Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  KØBENHAVN

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i København

  Danmarks hovedstad København, er i flere omgange blevet nævnt som en af de bedste byer at bo i. Nærmere blev Danmark for få år siden nævnt som verdens lykkeligste land, hvor at Aalborg var den lykkeligste by i Europa i 2016. Når du først har besøgt landet, vil du hurtigt finde ud af hvorfor. Det er en by, hvor det gamle fusionerer med det nye. København er fuld af klubber, barer, restauranter og andre hyggelige restaurationer. Fra historiske monumenter til utallige turistattraktioner - har byen det hele. Oplev den hyggelige stemning med autocamper leje i København.

  Med så meget at tilbyde, kan du opleve det hele inden for overkommelige køreafstande. Campingpladserne er alle beliggende forholdsvis tæt på København. Alle campingpladser rummer fine faciliteter og enestående gæstfrihed. København er kendt for dens unikke bygninger, talrige kanaler og cykel-netværk. Generelt set er København en cykelby, hvor det oftest er den hurtigste transportmåde. Overordnet set vil det ikke være det ideele valg at køre med autocamper i Storkøbenhavn, da byen oftest er svært trafikeret. Det anbefales at stille autocamperen på campingpladsen, og hermed fx tage toget til hovedstaden.

  Hvis du har planer om at leje autocamper i København, sidder Auto Europe klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have eventuelle spørgsmål. Vores specialister sidder klar til at hjælpe dig med enhver tur, og spørgsmål du skulle have om den enkelte autocamper. Du kan telefonisk kontakte os på +49 (0) 89 412 072 98.

  Campingpladser nær København.

  Autocamper leje i København er uden tvivl en af de billigste overnatningsmuligheder, set i forhold til hotel. Med flere omkringliggende campingpladser er København kun et hop væk med offentlig transport. Underholdningsmæssigt tilbyder de fleste campingpladser svimmingpools, gratis internet, TV-områder og spillerum.

  Tangloppen Camping Beliggende tæt ved badestrande og omringet af smuk natur, finder du Tangloppen camping. Campingpladsen er at finde 18km fra Københavns centrum, hvor det er let komme dertil med offentlig transport. Med s-tog vil rejsetiden være 10 minutter. På campingpladsen kan du benytte dig af vaskerum, stort køkken, familierum, bade og toiletfaciliteter. For børnene er der en stor legepladse med hoppepude og legetårn.
  Copenhagen Camping Denne 3-stjernet campingplads er beliggende i Dragør, tæt ved Øresundsbroen som forbinder Danmark og Sverige. Campingspladen er ikke kun beliggende tæt på Købenahvn by, den er også nærtliggende til talrige turistattraktioner, restauranter og barer. På campingpladsen kan du finde minigolfbane, legeplads med hoppepude, internetcafe, solarie, fodboldbane og billiardborde, vaskerum, toiletter, køkken faciliteter, familierum og badefaciliteter. Gratis internet tilbydes til alle besøgende. Copenhagen Camping er ligeledes let tilgængelig for handicappede.
  Charlottenlund Fort Camping 25 minutter til København centrum med cykel, finder du denne unikke og historiske campingplads. Campingpladsen er omringet af træer og badestrande, og er kun beliggende 7km fra byen. Med 65 pladser har campingpladsen også egen dagligvareforretning, som har alt fra sæbe til mad. Charlottenlund Fort Camping tilbyder ligeledes vaskerum, TV-område, stort køkken og gratis internet. For at opleve noget lokalt, kan du ro i kajak, se dyrelivet, besøge Blue Planet Aquarium eller tage en tur i zoologisk have.
  Bellahoej Camping Kun 4,5km fra København centrum finder du Bellahøj Camping. Campingpladsen har dog kun åbent fra d. 1. juni til d. 31. august. Grundet dens beliggenhed, har du alt lige ved hånden. Med 9 hektar til rådighed, har du rigelig med plads til hvad du netop ønsker. Ønsker du elektricitet er muglihederne her begrænset, hvor der kun er enkelte pladser med elektricitet. Campingpladsen udlejer cykler, så du let kan beskæftige dig med svømning, bowling, træning eller teaterstykker. På selve pladsen kan du finde legeområde og udendørs aktiviteter.

  Flere informationer om København

  Den første ankomst til København fandt sted omkring år 1000-tallet, hvor byen siden hen har vokset. København blev danmarks hovedstad i 1443. Det var i perioden fra 1588 til 1648 at størstedelen af københavns bygninger og monumenter blev opført. De primære og største attraktioner i København er idag eksempelvis Amalienborg, Rundetårn, Den lille havfrue, byens kanaler og operaen, for blot at nævne få. Hovedstaden blev i 1658 angrebet og besat af svenskerne og igen fra 1801 - 1807 af britterne. Men det var mest af alt de sporadiske brande i 1700-tallet som forårsagede mest materiel skade.

  I 1847 åbnede den første togstation i København, som også medførte det første sporvognsnetværk. København er idag ved at grave ud til metro, som vil gøre offentlig transport lettere i fremtide. Dette skal overordnet set også være med til at effektivisere transporten. Øresundsbroen blev ligeledes indviet i år 2000, som er den første bro der forbinder Danmark og Sverige.
  Lej autocamper i København og oplev den vidunderlige by, som har alt at byde på.

  Tilgængelige autocampere i København

  Tilgængelige autocampere i København

  Hvis du vil vide mere om vores autocampere i Europa, er du altid velkommen til at kontakte os. Alle vore autocampere er udstyret med aircondition, varme, elforsyning og vand, og naturligvis køkken, toilet og bruser. Dermed har du alt du behøver for en fantastisk autocamper ferie i København.