Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I SVERIGE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Sverige

  Billeje i Sverige med Auto Europe er en fantastisk måde at tilfredsstille din nysgerrighed og forkæle den rejsende i dig. De mindre berejste skandinaviske naturlige perler venter på at blive udforsket, og en biludlejning er helt sikkert den bedste måde at holde sig fleksibel på under din rejse. Auto Europe samarbejder med alle større internationale og indenlandske biludlejningsfirmaer for at give dig de bedste biler til de bedste priser på markedet. Hvis du spekulerer over, hvilken slags udlejningsbiler der tilbydes i Sverige, så tag et kig på vores guide nedenfor.

  Hvorfor leje en minibil i Sverige?

  Lej bil i miniklassenEn god måde at komme rundt, hvis du ikke planlægger at køre lange afstande, er en af vores minibiler. Dette er et populært valg for par, der rejser let, da minibiler er ret små og knap så velegnet til mere end to personer. Selv om de normalt kan sidde op til fire passagerer uden bagage, er de ideelle til at rumme to personer. Udforsk Stockholm med en minibil eller besøg Göteborg på din tur i Skandinavien!
  Populære modeller i miniklassen: Mitsubishi Mirage, Ford Fiesta, Chevy Aveo, Toyota Yaris, Fiat 500, Hyundai Accent samt andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Sverige

  Lej bil i økonomiklassenGod til solo rejsende eller par. Økonomibiler i Sverige kommer i en bred vifte af modeller, og er en omkostningseffektiv måde at komme rundt på. Spar ikke kun penge på offentlig transport med en økonomibil, men også din dyrebare ferie tid. Med en god biludlejning i Sverige vil du have meget mindre at bekymre dig om, når det kommer til at planlægge nogle kvalitetstimer.
  Populære modeller i økonomiklassen:Renault Clio, Ford Fiesta, Seat Ibiza, Kia Rio, Opel Corsa og lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Sverige

  Lej bil i kompaktklassenEn forholdsvis billig kompaktklassen i Sverige er en fantastisk kombination af brændstofeffektivitet og tilstrækkelig plads. Vælg mellem stationcars eller hatchbacks fra den store flåde af vores leje partnere. En kompaktbil er et godt valg, hvis du planlægger en dagstur i den svenske natur eller en weekend tur hvor end du vil i Sverige.
  Populære modeller i kompaktklassen:Renault Captur, Renault Megane Estate, Ford Focus, Kia Ceed, Volkswagen Golf, Toyota Auris Estate.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Sverige

  Lej bil i mellemklassenEn mellemklassebil er et fremragende valg til ferie såvel som til forretningsrejser. Du vil finde nok plads til fem passagerer. Hvis du vælger en stationcar, vil du få ekstra bagagerum til endnu mere bagage. Mellemklassen vil tjene dig godt uanset formålet med din rejse til Sverige. Ved billige biler med disse egenskaber, er det ikke overraskende, at de bliver lejet ud hurtigt. Skynd dig og lav en reservation i tide.
  Populære bilmodeller i mellemklassen:Volkswagen Golf Estate, Volvo V40, Skoda Octavia Wagon, Audi A3, Skoda Yeti, Toyota Auris Wagon.

  Hvorfor leje en familiebil i Sverige

  Lej bil i familieklassenHar du behov for mere plads til masser af bagage og flere passagerer? En familiebil passer perfekt til dine behov under en ferie i Sverige. Vælg ekstra udstyr såsom skiholdere, hvis du planlægger et fantastisk vintereventyr, og drag fordel af ekstra plads til opbevaring, ekstra benplads og et pålideligt design, der vil gøre længere familieture endnu mere behagelige!
  Populære bilmodeller i familieklassen:Volkswagen Golf Estate, Volvo V40, Skoda Octavia Wagon, Audi A3, Skoda Yeti, Toyota Auris Wagon og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil i Sverige

  Lej en luksusbilNyd dit ophold i Sverige til det maksimale med en luksusbiler fra Auto Europe. Hvad der venter på dig, er ultimativ komfort, mens du kører populære premium-bilmærker. Giv dig selv en særlig oplevelse på din næste ferie i Sverige!
  Populære biler i luksusklassen:Audi A6 Estate, Volvo XC90 og Ford Transit for op til ni passagerer.

  Hvorfor leje en SUV i Sverige

  Lej en SUVHvis du besøger Sverige sammen med din familie eller venner, kan du drage fordel af rigeligt benplads og ekstra bagageplads, der tilbydes i SUV-biler. Pålidelige og robuste SUV'er er et meget populært valg i Sverige, især hvis du er på vej til steder med robuste terræner eller på længere køreture. Udforsk Sverige i en SUV, og sørg for at bestille på forhånd, da disse hurtigt udlejes grundet stor efterspørgsel.
  Populære modeller i SUV klassen:Skoda Yeti 4x4, Volkswagen Tiguan, Mitsubishi Outlander, Volvo CX90, Nissan X-Trail 5+2 og mange andre.

  Hvorfor leje en van/minibus i Sverige

  Lej en van/minibusTag hele familien på en mindeværdig biltur i en van/minibus i Sverige. Billigere end at leje to eller tre biler på samme tid, har denne mulighed altid vist sig at være meget overkommelig, når du rejser med en større gruppe mennesker. Nogle vans/minibusser der er en del af vores biludlejningspartners flåde, kan rumme op til tolv personer, og har alle faciliteter til at gøre din bilferie mere behagelig.
  Populære modeller i van/minibus klassen:Ford Transit, Volkswagen Sharan, Volkswagen Caravelle, Nissan Primastar, Nissan X-Trail, Opel Vivaro.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.