Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  DAGSTURE FRA MALAGA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Oplev skønne Malaga

  Malaga tilbyder ikke kun masser af solskin og smukke strande, men også nogle af de billigste priser på biludlejning i Spanien og i hele Europa! Dette har gjort Malaga til et af de mest populære feriemål, hvilket selvfølgelig har resulteret i en bølge af turister der hvert år strømmer til badebyen. Hvis du har planer om at tilbringe din næste ferie i Malaga, men også gerne vil have muligheden for at udforske mere af regionen og undslippe alle turisterne, så kan vores nye infografik nok hjælpe!

  Har du hentet din lejebil i Malaga og ønsker at opleve mere end bare overfyldte strande? Så spænd sikkerhedsbæltet - her er nogle forslag til gode dagsture fra Malaga!

  Tivoli World

  Køretur: 25 min på MA-20
  Ta' med hele familien på en herlig tur til denne forlystelsespark, som ligger i en tropisk have. Her kan man opleve over 300 morsomme attraktioner og forlystelser.

  Nerja Cave

  Køretur: 45 min øst på A7
  Udforsk disse ekstraordinære grotter med massive stalagmitter (den højeste er 32 m!), stalaktitter og forhistoriske hulemalerier.

  Granada

  Køretur: 1.5 time nord-øst på A-92
  Opdag det mystiske maur-palads i Alhambra som i tiden har været hjemsted for sultaner, tjenere og soldater.

  Casares

  Køretur: 1.5 time vest langs kysten på AP-7
  Tallenna filmillTa' mange fine billeder af husene, der ligner sukker-terninge i en af de mest fotogene byene i Andalucien.

  Naturreservatet El Torcal

  Køretur: 1 timevia A-45
  Udforsk de forskellige vandreruter i dette flotte landskab, der består af fascinerende klippeformationer og er hjemsted for mange fossile opdagelser.

  Hængebroerne i Monachil

  Køretur: 1.5 time nord-øst via A-92
  Gå over de store hængebroer mens du nyder udsigten af de nærliggende vandfald, eller tager en afkølet dukkert.

  Córdoba

  Køretur: 1 time & 45 min via A-45
  Lad dig fascinere af den spektakulære arkitektur og den flotte gamle bydel, hvad der plejede at være verdens mest befolkede by i 900-tallet.

  Sevilla

  Køretur: 2 timer & 15 min nord-vest på A-92
  Tag en tur til Europas varmeste by og besøg Alcázar og domkirken fra 1100-tallet, som begge er på UNESCO verdensarvliste.

  Cabo de Gata-Níjar National Park

  Køretur: 3 timer langs østksyten på A-7
  Slap af og nyd ferien på en af de hvide sandstrande, som ligger blandt grotter og forrevne klipper nær Almeria.

  Takket være vores omfattende netværk af partnere i Spanien, kan Auto Europe tilbyde sine kunder meget overkommelig udlejningsservice ved en lang række destinationer rundt om i landet. I Malaga kan du afhente din bil i Malaga Lufthavn, på banegården eller på en af mange downtown steder rundt omkring i byen. Book online eller ring til os for at spare stort på din næste biludlejning!

  Dagsture fra Malaga