Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA GÖTEBORG LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning fra Göteborg Lufthavn til de bedste priser

  Auto Europe har været indenfor biludlejnibngs markedet i over 60 år. I løbet af årene har virksomheden etableret sig som en anerkendt biludlejnings virksomhed, med adskillige partnere over hele verden. Vi bringer dig udlejningsbiler af højeste kvalitet, fra kvalitetsorienterede biludlejere i mere end 180 lande over hele verden. Alt dette, for at tilgodese en hver tænkelig rejse med mulighed for billeje. I Sverige tilbyder Auto Europe et bredt sortiment af landsdækkende afhentningssteder, især i de turistpræget områder, herunder Göteborg, Stockholm, Malmø og Helsingborg. Book din biludlejning fra Göteborg Lufthavn, for nemt at udforske Göteborg og byens smukke natur og turistattraktioner. Få endnu mere inspiration til hvilken bil du skal leje, med vores guide.

  Kør din biludlejning fra Göteborg Lufthavn og ind til Göteborg centrum, og indånd byens charme og afslappet atmosfære. Byens centrum er 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen – Nyd strækningen ind til byens centrum med udsigten direkte ned til vandet. Nyd udsigten og turen, der bugter sig langs den smukke og frodige svenske natur, der helt sikkert vil imponere dig, og få dig til at føle dig i et med naturen og den svenske natur og kultur. Selvomg Göteborg bestemt har et stort udvalg af seværdigheder at opleve, så ville en hel speciel oplevelse helt sikkert være, at køre fra Göteborg Lufthavn og til Garden Society of Gothenburg. Sørg for at give jer god tid, så I kan nyde den smukke park godt og grundigt, da dette er en af det bedst bevarede parker i det 19. århundede i Europa. Nyd en af de smukkeste og fredelige attraktioner, og start din ferie i Göteborg med at nyde freden og roen midt i byens centrum. Kun et stenkast væk fra byens Hovedbanegård! Mens du kører i byen, så vær særligt opmærksom på cykellister, få parkeringspladser og de mange sporvogne. Det anbefales, at man planlægger sine ture, så man ikke rammer højtrafikken og kan køre fredeligt på vejene.

  Information om Lufthavnen

  Göteborg betjenes af Göteborg Landvetter Lufthavn, der ligger ca. 20km øst for byens centrum. Lufthavnen er navngivet efter den nærliggende lokalitet Landvetter. Flygbussarna tilbyder hyppige busforbindelser til og fra Göteborg, med en rejsetid på 20-30 minutter. Swebus, Flixbus og Nettbuss betjener også lufthavnen med flere daglige afgange til Göteborg, Borås og andre destinationer langs europæisk rute E4. Västraffik, den lokale udbyder af offentlig transport i området, tilbyder yderligere forbindelser til Landvetter. Lufthavnen drives af den svenske nationale lufthavnsoperatør Swedia, og med 6.8 millioner passagerer betjent i 2017, er den Sveriges næststørste lufthavn efter Stockholm Arlanda. Det fungerer som en base for flere indenlandske og internationale flyselskaber, f.eks. Scandinavian Airlines, Norwegain, Air Shuttle og Ryanair. Göteborg Landvetter operer dog ikke som omdrejningspunkt for noget flyselskab. I alt er der omkring 50 destinationer med planlagte direkte flyvninger til og fra Göteborg, hvor de fleste af dem er europæiske. Yderligere 40 destinationer serveres med Charter, hvor Auto Europe også kan være dig behjælpelig. Den anden Lufthavn i området, Göteborg Airport, er lukket. Lufthavnen lukkede i 2015, da omkostningerne ved ombygningen blev for tunge, og lufthavnen lukkede derfor. Lufthavnen lå 10 km væk fra byens centrum. Lufthavnen huserede centrum for diverse flyselskaber, men alle aktiviteterne er nu rykket over til Landvetter Lufthavn, der huserer cemtrun for de alle forflyttede flyselskaber.

  Göteborg Landvetter Lufthavn blev indviet den 3. Okotber 1977, og er Sveriges næststørste lufthavn. Byggeriet på lufthavnen startede, fordi lufthavnen erstattede Torslanda lufthavn i 1972. I de sidste tre årtier er der blevet genopbygget og udvidet i lufthavnen, grundet den store popularitet. Göteborg Landvetter Lufthavn er en stor arbejdsplads, hvor ca. 3.500 mennesker arbejder for hundrede virksomheder og organisationer. Lufthavnen tilbyder omkring 90 non-stop ruter, hvoraf cirka 50 er planlagt, og resten er charterfly. Med destinationer fra Teheran til London og Lulå til Las Palmas, så dækker Lufthavnen tre kontinenter, og mere end tyve lande. Ud over Non-stop ruter, så har lufthavnen også mange charter destinationer. I alt passerer næsten fem millioner rejsende årligt gennem lufthavnens døre, hvor mere end 75 procent tager de internationale fly. I betragtning af lufthavnens beliggenhed i hjertet af Skandinavien – mellem Oslo, København og Stockholm – er lufthavnen et omdrejningspunkt for interkontinentale luftfragt, og lufthavnen sigter mod, at øge frekvensen af fragtflyvninger yderligere. Lufthavnens langsigtede plan er, at udvide aktiviteterne og blive et omdrejnignspunkt for rejser i hele regionen, hvor supplerende trasnportformer forener sig i lufthavnen. Få din ferie sparket godt i gang, med et billeje fra Göteborg Lufthavn!

  Göteborg Landvetter Lufthavn(GOT)
  Offielt navn : Gothenburg Landvetter Airport
  Adresse : 438 80 Landvetter, Sverige
  Lokaliation : Lufthavnen ligger 24km væk fra byens centrum, og tager 15 minutter i bil at nå.
  Flyselsskaber, der operer i Göteborg Landvetter Lufthavn : Air Baltic, Air Berlin, Air Europa, Air France, AIS Airlines, BH Air, BRA, British Airways, Brussels Airlines, Corendon Airlines, CSA Czech Airlines, Finnair, Freebird International, Germania, Germanwings, Icelandair, Iran Air, Jet Time, KLM, Lufthansa, Norwegian, Nouvelair, Novair, Orbest Orizona Airlines, Primera Air, Ryanair, SAS Scandinavian Airlines, Sky Airlines, Sun Express, Swiss, TAP Portugal, Thomas Cook Airlines Scandinavia, Tuifly Nordic, Turkish Airlines, Veuling, Widero og Wizz Air.
  Telefonnummer : +010-10 93 100

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Göteborg Lufthavn

  At leje en bil direkte i lufthavnen er en fremragende måde, at få din ferie godt i gang på. Mange vil ikke være afhængige af offentlig transport, og et billeje er derfor for mange den perfekte løsning, for at skabe uafhængighed og ro. Du kan derfor benytte lejligheden til, at booke dit billeje i Göteborg Lufthavn nemt og bekvemt gennem vores partner Auto Europe, der har sikret, at du kan vælge imellem udlejningsbiler til over 8.000 destinationer i mere end 135 lande. Alle udlejningsbilselskaber er placeret ved parkeringshuene i flere etager, og stilles og forlades der, medmindre andet er aftalt. Skulle du vælge en biludlejning fra Göteborg Landvetter Lufthavn, så anbefaler vi dig kraftigt, at læse dit lejebevis omhyggeligt igennem inden køreturen går i gang. Ud over åbningstiderne, indeholder den også vigtige oplysninger om dit kommende leje, og de obligatoriske dokumenter.

  Avis billeje Göteborg Landvetter Lufthavn Avis i Göteborg Landvetter Lufthavn
  438 80 Landvetter,
  Göteborg, Sverige 43812

  +46 319 473 30
  Opening Hours:
  Mandag-Fredag: 07.00-23.30 - Lørdag: 09.00-04.00 - Søndag: 10.00-22.30
  Europcar billeje Göteborg Landvetter Lufthavn Europcar i Göteborg Landvetter Lufthavn
  438 80 Landvetter,
  Göteborg, Sverige 43812

  +46 31 3892 020
  Opening Hours:
  Mandag-Fredag: 07.00-23.00 - Lørdag: 10.00-03.00 - Søndag: 10.00-23.00
  Hertz billeje Göteborg Landvetter Lufthavn Hertz i Göteborg Landvetter Lufthavn
  438 80 Landvetter
  Göteborg, Sverige 43812

  +46 319 460 20
  Opening Hours:
  Mandag-Fredag: 07.00-23.30 - Lørdag: 09.00-04.00 - Søndag: 09.00-22.00

  Terminaler

  Göteborg Landvetter Lufthavn har traditionelt haft to terminaler, indenlandske og internationale, men de er nu fusioneret til en fælles terminal, der råder over indenlandske og internationale flyvninger. I 2009 blev al bagage håndtering forflyttet til den internationale termianl, da al bagage skulle tage forbehold for de nye regler, samt omtrukturering. I 2014 blev de to terminaler lavet om til en, med al bagage samlet i ankomsthallen, der er den forrige internationale terminal. Transferområdet, der har flere butikker, cafeer og en restaurant er tilgængeligt for alle passagere siden dette år. Der er otte luftbroer ved gatene 12-17, 19 og 20. Gatene 10-11, 18A-18H og 21c-21D transpoterer passagerer til flyet via en flybusoverførsel. Gate 21A / b er et flystativ uden luftbro, med en kort gåtur istedet.

  De otte luftbroer er som regel ikke nok, så der bruges regelmæssigt airside-busoverførsel. Traditionelt var gatene 10-15 tidligere begrænset til indenrigsflyvninger, men henviser idag til alle flyvninger indenfor Schengenområdet, der behandles som indenrigsflyvninger. Gaterne 21A-21D er placeret i det internationale transitområde, der bruges til flyvninger udenfor Schengenområdet, og adgang er kun muligt efter godkendelse af immigration. Gate 19 og 20 er afhængige af kommende flyvninger, og er derfor ikke altid placeret det samme sted. At komme igennem disse gater er også betinget, at man har en godkendelse på immigration. Godsterminalen bruger gaterne under 10. Lufthavnen har et VIP-område, hvor rejsende for et gebyr kan gå gennem sikkerhedskontrollen, vente i VIP-loungen og transpoteres i bil til flyet, og undgår blanding med andre ikke-betalende passagerer. VIP-området kan også arrangeres, og kan afholde bryllupsceremonier.

  Lufthavns faciliteter

  Som en af Europas mest moderne og største lufthavne, har den internationale lufthavn i Göteborg en omfattende liste over serviceydelser og faciliteter, der helt sikkert vil gøre din tid og ophold i lufthavnen endnu mere behagelig og oplevelsesrig. Skulle du få lyst til noget at spise, så har lufthavnen et væld af muligheder, og der helt sikkert noget, der også vil falde i din smag! Lufthavnen råder over cafeer, restauranter, vegetariske, veganske, glutenfrie og laktosefrie muligheder, for at få stillet sulten. Nogen af de mest velkendte cafeer og restauranter har også beliggenhed i lufthavnen, herunder Max, Joe and the Juice, Espresso House, Food Market samt den velkendte kiosk 7-eleven. Samtidig har du også rig mulighed for, at kunne shoppe alt fra bøger til tøj i Göteborg Lufthavn. Lufthavnen byder på en masse shoppingbuktikker, herunder eks. Eton, Pocket Shop, Swedish Gift Shop og Duty Free. Så har du derfor brug for, at shoppe en suvinier med hjem, eller købe noget inden rejsen går i gang. Så er Göteborg det helt rigtige sted at lede. Ud over en række butikker, indeholder lufthavnen også en række andre serviceydelser, der kan være med til, at fuldende opholdet. Lufthavnen tilbyder nemlig trådløst netværk, så du ubetinget kan komme i kontakt med folk, samt surfe på de sociale medier som du har lyst til.

  Yderlige tilbyder lufthavnen en helt unik serivceydelse, der helt sikkert vil gøre dit ophold i lufthaven til noget helt specielt – Ønsker du nemlig, at fejre noget specielt, opleve noget usædvaneligt og en mere behagelig måde at rejse på. Så har du nemlig mulighed for, at booke VIP-tjenester i Göteborg Landvetter Lufthavn. Lad erfarne medarbejdere i lufthavnen tage sig af alle de praktiske detaljer, mens du og dine gæster slapper af, og nyder begivenheden. En anden VIP-tjeneste som lufthavnen tilbyder, er seperat security samt at blive transporteret ud til flyet – Dette er altsammen muligt for et ekstra begyr, der kan sikre dig lige præcis den, lukus du ønsker. En helt anden serviceydelse som lufthavnen tilbyder er, at du kan blive gift i Göteborg Lufthavn. Du har muligheden for, at forevige en af dine dage i Göteborg Lufthavn, med at blive gift i lufthavnen. Du har mulighed for tre typer for bryllup, herunder et normalt bryllup, VIP-bryllup eller et komplet VIP-bryllup. Alt sammen for at tilfredsstille dig, og imødekomme dine ønsker, for at skabe rammerne for et perfekt bryllup. Du har også mulighed for, at booke et hotelværelse igennem lufthavnen.

  Dette fungerer igennem Göteborgs Landvetter Lufthavns officelle hjemmeside. Vælg imellem 63.500 hoteller til gode priser overalt i hele verden – Alle disse serviceydelser som lufthaven har, er strategisk anlagt, for at sikre dig de bedst tænkelige rammer og muligheder, så du kan nyde dit ophold i lufthavnen og starte din ferie ordenligt!

  Hvordan kommer jeg til og fra Göteborg Lufthavn

  For at komme til Göteborg Landvetter Lufthavn kan du tage bil, bus og Taxi – Göteborg Landvetter Lufthavn ligger ca. 25-40km væk fra Göteborg centrum, og 40 km væk fra Borås. Hvis du kommer fra retnings fra Oslo, Malmö, Karlstad eller Stokholm, så følger du bare vejen og skiltene med symbolet Göteborg Landvetter Lufthavn, når du nærmer dig Göteborg. Det tager ca 20 minutter at køre dit billeje fra Göteborg Lufthavn og omvendt. Der en cykelsti Fra Härryda til adkomstvejen til lufthavnen, men den sidste strækning mangler i øjeblikket en dedikeret cykelbane, så vær forsigtig med at cykel op til lufthavnen. En planlagt cykelbane skulle gerne stå klar i midt 2020, hvor nye veje og en bro over lufthavnsvejen skal bygges.

  Parkerings tips

  Reservation af en parkeringsplads sker via Swedavias hjemmeside, eller via app på mobilen. Den tilladte korteste og længste parkeringsperiode kan variere efter produkt og sæson. Når en reservation foretages, vælger kunden produktet og den ønskede tidsperiode. Bemærk, at kun tilgængelige parkeringsfaciliteter og produkter vises i reservationsdialogen. Hvis ikke et bestemt parkeringsanlæg eller et bestemt produkt vises, så er der ingen nuværende kapacitet for den valgte periode eller facilitet tilgængelig. Den kortste parkeringsperiode for en forudbestilt parkeringsplads er 24 timer. Maksimal parkeringsperiode kan variere afhængigt af sæson og produkt, men ikke længere end 100 dage er en mulighed. At foretage en booking er bindende, når kunden har godkendt gebyret, accepteret de generelle vilkår og betingelser, tilladt opbevaring af personlige oplysninger, samt modtaget bekræftelse af reservation fra Swedavia. Du har derfor gode muligheder for, at parkere din biludlejning fra Göteborg lufthavn!

  Gratis afbestilling kan ske op til 24 timer før den reserverede ankomsttid. Der tilbydes dog ingen refusion ved sen aflysning eller ubrugt parkeringstid. Ændringer i booking kan udføres helt op til 12 timer, før den reserverede ankomsttid. Det er kundens ansvar, at finde det rigtige parkeringsområde. Hvis kunden parkerer i et andet parkeringområde end det på reservationen, så er kunden ansvarlig for betaling af begge parkeringspladser – Vi anbefaler derfor, at man sørger for at have styr på, hvor man skal holde henne. Selve betallingen sker elektronisk, i forbindelse med aflsutningen af reservationen. Når kunden har godkendt betalingstransaktionen, er Swedavia berettiget til, at debitere kunden for reservationen via det kredit- eller betalingskort, som kunden har leveret oplysninger til i reservationsdialogen. Betalingen skal godkendes for at en reservation er gyldig, og kan benyttes. Enhver tilbagebetaling foretages på samme måde, som gebyret blev foretgaet. Normalt modtager kunden refusion indenfor 3-6 dage afhængigt af kortudstedelsesbanken.

  Nyttige links

  Ofiicielle lufthavnshjemmeside - Göteborg Landvetter Lufthavn


  Yderligere information om Göteborg Landvetter Lufthavn

  Göteborg Landvetter Lufthavn
  438 80 Lanvetter
  Göteborg, Sverige 43812

  IATA Code: GOT
  IACO Code: ESGG
  Wikipedia Page
  Latitude: 57.66
  Longitude: 12.29111

  General Information: Göteborg Landvetter Lufthavn er Sveriges næststørste lufthavn, og ligger cirka 20 minutter fra Göteborgs centrum. Lufthaven er mere end 30 år gammel, og servicerer både internationale og indlandske flyvninger.