Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  STOCKHOLM

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Stockholm

  Auto Europe har sammenlignet priser på billeje siden 1954. Vi kan nu også tilbyde andre tilbud som ikke kun inkludere biludlejning, men også luksus billeje og autocamper leje til de bedste priser. Vores mange årrige erfaring taler for sig selv.

  Bestil din autocamper leje i Stockholm allerede i dag og start din drømme ferie i Skandinavien. Udforsk Stockholm og hele Sverige i dit hjem på fire hjul. Du vil opleve uendelig frihed med maksimum komfort. Smukke byer som Malmö venter på dig! Auto Europe's camper specialister vil med glæde hjælpe med alle spørgsmål du skulle have. Vi træffes på +49 89-412 072 98 eller via email. For selv at se/sammenligne priserne kan du få et overblik via "Anmod om booking" knappen.

  Campingpladser i Stockholm

  Lej en autocamper i Stockholm og du vil opleve en ferie ud over det sædvanlige. Det er en ukompliceret og planlagt måde vi har sammensat en liste af campingpladser i og omkring Stockholm. Husk at bestille i god tid!

  Långholmens Husbilscamping Denne campingplads er ideel for dit ophold i storbyen. Her vil du opleve service du har brug for, når du skal opleve storbyen. Med fantastiske transportmuligheder kan du når centrum på næsten ingen tid.
  Bredäng Camping Stockholm Denne smukt placeret campingplads er lokaliseret 10 kilometer sydvest fra centrum. Strandresortet Mälarhöjdsbadet er lige ved siden af. Campingpladsen med grunden af græs er omringet af træer fyldt med store blade. Stedet tilbyder også en minigolfbane. En tennisbane, swimmmingpool, IKEA og byen Heron er kun et par kilometer derfra. Varmt vand er inkluderet i prisen på pladsen. Det varme vand kommer fra det miljøvenlige distrikt. Du ankommer via E4 / E20: Afkørsel Bredäng og føl skiltene.
  Ängby Camping Ängby Camping er åben året rundt og er familievenlig. Den er lokaliseret ved Mälaren sø med en udendørs swimmingpool og en vandrutsjebane.
  Tantolundens Husbilscamping Stockholm Denne campingplads er ideel for dit ophold i hovedstaden. Her vil du finde al den service som du har brug for. Samtidig er pladsen lokaliseret meget centralt, hvilket betyder at man når bymidten på ingen tid.

  Tilgængelige autocampere i Stockholm

  Her er nogle af vores anbefalede modeller til din autocamper leje i Stockholm. Den fordelsvenlige seks meter lange camper tilbyder dobbeltseng, køkken, bad, toilet, affaldstank, vandtank og varme. Køretøjene er mellem 1-3 år gamle. Compact Standard modellen er perfekt til fire passagerer, men har kun to sovepladser i form af to dobbeltsenge. Køkken, bad, toilet, affaldstank, vandtank og varme medfølger selvfølgelig alt sammen. Længden for dette køretøj er også omkring 6 meter. Ønsker man et højere udstyrsniveau bør man prøve Family Standard camperen. Denne model tilbyder sovepladser op til fire personer og har en dobbeltseng, to single senge, køkken, bruser, toilet, vandtank og en affaldstank. Ekstra udstyr, der kan vælges med er en cykelholder og muligheden for at tilføje et barnesæde. For større familier og mindre grupper kan modellen, der kaldes Family Luxury være et godt valg. Den mere end syv meter lange autocamper tilbyder ekslusivt udstyr i form af tre dobbeltsenge, køkken, bad, toilet, vandtank og en affaldstank. Selvfølgelig tilbydes varme også med denne model. Ekstra stole kan vælges til uden problemer.

  Van Comfort Standard

   Van 

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,9 - 6,8 Meter
  Campingvan: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Comfort Standard

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,41 Meter
  Campingvan: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Family Standard Family Luxury

  Family Standard

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Campingvan: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Luxury

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,28 Meter
  Campingvan: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide om Stockholm

  Besøgslisten over ting man kan opleve i hovedstaden er uendelig stor. Der er mere end 100 attraktioner at vælge i mellem. For at gøre det nemmere har vi udvalgt nogle af byens seværdigheder - store som små - Populære og unikke såsom Vasa Museum og det mere moderne ABBA Museum. Vasa er verdens eneste overlevende skib siden det 17. århundrede og viser en unik art. Mere end 95% af skibet er originalt og er dekoreret med hundrede af skulpturer.

  Velkommen til en af de største paladser i Europa! Royal Palace er det officielle residens til Kongen af Sverige og har over 600 rum. Fotografiska er en af verdens største mødepladser for fotoudstilling. 4 unikke og store udstillinger samt op til 20 mindre bliver præsenteret årligt. Ved "Moderna Museet", der er en af de mest vigtigste europæiske artkollektioner, der datere tilbage fra det 20. århundrede til i dag. Oplev malerier fra berømte artister som Picasso, Dali, Derkert og Matisse.

  Stockholm Rådhus med sine tårne og tre gyldne kroner er en af de mest berømte vartegn i Stockholm. Det er en af de førende eksempler på den nationale romantiske arkitektur. ABBA Museum og Swedish Music Hall of Fame er et perfekt sted at prøve dans! Musikken, tøjet, sangteksten, musicals og alle film om ABBA kan opleves her.

  Gamla Stan, den gamle by er en af de største og bedst bevarede middelaldercenter i Europa. Samtidig er det også en af de mest vigtige attraktioner i Stockholm. Byen blev opført tilbage i 1252. Skansen er attraktiv og altid en familietur værd. Dette er det ældste open-air museum i verden og samtidig Stockholm zoo med dyr fra hele Skandinavien Udforsk den spændende og magiske verden af Gröna Lund, der er byens forlystelsespark. En dag i Gröna Lund er en uforglemmelig oplevelse uanset om om du prøver restauranterne, udforsker pentathlon, ser en live koncert eller nyder en af de 30 spændende ture i tog.

  Tag en dagstur til Drottningholm og udforsk et historisk vartegn på det højeste niveau. Slottet af Drottningholm er en af de bedst bevarede royale paladser i Sverige. Det blev bygget tilbage i det 1700 århundrede og er permanent residens for den Svenske Kongefamilie og en af tre af UNESCO's Verdensarvliste i Stockholm.

  Forlad byen og udforsk en anden region af Stockholm. Her vil du opleve historiske vartegn, huse, et smukt landskab, søer, skove og endda en archipelago. I vest vil man finde søen Mälaren med dets egen aftryk af skov, parker, smukke borge, vilde huse og Verdensarvsområder. Mod nord vil du opleve charmerende landsbyer, Uppsala universitetet og Walloon Ironworks. Følg havet mod syd og udforsk vandreruter og en speciel vej til Nynäshamn.