Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LANZAROTE BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Lanzarote

  Lanzarote er den fjerde største af De Kanariske Øer, der ligger lige ud for den nordafrikanske kyst. Den smukke vulkanske ø er fyldt med palmefyldte byer, hvidkalkede boliger, strande, frisk fisk og kaktus. Du finder det uudslettelige magiske strejf af den indflydelsesrige kunstner César Manrique overalt her. Han efterlod ikke kun flere fantastiske hjem og attraktioner at besøge, men en arv, der forhindrer alle nye bygninger i at være over to etager høje. Det er ikke overraskende, at Lanzarote blev erklæret et biosfærereservat af UNESCO i 1993, fordi dets fauna og flora er helt unik. Du kan finde arter her, der ikke engang kan ses på nogen af de andre øer.

  Lanzarote er ikke en destination, hvor du skal tilbringe dage med at vinge en tilsyneladende uendelig liste over museer og kunstgallerier af. Der er et fåtal af dem, men en ferie her handler mere om at sætte pris på det naturlige drama i dets vulkanske landskab og positionen i Atlanterhavet. En stor attraktion er værker og arbejde fra den lokale kunstner César Manrique, der ikke kun kæmpede for at holde udviklingen på et lavt niveau, men også fremtryllede dramatiske bygninger, synspunkter og andre visionære projekter. På den aktive front er der muligheder for at vandre, cykle og endda flyve tandem-svæveflyvning.

  Øen har nogle spektakulære vulkanske landskaber, så udenjordiske, at Timanfaya National Park, hvis månelignende terræn er en af hovedårsagerne til at øen blev erklæret som en Unesco Biosphere Reserve i 1993, blev brugt som en træningsbase for Nasas Apollo 17-besætning. Omkring 360 vulkaner stiger op fra det kornede sorte sand i nationalparken. Fokuspunktet for det store sorte landskab er vulkanen Islote de Hilario. På grund af klippernes skrøbelige natur kan du ikke gå rundt uledsaget. Busser kører dig rundt i parken for at se de ekstraordinære stribede klippeformationer.

  Auto Europe har haft fantastiske priser og den bedste service siden 1954, og hvis du vælger os til din biludlejning, er du sikker fra start til slut. Vi tilbyder billeje på over 24.000 steder i over 180 lande verden over, deriblandt Lanzarote lufthavn, og flere steder på øen. Det er vores gode service, vores lave priser, vores brede sortiment og vores lange erfaring, der gør os til en af de førende biludlejningsagenter på markedet, så se til at booke igennem os, næste gang du lejer en bil. Før du reserverer, kan du dog læse tidligere kunders biludlejningsanmeldelser fra Lanzarote for at se, hvad de har at sige om vores service og service og oplevelse af lejebiler generelt.

  AUTO EUROPE LANZAROTE, SPANIEN Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Lanzarote: