Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA MALMØ LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Malmø Lufthavn med Auto Europe

  En biludlejning fra Malmø Lufthavn er en af de bedste måder, at få en god start på ferien på, da den sikre en problemfri rejse rundt i landet. En lejebil med Auto Europe giver samtidig mulighed for, at udforske omegnen og hele det svenske landskab i eget tempo. Udnyt dette til, at tage din familie eller venner med på en uforglemmelig rejse!. Det som er skrevet på den dedikerede side om biludlejningsanmeldelser fra Malmø er leveret af andre Auto Europe kunder og vil give et indblik i hvad de syntes om deres leje af bil gennem os.

  Lufthavns information

  Malmø Lufthavn (MMX)
  Officielt navn: Malmø / Sturup Lufthavn
  Adresse: Malmø-Sturup, 230 32, Malmø, Sverige.
  Telefon: +46 10 109 45 00
  Lokation: Lufthavnen ligger omtrent 28 kilometer fra selve Malmø, 26 kilometer fra Lund og ikke mere end 55 kilometer fra København.
  Flyselskaber: Der findes flere flyselskaber, som betjener lufthavnen selvom, at det ikke er den største. Selskaberne omfatter blandt andet: Cham Wings, Malmö Aviation, MCA Airlines, Ryanair, SAS, Svenska Direktflyg, Wizz Air og Norwegian.

  Terminal

  Lufthavnen har en terminal og to cargo terminaler. Den byder på toldfrie, souvenir og indkøbsbutikker samt restauranter og cafeer, hvor sulten kan stilles. Udover dette har lufthavnen plads til ca. 20 fly.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningsfirmaerne er placeret indenfor og er åben mandag til fredag fra 08:00 til midnat, på lørdage fra 9:00 til 14:30 og om søndagen fra 15:00 til 23:00. At afhente sin billeje fra Malmø Lufthavn er både nemt og økonomisk. For endnu større besparelser anbefaler vi, at man bestiller sin billeje i Malmø på forhånd. På den måde undgår man også, at skulle beskæftige sig med papirarbejdet ved ankomst. Derfor kan man begynde at nyde ferien lige fra, at man træder ud af flyet.

  Transport

  Kør mod Malmø og nyd den virkelige by, der oser af kultur og historie. Bygningerne går tilbage til det 14. århundrede. Byen byder samtidig på St. Peters Kirke eller Malmø Synagoge, hvor man kan beundre synet af bygningerne i lang tid. Man kan også tage til Moderna Museet, hvis man ønsker alt blive charmeret af deres kunst. Er det sommer og varmt, så er det ikke noget bedre end, at besøge Ribersborgsstranden, der går under navnet "Rivieraen i Nord."

  Med sin biludlejning fra Malmø Lufthavn er der rig mulighed for, at opleve det smukke landskab. Hvorfor ikke køre til smukke Stockholm, for at besøge Drottningholm Slot eller den fantastiske Kongelige Svenske Opera?

  Parkering

  Det er generelt ikke noget problem, at parkere i Malmø. Byen har en velordnet og stabil trafik som man kender det fra Danmark. Selve byen har i alt 9 parkeringshuse til benyttelse, hvis man ikke ønsker, at lede efter pladser på gaden. Det gode er, at man altid kan betale via sit kreditkort. De mest centrale parkeringshuse er beliggende ved de store indkøbscentre. Triangeln, Caroli og Hansacompagniet kan helt klart anbefales.

  Nyttige links

  Malmö Lufthavn