelse i skandinaviske største land. Der er hundredvis af afhentningssteder i Sverige. Begynd din rejse ved at leje en bil i hovedstaden Stockholm og tag en envejs kysttur ned langs Østersøen og tværs gennem landet til smukke Göteborg. Rund rejsen af på ved den norske grænse til Oslo. En naturoplevelse med varieret frodigt landskab venter forude! Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Sverige du kan læse på anmeldingssiden.

  Få mest ud af din billeje!

  Sørg for, at din kør-selv ferie i Sverige forløber problemfrit med eksperthjælp fra Auto Europe. Vi giver vigtige detaljer og fantastisk kundeservice for, at I kan nyde ferien i fulde drag!

  Kørselsregler og tankstationer

  Her kan man finde lidt nyttig informationer omkring kørselsforholdene i Sverige.

  • Det er obligatorisk for alle passagerer, at bære sikkerhedssele under kørslen.
  • I Sverige er spirituskørsel anset som en stor forbrydelse og reglerne er derfor meget strenge. Det bedste er, at undgå alkohol helt, hvis du planlægger at køre.
  • Fartgrænsen er 50 km/t i byerne, 70 km/t på landeveje og 110 km/t på motorveje.
  • Tankstationer primært selvbetjente med automatiske maskiner og er åbne 7 dage om ugen. De acceptere typisk 20, 50, 100 og 500 SEK sedler, samt større kreditkort.
  • I vinterperioden 1. december - 31. marts er det et krav, at bilen er udstyret med vinterdæk, hvis der er is, sne, slud eller frost på vejbanen eller dele af vejbanen.

  For mere information om, at køre din lejebil i Sverige, kan du klikke her.

  Vejafgifter

  Det er gratis at køre på motorvejene (Motorväg) og veje i Sverige, udover Øresundsbroen og Svinesundbroen, som begge har vejafgifter. Der er overbelastningsgebyr for at køre ind i det centrale Stockholm og Göteborg. Gebyret er baseret på både dag man rejse og tidspunktet.

  Aldersvilkår

  For at leje en bil i Sverige, skal man være mindst 20 år (med forbehold for bil kategori) og have haft kørekort i mindst 2 år. Hvis man er under 25 år, vil man sandsynligvis blive påkrævet et daglig ung-chauffør-tillæg. Man kan finde de specifikke krav om ens billeje i Sverige i vilkår, betingelser og lokale gebyrer. Vores gratis nummer "80 90 18 60" står til rådighed 7 dage om ugen, hvis man skulle have nogle spørgsmål omkring sin biludlejning i Sverige. Vores servicemedarbejdere sidder klar til, at besvare spørgsmål og er altid til rådgihed, hvis man har brug for hjælp. 

  Valuta

  Valutaen i Sverige er svenske kroner (SEK). Mønterne findes i 1, 5 og 10, mens pengesedler findes med værdier på 20, 50, 100, 500, og 1000 kroner.

  Tidsforskel

  Sverige er i tidszonen CET (Central European Time zone), hvilket svare til den tidszone vi har i Danmark. Ligeså starter sommertid den sidste weekend i marts og slutter den weekend i oktober. Andre populære destination lande som er under denne tidszone er fx Frankrig, Tyskland, Italien og Spanien for at nævne et par stykker.

  Ordbog

  Selvom dansk og svensk ikke er meget forskelligt på skrift, så kan de være svært at udtage.o

  Her er nogle sætninger, man måske kan finde nyttige:

  Godmorgen - God morgon
  God eftermiddag - God eftermiddag
  Hvor er den nærmeste politistation? - Var finns närmaste polisstation?
  Hvor er det nærmeste hospital? - Var är det närmaste sjukhuset?
  Hvor er den nærmeste hæveautomat? - Var är närmaste bankomat?
  Hvor er [sted]? - Var är [location]?
  Kan jeg betale med kreditkort - Kan jag betala med kreditkort?
  Kan jeg betale med debitkort? - Kan jag betala med bankkort?
  Hvor meget koster dettte? - Hur mycket kostar det?
  Tak - Tack!
  Behold byttepengene - Du är välkommen!

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Sverige er 220 volt AC i 5Hz. Det er altså stik med to ben der anvendes i Sverige. Du kan altså bruge dine danske apparater i Sverige.

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere, som bor i EU skal ikke have visum ved indrejse til Sverige, uanset længden af deres ophold. Det anbefales dog, at hvis du planlægger at bo længere end 90 dage i Sverige, at du får en opholdstilladelser. Det er også anbefalet at medbringe pas, når man forlader Danmark. Har du brug for hjælp fra den danske ambassade, så ligger den i Stockholm og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Sverige
  Besøgsadr.: Jakobs Torg 1
  Postadr.: Jakobsgatan 3
  S-111 52 Stockholm Sverige
  Tlf:+46 (0)8 406 7500
  Email: stoamb@um.dk

  Autocamper leje i Sverige

  Auto Europe har nu den helt rigtige løsning til din kør selv-ferie i Sverige - endnu mere fleksibel og bedre mobilitet med vores nye autocamper leje! Turner vores smukke naboland i en autocamper og vær sikker på, at du ikke går glip af noget på din ferie! Planlæg din rejse f.eks. i September og oplev nordlyset. Hvis du mere er sommerferie elskeren skal du uden tvivl deltage i Midsommer natten. Skim igennem vores udvalg af autocampere og find det bedste tilbud til din næste rejse!

  Nyttige links

  Turistinformation Sverige

  Biloversigt i Sverige

  Kørselsinformation