Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I STOCKHOLM

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Stockholm med Auto Europe

  Auto Europe tilbyder international biludlejning med stor kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. I over 60 år har vi udviklet partnerskab med markedets førende biludlejningsfirmaer samt mindre lokale leverandører. Dette gør det muligt for os at tilbyde vores kunder valget mellem 24.000 afhentningssteder i 150 lande. Find din biludlejning i Stockholm, hvor du kan afhente bilen i de forskellige lufthavne eller i bymidten. Find stedet, der passer dig og din rejseplan bedst og begyndt at nyde den nordiske charme i Stockholm. Du kan altid læse biludlejningsanmeldelser fra Stockholm, hvis du vil vide mere om hvad andre synts om os, og vores leverandører.

  Trafik og parkering

  Stockholm betragtes som en lettere by at køre i, end de fleste andre store europæiske byer, men vær stadig opmærksom på, at det er en storby og meget trafik kan forekomme. Man bør også være opmærksom på, at ligesom i London, er der en ekstra afgift for at køre i bymidten fra 06:30 - 18:29 alle hverdage. Som hovedstad har Stockholm selvfølgelig gode forbindelser til andre svenske byer via talrige motorveje. Man kan for eksempel køre via E4 motorvejen til Uppsala, der kun ligger 70 km derfra og kan nås på mindre end en time. Er man på udkig efter en anden storby og en længere tur, så kan Göteborg klart anbefales. Turen tager ca. 4,5 time via E4 og rute 40.

  For mere kørselsinformation om Sverige, kan du klikke her

  Parkering

  Det kan være meget svært at finde en parkeringsplads i byens centrum, men heldigvis er der mange andre muligheder, da der er flere parkeringshuse tilgængelige. Finder man en parkeringsplads på gaden, kan det også sagtens lade sig gøre. Der er opsat flere parkometre, hvor man kan betale med kontanter og typisk Visa/Mastercard. Prisen bliver opkrævet pr. time. Med en biludlejning i Stockholm kan man også betale i forvejen og placere p-billetten i forruden. Der findes også parkeringspladser i udkanten af byen, hvor det er billigt at parkere. Der bliver endda tilbudt shuttle-service fra de billigere p-pladser og indtil centrum.

  Geografisk information

  Stockholm er hovedstad, såvel også den største by i Sverige. Byen er beliggende ved skærgården på den sydøstlige kyst, der er bygget på 14 øer, hvilket gør at man ser en masse vand rundt omkring.Omkring en tredjedel af byen består af vandveje og den anden tredjedel af grønne områder.

  Byen byder på forholdsvise milde temperature i forhold til mange andre byer på samme breddegrad. Byen har fire forskellige årstider og temperaturerne varierer rigtig meget i løbet af året. Om sommeren er den gennemsnitlige temperatur 20-25°C. Om vinteren er gennemsnittet typisk mellem 1-10°C, men kan dog også være meget lavere.

  Stockholms lufthavne

  Stockholm internationale lufthavn ligger omtrent 37 km fra selve centrum. Lufthavnen er den tredje største i Skandinavien og har omkring 23 millioner passagere årligt. Fra Danmark er det nemt at komme til Stockholm, da både Århus, Ålborg, Billund og København har flyruter tilgængelige. Dog er København den eneste lufthavn, der har direkte fly.

  Stockholm Arlanda Airport (ARN)
  Adresse: Swedavia Arlanda Airport, 190 45 Stockholm-Arlanda
  Telefon: +46 10 109 10 00

  Stockholm Bromma lufthavn er tættest beliggende til hovedstaden af alle de fire lufthavne, som er tilknyttet Stockholm. Lufthavnen betjener årligt ca. 2.5 millioner passagerer, hvor kun 300.000 af disse rejste internationalt. British Airways er det eneste flyselskab, som forbinder Bromma mad Danmark. Der flyver daglige afgange mellem Aarhus lufthavn (Tirstrup) og Bromma.

  Stockholm Bromma lufthavn (BMA)
  Adresse: Ulvsundavägen, 168 67 Stockholm, Sverige
  Telefon: +46 (0)10 109 40 00

  Stockholm Västerås lufthavn er beliggende ca. 105km nordvest for Sveriges hovedstad Stockholm. Västerås er en mindre lufthavn, som årligt kun betjener omtrent 115.000 passagerer. Ryanair er det eneste flyselskab, som flyver fra lufthavnen.

  Stockholm Västerås lufthavn (VST)
  Adresse: Hässlögatan, 721 31 Västerås, Sverige
  Telefon: +46 (0)21-80 56 00

  Stockholm Skavsta lufthavn er beliggende ca. 105km sydvest for landets hovedstad Stockholm. Lufthavnen betjente i 2017 ca. 2.1 millioner passagerer, hvilket gør den til Sveriges 5. største lufthavn. Lavprisselskaberne Ryanair og Wizz Air er de eneste flyselskaber, som beskæftiger lufthavnen.

  Stockholm Skavsta lufthavn (NYO)
  Adresse: General Schybergs plan 22, 611 92 Nyköping, Sverige
  Telefon: +46 155 28 04 00

  Offentlig transport

  Den offentlige transport i Stockholm er varetaget af SL, der betjener busser, sporvogne, tog og færger. Den hurtigste måde at komme rundt på, er normalt via byens metro. Det er nemmest at anvende et forudbetalt rejsekort. Priserne afhænger selvfølgelig af, hvor mange zoner man skal igennem og hvor lang tid rejsekortet er gyldigt. Metroen har i alt 3 zoner og toget kører fra 05:00 - 01:00 i hverdagene og 24 timer i weekenden. Buslinje 69 samt sporvognlinje 7 anbefales i bymidten, hvis man vil nemt omkring.

  Stockholm har også en hovedbanegård, der ligger meget centralt og er forbundet med metroen. Banegården tilbyder lokale togforbindelser samt tjenester til andre storbyer i Sverige og internatinale destinationer. Højhastighedstoget kan få dig til Göteborg på 3 timer og Malmø på 4,5 time. Dog kan disse højhastighedstoge være forholdsvis dyre og derfor er der også langsommere toge i drift på denne strækning, som også er billigere. Vil man til København eller Oslo er rejsetiden henholdsvis fem eller seks timer.

  Autocamper leje i Stockholm

  Sammen med biludlejning kan vi også tilbyde dig et helt andet skandinavisk eventyr, der starter i Stockholm. Afhent din autocamper og oplev den svenske region nemt og lige ved hånden!