Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I MALMØ

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Malmø

  Auto Europe har været en global mægler for at sammenligne priser på billeje verden over helt tilbage fra 1954. I dag tilbyder vi ikke kun uslålige priser på billeje, men også autocamper leje rundt i verden til de bedste priser. Bestil din autocamper leje i Malmø i dag og planlæg din ferie i Skandinavien. Med en autocamper kan du udforske byen og resten af Sverige i dit eget tempo. Du vil være overrasket over den ubegrænsede frihed og den gode komfort man kan opleve. Udforsk Malmø by, men kør eventuelt også til Stockholm, der er hovedstad i Sverige. Byen har rigtig meget at tilbyde. Vælg dit næste feriekøretøj og bestil enten online eller ring til vores team, der står klar til at hjælpe med alle spørgsmål over telefonen. Det er simpelt, bare ring til +49 89 - 412 072 98.

  Campingpladser i og omkring Malmø

  Lej autocamper i Malmø og læs følgende liste, der giver et lille overblik over campingpladser til din ferie i Sverige. Venligst kontakt den specifikke campingplads og spørg efter ledighed for din planlagte dato. Det er ikke nødvendigt at bestille i forvejen.

  First Camp Malmö En fantastisk udsigt over Öresund Broen direkte ved havet venter dig ved denne campingplads. Den nærme og nemme adgang til København, Lund og Österlen tilbyder mange muligheder for dig. Du vil opleve alt fra udforskning til sightseeing, shopping, underholdning og udenddørsaktiviteter.
  Habo Ljung Camping Denne populære familiecampingplads er lokaliseret i sydvest Sverige og omkring 15 kilometer nord for Malmø by. Stedet er omringet med en smuk natur og er let tilgængelig via fastlandet. Pladsen er i øvrigt lige ved siden af en børnevenlig strand og er perfekt til badning og andre vandaktiviteter.
  Falsterbo Resort Denne plads er lokaliseret en halv time fra Malmø. Nyd dagen ved stranden og udforsk den iøjnefaldende natur. Smukke hvide sandstrande er indenfor en kort distance og er derfor tilgængelig via gåben.
  Barsebäckstrand Camping & Stugby Dette børnevenlige resort, der ligger ved havet er placeret ca. 35 kilometer nord for byen. Alle pladser har en vidunderlig udsigt og med en golfbane i nærheden er dette et perfekt sted for mange.

  Tilgængelige autocampere fra Malmø

  Følgende er nogle eksempler på tilgængelige modeller i området. Den 20 fods lange Van tilbyder dobbeltseng med et køkken, bad, toilet, affaldstank, vandtank og varme. Modellerne er ikke mere end 3 år gamle, hvilket altid sikrer en positiv oplevelse. Family Standard kan have op til fire passagere med en dobbeltseng og to single senge. Udover dette vil den selvfølgelig have køkken, bad, toilet, affaldstank samt varme. Længden for denne camper er omkring 25 fod. Du vil endda have mulighed for at montere et børnesæde og en cykelholder, hvilket er part af den standard udstyrsliste. To dobbeltsenge og to single senge venter på dig med et køkken, bad, toilet, vand- og affaldstank. Varme er selvfølgelig også en del af denne Family Camper, der er omkring 3 fod kortere. For større familier eller små rejsegrupper bør man vælge Family Plus. Denne camper tilbyder samme udstyr som de andre listede køretøjer. Du kan se en mere detaljeret liste over det hele på vores "få et tilbud" knappe. Husk at campingborde og stole altid kan bestilles uden problemer.

  Van Adria

  Van

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,9 - 6,8 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Adria

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Family Family Plus

  Family

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,3 - 7,6 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,51 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide omkring Malmø

  Malmø er den tredje største by i landet og den vil overraske dig med det smukke landskab omkring Skåne. Som part af den voksende Öresund region er byen velforbundet med Danmarks hovedstad, København. Forbindelsen er via den store Öresundsbro.

  Malmø's ambition om at blive en miljøvenlig by har ledt den til en førende position i verden.
  Malmø by er kendt for sin venlighed med mange kulturelle attraktioner. Specielt anbefales det at besøge Moderna Museet. Byen tilbyder samtidig kvalitetsrestauranter, bistroer og lækre cafeer. Malmø har også meget at tilbyde i form af shopping, hvor specielt de svenske mærker er en stor del af oplevelsen.

  Parker din autocamper leje i Malmø og nyd tiden ved den 2 kilometer lange Ribersborg strand sammen med både unge og gamle. Svøm i det lækre vand og nyd den rene afslapning under solen. Nogle gange handler det bare om at slappe af og få ro til sindet og falde helt til ro i sommermånederne. Man kan nemt nå byen fra den gamle bymidte til fods. Omkring 30% af alle indbyggere i den sydsvenske by Malmø anvender deres cykler hver dag. Det er også af denne grund, at byen i Öresund har investeret utrolig meget i infrastruktur som cykelstier mm. i det foregående år. Det er også af denne grund af byen er en af de mest cykle-venlige byer i Europa.

  I Malmø har der været en stor udvikling omkring små lokale leverandører i de sidste år. Grunden til dette er den øgede interesse for lokalproduceret mad. Malmø har flere traditioner fra Skäne som ålagille, spättekaka (en regional kage, der er special bagt på en pind), äggakaka (En tyk pandekage fyldt med bacon), Martinsgans (traditionelle nudler på den 10. november) og andre ting som pillet sild. Malmø finder smag og ingredienser fra influenter i det nære og fjerne. Spiser man ude i byen vil man altid opleve en varieret og interessant oplevelse. Du kan forvente Hausmannskost, der er blevet excellent forberedt lokalt.