Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA MENORCA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Menorca – Find din perfekte leje

  Menorca er den perfekte ø destination til at udforske. En biludlejning på Menorca vil give dig friheden til at køre gennem denne naturlige ø, udforske den smukke Middelhavs oase med sine fantastiske havne, sandstrande, skjulte bugter, underholdning og natteliv! Tjek Auto Europes priser for at starte din ferie.

  Man kan også besøge øen i off season, da det er en fantastisk måde at nyde øen på, hvor der vil være mindre turister, hvilket betyder, at du kan køre og udforske mere på samme tid. Menorca tilbyder et stort udvalg af forskellige aktiviteter for folk. Uanset om du er til vandre, cykle, strand, sport eller rideture, så har Menorca alt dækket. Selvfølgelig er ren afslpaning også muligt i høj grad. Mao (Mahon) hovedstaden, voksede fra klipperne over havnen og byen. Dette giver dig mulighed for at vandre fra byen ned til havnen gennem pladsen ved fiskemarkedet og den overdækkede gangbro Carmen, der ligger i centrum af markedet. Mao har gode lokale butikker, restauranter og barer til at få timerne til at flyve afsted.

  Alternativt kan du også besøge Mahon, for at udforske byen Alaoir, hvor du kan prøvesmage friske lokale oste eller Fornells. Du kan endda prøve en fantastisk gryderet med hummer! Du skal virkelig tage til Menorca for at opleve det selv!

  Trafik

  At køre din billeje på Menorca er meget nemt. Vejene er generelt i god stand og på alle hovedveje er det til at finde rundt, da øen har gode skilte. Kørsel rundt på øen foregår normalt i et roligt tempo og lokalbefolkningen har tid til turisterne, selvom der altid vil være nogle, der kører for stærkt. Klik her for at læse mere om trafikregler i Spanien. Man skal altid have sit kørekort og forsikringsdokumenterne med sig. Da Menorca er en lille ø, kan du i løbet af en dag nemt køre fra den ene ende til den anden.

  Parkering

  Parkering er tilgængelig på gaden og ved parkeringspladser. Du kan parkere på gaden, når det står Zone Azul (Blå Zone). Her vil området være markeret med blå maling. Sørg for at placere parkeringsbilleten ved forruden. Billetter kan købes på de nærliggende maskiner. Parkér ikke foran garager, åbninger eller indkørsler. Finder man en plads foran et hus på gaden, skal man altid kontrollere kantstenene og ligge mærke til hvilken farve de har. Er de røde eller hvide betyder det, at du ikke kan parkere her. En enkelt stiplet gul linje betyder også, at man heller ikke kan parkere her. Alle køretøjer, der er ulovligt parkeret, vil blive slæbt væk.

  Geografisk information

  Menorca ligger inden for Balearerne, vest for Sardinien. Det højeste punkt på øen er Monte Toro. Menorca er en af de fem beboede Baleariske Øer, som tilhører en øgruppe i det vestlige Middelhav, som omfatter yderligere 146 ubeboede øer. Dets navn kommer fra latin (Minoricia) og betyder, at øens dimensioner er mindre end øen Mallorca. Øen er opdelt i to, hvor den nordlige del af øen er ru og robust, mens den sydlige del har rigeligt med klipper, der fører til skjulte bugter fyldt med hvide sandstrande. Faktisk er Menorca kun omkring 50 km lang og har et samlet areal på omkring 700 kvadratkilometer. Klimaet byder på en gennemsnitlig temperatur på 17°C året rundt.

  Menorca/Mahon Lufthavn (MAH)

  Menorca Lufthavn er den eneste lufthavn på øen; Den ligger cirka 5 kilometer syd for Mahon. Fem flyselskaber betjener denne lufthavn, som Vueling, Ryanair, Hop!, Transavia eller Air Europa.

  Menorca International Lufthavn (MAH)
  Hjemmeside: Menorca International Lufthavn
  Telefon:+34 91 321 10 00

  Offentlig transport

  Bus
  Den offentlige transport på øen styres af TMSA, som også giver mulighed for at leje minibusser og chauffører til små grupper. Busserne kører fra hovedtorvet (plaza) i Ciutadella til de fleste af de vestlige strande og busser fra Mahon, Alaior, Ferreries kører til Sant Luis og strandbyerne på østsiden. Dog vil en biludlejning på Menorca sikre en større fleksibilitet og frihed under rejsen.

  Nyttige links

  Menorca turistinformation