Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA MURCIA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning fra Murcia lufthavn - Book og spar

  Kendt for det imponerende katedraler og livlige restaurationer, er billeje fra Murcia lufthavn det ideele valg. Byen er beliggende i det smukke område Costa Blanca, som er et af spaniens favorit turistbyer. Murcia er provinsens hovedstad, og er beliggende langs Segura floden. Området er omgivet af vinmarker, bjerge, skove, frugtplantager og søer. Alt dette er med til at sætte et smukt præg på byen.

  Murcia er en af spaniens største og veludviklede byer, hvor den hvert år huser tusinder af turister. Det tempereret middelhavsklima er specielt interessant for de nordlige europæiske lande. Vintrene er forholdsvis milde, hvor at den sydspanske sommer er lang og varm. Der er mange interessante steder at se i Murcia, grundet dets arkitektoniske værker, der rummer mange unikke mauriske indflydelser.

  Med biludlejning fra Murcia lufthavn vil du befinde dig tæt på den idylliske sydøstlige spanske kyst. Byen huser nogle af landets fineste sandstrande og mest unikke omgivelser. Køre du en time nordpå, vil du ankomme til et andet populært feriested, nemlig Alicante.

  Auto Europeer det bedste valg for dig, som vil spare tid og penge. Vi tilbyder et stort udvalg af biler, så du uden problemer kan opleve Murcia og dets smukke region. Vi tilbyder biludlejning på over 24.000 destinationer, som er fordelt over 180. Auto Europe samarbejder med nogle af verdens bedste udlejningsfirmaer, såsom Avis, Alamo, Sixt, Hertz og Europcar.

  Information om lufthavnen

  Murcia Corvera lufthavn åbnede i starten af 2019, hvor den har overtaget alt lufttrafik for den daværende San-Javier lufthavn. Det forventes at lufthavnen vil betjene 4 millioner passagerer i 2019. Lufthavnen har overordnet set været under opbygning i lang tid, faktisk siden juli 2008. Corvera var oprindeligt sat til at åbne i 2013, men grundet en række administrative problemer er åbningen konstant blevet udskudt.

  Murcia Corvera Airport (RMU)
  Officielle navn:
  Región de Murcia International Airport
  Hjemmeside: www.aena.es
  Adresse: Avda. de España 101, 30154 Valladolises y Lo Jurado, Murcia, Spanien
  Telefon: (+34) 91 321 10 00
  Flyselskaber som opererer fra Murcia lufthavn: Lufthavnen overtager alle afgange fra den daværende lufthavn, og yderligere selskaber er også blevet tilføjet. Følgende flyselskaber opererer derfor fra Mucia lufthavn: Easyjet, Norwegian, Ryanair, Jet2, TUI, Volotea og Smartwing. Antallet af afgange og destinationer forøges i sommerperioden.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Murcia lufthavn?

  Rejsende kan afhente deres billeje fra Murcia lufthavn ved forskellige udlejningsfirmaer. Når du skal afhente dit køretøj, bør du have dit kreditkort, voucher og kørekort klar. Vær opmærksom på at alle dokumenter skal være regitreret i førerens navn. Alle biludlejningsfirmaerne er beliggende i lufthavnens stueetage, tæt på udgangen i ankomsthallen. Inden du bevæger dig afsted, bør du læse de spanske færdselsregler. Nedenstående ser du en liste over følgende udlejningsfirmaer, som opererer i lufthavnen:

  Virksomheder Åbningstider
  Europcar Mandag - søndag: kl. 7 - 23.
  Firefly Mandag - søndag: kl. 10 - 22.
  Keddy Mandag - søndag: kl. 7 - 23.
  Centauro Mandag - søndag: kl. 8 - 22.

  Terminaler

  Termminalbygningen råder over 37.000m2, og består af med 24 check-in skranker. I terminalbygningen finder du 9 boarding gates, hvor 6 af dem betjener flyvninger til ikke-schengen lande. Lufthavnens moderne terminal gør der overskueligt for passagerer at rundt. Afgange og boarding gates er beliggende på første etage, hvor ankomster finder sted i stueetagen. Murcia lufthavn huser i alt over 3 bagagebånd. Til folk med gangbesvær eller andre problemer, vil der være 17 elevatorer til rådighed. Parkeringsområdet for fly dækker i alt over 74.000 kvadratmeter, som gør at lufthavnen er i stand til at betjene wide-body flytyper. Yderligere kapacitere Corvera lufthavn over holdepladser til privatfly og to helikopterplatforme.

  Lufthavns faciliteter

  Den lyse og moderne terminalbygning tilbyder de rejsende adskillige faciliteter. I terminalbygningen finder du blandt andet to hæveautomater, informationsskrank, legeområde til mindreårige, skifteområde m.m. Til den religiøse vil der også være et bederum tilgængeligt. Ved boarding gatesne og afslapningszoner kan du finde opladerstationer til dine elektroniske enheder. Til de forretningsrejsende vil der være møde/konferrencerum. Passagerer vil over hele terminalbygningen have adgang lufthavnens gratis internet. Corvera råder ligeledes over 4 fysiske forretninger, hvor en af disse er en duty-free butik. Du vil yderligere finde restauranter, hvor du kan købe alt fra snacks til sandwiches.

  Hvordan kommer jeg til og fra Murcia lufthavn?

  Lufthavnen er beliggende ca. 25 km syd for Murcia centrum. Det vil derfor kun tage omtrent 20 minutter. Der er etableret nyt vejsystem omkring lufthavnen, hvilket gør det let for passagerer at komme til og fra. Motorvej A-30 forbinder Murcia med Corvera. Hovedvej RM-16 forbinder lufthavnen med motorvejen, men denne tur tager blot et par minutter. Skilte vil ligeledes guide dig vejen. Udenfor Corvera´s udgang kan du yderligere finde parkeringspladser, som er forbeholdt taxi.

  Parkings tips

  Beliggende overfor lufthavnens indgange finder du store og morderne parkeringsfaciliteter. Murcia lufthavn råder kun over et parkeringsområde. Alle parkeringspladser er dog overdækket og velbeskyttet. Når du skal aflevere din biludlejning fra Murcia lufthavn, skal du køre mod skiltene, som henviser til det specifikke udlejningsfirma.

  Nyttige links

  Murcia turistinformation