Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MALMØ

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Malmø – Garanti for de bedste priser

  Den nemmeste mulighed for at opleve Malmø på, er med en billeje, så man har mulighed for at køre rundt. En biludlejning i Malmø giver mulighed for at opleve byen, men også forstæderne og det omkringliggende landskab. Lejer man en bil, får man en stor frihed, da man kan gøre, hvad man har lyst til i eget tempo. Tag familien med og få nogle uforglemmelige minder. Auto Europe er partnere med de største biludlejningsfirmaer verden over, derfor kan vi tilbyde et stort udvalg af bilkategorier til de bedste priser. Tag til Malmø for at opleve det rige kulturliv, den hyggelige bymidte eller gå amok i byens shoppingcentre. Malmø er i særdeleshed kendt for sine designervarer. Det som er skrevet på den dedikerede side om biludlejningsanmeldelser fra Malmø er leveret af andre Auto Europe kunder og vil give et indblik i hvad de syntes om deres leje af bil gennem os.

  Trafik og parkering

  Kørsel i Malmø er ligesom i Danmark. Der er ikke de store udfordringer, medmindre man kører i centrum i myldretiden. Der er ikke nogen vejafgift i Sverige, hvis man ikke anvender Øresundsbroen, der forbinder Danmark og Sverige. Har man lyst til et roadtrip, kan det lade sig gøre, at køre gennem hele landet fra nord til syd og glem ikke at besøge Stockholm.

  Parkering

  Med en biludlejning i Malmø, er det ikke noget problem, at parkere sit køretøj. Der findes i alt ni parkeringshuse i byen, samtidig med at der også er mange parkeringsmuligheder tilgængelige ved de store indkøbscentre. Priserne varierer alt efter placeringen af parkeringspladserne. Tænker man i stedet på at anvende gadeparkering, så er det heller ikke noget problem. Igen er det prisbestemt alt efter, hvor centralt man holder parkeret. Der findes tre zoner: grøn, hvid og rød, hvor grøn er billigst og rød er dyrest. Husk altid at have dit kreditkort med dig, da langt de fleste parkeringsautomater ikke accepterer kontanter, men kun betalingskort.

  Geografisk information

  Malmø er den tredje største by i Sverige og ligger i Skåne regionen. Øresundsbroen har givet byen større vækstmuligheder og efterhånden flytter flere og flere danskere til byen. Til trods for dette, så er det stadigvæk en meget imødekommende by, der har et stort udvalg af kulturattraktioner og kvalitets restauranter. Byen huser lidt mere end 300.000 indbyggere. Klimaet i Malmø er generelt, som vi kender det fra Danmark med milde somre og våde vintre, hvor der kan forekomme sne.

  Malmø lufthavn

  Lufthavnen er placeret ca. 26 km væk fra byens centrum. Lufthavnen er den fjerde travleste i Sverige og varetager lidt mere end 2 millioner passagerer årligt. Faktisk er København lufthavn mere end 15 gange så stor og er endda placeret tættere på Malmø end dens egen lufthavn.

  Malmö Airport (MMX)
  Adresse: 230 32 Malmö-Sturup, Sverige
  Hjemmeside: www.swedavia.com
  Telefon: +46 10 109 45 00

  Offentlig transport

  Det offentlige transportnetværk i området drives af Skånetrafikken. Der er både bus og tog tilgængelige rundt i den centrale del af Malmø samt forstæderne, hvor de videre har drift til Göteborg og Alvesta. Skånetrafikken tilbyder også transport til Danmark. Generelt er den offentlige transport rigtig god i Malmø, da byen er utrolig moderne og godt udviklet.

  Det anbefales at anskaffe 'Malmö City Card', hvilket er en bog fyldt med kuponer til turisme samt shopping. Et godt tip til turister er, at midtersiden vil være fyldt med tips og forslag til, hvad man kan give sig til.

  Autocamper leje i Malmø

  Udover at leje standardbiler i Malmø kan du også vælge en anden ferieoplevelse i Sverige. Se vores udmærkede udvalg af autocampere til leje i Malmø.

  Nyttige links

  Turistinformation Malmø