Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA MALAGA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Malaga Lufthavn – En Fantastisk Oplevelse

  Book en biludlejning fra Malaga Lufthavn for at kunne opleve alt, hvad denne fremragende by og dens omgivelser har at tilbyde. Der er nemlig en masse, man kan foretage sig udover at bare sidde ved poolen eller havet. Hermed på grund af disse mange seværdigheder, så har man brug for en måde at komme hurtigt rundt på, hvor en udlejningsbil ville være en perfekt løsning. Dermed når man har en bil, så er der også en hel masse at opleve udenfor byen. Derudover kan man også køre væk fra området for at besøge nogle af de andre spændende byer i Spanien. Det er helt op til dig, da du har bilen. En bil gør nemlig, at du kan køre lige derhen, hvor du gerne vil, hvornår du gerne vil derhen.

  Vi, Auto Europe, har været i biludlejningsbrachen i mere end 60 år, og dermed har vi massere af erfaring. I løbet af disse 60 år har vi udviklet partnerskaber med biludlejningsfirmaer over hele verden, hvilket giver os mulighed for at tilbyde vores kunder et meget stort udvalg af biler samt over 24.000 afhentningslokationer i hele verden. I Spanien alene har vi over 100 byer, herunder Malaga, hvor du kan afhente bilen fra lufthavnen. I disse byer behøver du ikke engang kun nøjes med at afhente bilen i lufthavnen, da du også kan afhente den fra togstationer og andre kontorer rundt om i byerne.
  Herunder kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Malaga.

  Information om lufthavnen

  Malaga Lufthavn er en international lufthavn, der ligger 8 km. sydvest fra byen Malaga. Lufthavnen hedder rigtigt på Spank ”Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol”. Navnet består af både Malaga og Costa del Sol, da Malaga ligger i regionen Costa del Sol. Lufthavnen er den fjerde største i Spanien, hvor majoriteten af dem, der kommer hertil, kommer for at holde ferie. Malaga og området omkring byen er nemlig meget populære steder for turister. I 2018 var der for eksempel 18,5 millioner mennesker, der brugte lufthavnen, hvor største delen af dem var turister. De kom dermed fra 60 destinationer verden over, hvor man sagtens kan komme derned fra Danmark af. SAS flyver nemlig direkte derned fra Købehavn, og Ryanair flyver derned direkte fra Billund. Dog er der også andre flyselskaber, der flyver til lufthavnen.

  Malaga-Costa del Sol Lufthavn (AGP)
  Det officielle navn: Aeropuerto Malaga-Costa del Sol
  Adresse: Avenida Comandante García Morato s/n., 29004 Malaga, Spanien
  Tlf.: +34 91321 1000
  Beliggenhed: Lufthavnen ligger 8 kilometer sydvest for Malaga centrum og cirka 5 km nord for Torremolinos.
  Flyselskaber der opererer i Malaga Lufthavn: Mere end 60 flyselskaber flyver til Malaga Lufthavn. Blandt dem er større flyselskaber som British Airways og mange lavprisflyselskaber, herunder EasyJet og Ryanair.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Malaga Lufthavn?

  Der er mange firmaer, såsom Budget, der tilbyder biludlejning fra Malaga Lufthavn. Det er meget vigtigt, når du laver en reservation, at du kontrollerer vilkårene og betingelserne fra den valgte udlejer. Mange af udlejerne har deres kontorer i terminalbygningerne: i Terminal 2 er disse kontorer placeret i kælderen, og i Terminal 3 ligger de på stueetagen.

  Udlejerne, der har deres kontorer udenfor terminalbygningerne, ligger hovedsageligt på Avenida Garcia Morato, hovedvejen til lufthavnen. Nogle udlejere ligger dog også ved området Villa Rosa Industrial Estate. Disse selskaber har normalt en shuttelbus fra terminalerne til deres kontorer. Flere oplysninger om placeringen af biludlejningsfirmaerne og anvisninger findes under punktet lejebetingelser, når du er ved at leje bilen og under vilkår og betingelser på din voucher.

  Avis Biludlejning ved Malaga Lufthavn Avis ved Malaga Lufthavn
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Spanien 29004

  +34 902108495
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 07:00 - midnat og midnat - 01:00
  Budget Biludlejning ved Malaga Lufthavn Budget ved Malaga Lufthavn
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Spanien 29004

  +34 902 10 93 84
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 7:00 - kl. 12:00
  Hertz Biludlejning ved Malaga Lufthavn Hertz ved Malaga Lufthavn
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Spanien 29004

  +34 902 99 87 06
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 7:00 - kl. 12:00
  Sixt Biludlejning ved Malaga Lufthavn Sixt ved Malaga Lufthavn
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Spanien 29004

  +34 902 49 16 16
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 7:00 - midnat og midnat - kl. 1:00
  Enterprise Biludlejning ved Malaga Lufthavn Enterprise ved Malaga Lufthavn
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Spanien 29004

  +34 952 23 18 58
  Åbningstider:
  Man-Fre - kl. 8:00 - kl. 22:00
  Lør - Søn - kl. 8:00 - kl. 9:00

  Terminaler

  Malaga Lufthavn består af tre terminaler, der ligger ved siden af hinanden. Terminal 1 opererer dog ikke længere med fly. I Terminal 2 (kaldet Pablo Ruiz Picasso Terminal) kan du finde ankomsthallen og bagage udleveringen på stueetagen, mens check-in og sikkerhedskontrol er på første sal. Boarding gates er på begge etager. Terminal 3, den nyeste og største af terminalerne, har på samme måde ankomsthallen og bagage udleveringen på stueetagen, samt check-in og sikkerhedskontrol på første sal. Boarding gates er på første og anden etage, og informationen kan findes på stueetage og første etage.

  Lufthavnens Faciliteter

  I Malaga lufthavn er der en del faciliteter. Terminal 2 har gode indkøbsmuligheder på stueetagen og på første sal samt restauranter på første sal. Hvis du har brug for at veksle valuta eller internetadgang, kan du finde disse på stueetagen. Terminal 3 har et stort udvalg af butikker i hele terminalen, og caféer og restauranter på første sal. I stueetagen og i første etage er der også andre faciliteter, såsom vekselbørs, pengeautomater og internetadgangspunkter.

  Hvordan kommer jeg til og fra Malaga Lufthavn?

  Hvis du er på vej til Malaga efter at have hentet din billeje fra Malaga Lufthavn, kan du køre langs MA-21 (Av. Velazquez) cirka 10 km, og så tager det dig cirka 15 minutter, før du er i byens centrum. Hvis du kører i den anden retning på MA-21 vil du komme til Torremolinos, der ligger mindre end 8 km fra lufthavnen på lidt over ti minutter. Længere væk, cirka 24 km fra lufthavnen, ligger Fuengirola, som du kan nå via AP-7 med en køretur på cirka 20 minutter. Fortsætter du ad AP-7, kan du også køre cirka 50 km til Marbella, hvilket vil tage dig omkring 35 minutter. Hvis du dermed gerne vil lære mere om færdslen i Spanien, så burde du læse vores færdselsguide for Spanien.

  Der er to måder at komme til Malaga Lufthavn på ved hjælp af offentlig transport. Du kan tage rejsen med bus: A Express Line (Linie 75), som er en køretur på 15 minutter. Busstoppestedet ligger i stueetagen i Terminal 3, og billetter kan købes om bord på bussen med kontanter. Alternativt kører C-subbanens toglinie, der drives af RENFE, mellem forstæderne i Terminal 3 og til Malaga, hvert 20. minut, med en rejsetid på 12 minutter. Indgangene til banegården kan findes uden for Terminal 3 ved ankomsthallen og i afgangshallen.

  Parkeringstips

  Når du bruger din billeje fra Malaga Lufthavn i byen Malaga og skal til at parkere bilen, så er der nogle ting, man skal være opmærksom på. En af disse ting er, at det ikke er tilladt at parkere i midterbyen, da det er en kørefri zone. Så dermed må man overhovedet ikke køre derind. Dermed skal man finde et sted at parkere udenfor bydelen. Derudover skal man også huske på, at man kun må parkere i 2 timer ude på vejen. Dog hvis man gerne vil parkere mere end 2 timer, så burde man nok parkere i en parkeringskældre eller et parkeringshus. Hvis man dog gerne vil holde ude på vejen, så anbefaler vi, at man holder i de blå zoner, da her er parkering billigst. Den måde man kan se, at man er i en blå zone, er ved blå afmærkninger på eller tæt på vejen. Det er dog bedst at holde i et parkingshus eller en parkeringskældre, selvom det er lidt dyrere. Det er det, da man kan holde så lang tid, som man vil som skrevet, men også fordi det er sikrere i forhold til tyveri. Bilrøvere går nemlig meget efter udlejningsbiler, så når bilen er i et parkingshus eller en parkeringskældre med kameraer, så er det sværere for dem.

  Nyttige Links

  Malaga Lufthavns hjemmeside