Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA SEVILLA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Sevilla Lufthavn til de bedste priser

  Lemontræer, melankoli og en lang tradition med tyrefægtning, alle disse kendte vartegn i Andalusien er gemt i Sevilla. En biludlejning fra Sevilla lufthavn vil give dig og din familie en masse frihed og fleksibilitet til at udforske naturen og regionen. Inden ferien er omme er man blevet meget klogere på historien omkring Andalusien. Er du på udkig efter gode priser på din næste billeje? Så skal du ikke lede længere: takket være vores gode partnere kan Auto Europe give de bedste tilbud på markedet. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Sevilla du kan læse på anmeldingssiden .

  Lufthavn information

  Seville Airport (SVQ)
  Officielt navn: San Pablo Airport, også kendt som Seville Airport.
  Navnet på spansk: Aeropuerto de Sevilla
  Adresse: Carretera N-IV Madrid-Cádiz, kilómetro 532, 41020 Sevilla
  Lokation: Lufthavnen er lokaliseret 11 kilometer nordvest fra Sevilla.
  Tel:(+34) 91 321 10 00
  Flyselskaber, som betjener Sevilla Lufthavn: Mange flyselskaber forbinder Sevilla lufthavn med andre europæiske destinationer. Fly fra Danmark til Sevilla tilbydes af Ryanair, easyJet, og Iberia.

  Terminal

  Lufthavnen har en terminal, der er utrolig flot designet. Designet er med til at portrætte Sevillas kulturhistorie og vartegn. Terminalen indeholder spor af Spaniens fortid, hvælvede buer og et område lavet af blå fliser og appelsintræer. Ankomst faciliteterne (bagageudleveringen, paskontrol, told og ankomst) er beliggende på grundetagen. Første etage har (check-in skranker, sikkerhed/paskontrol og boarding gates).

  Billeje afhentning og aflevering

  Billeje skrankene kan findes på grund etagen

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:00 - 00:00
  Budget 07:00 - 00:00
  Atesa 07:00 - 00:00
  Hertz 07:00 - 00:00
  Sixt 06:30 - 23:30

  Lufthavns faciliteter

  Lufthavnen tilbyder flere spisesteder, hvor der vil være mulighed for at få en forfriskning. De fleste restauranter er ganske små og tilbyder enten sandwich, lokale råvarer, tapas, kager og et stort udvalg af varme/kolde drikke. Lufthavnen har også toldfrie shoppingområder, hvor modeprodukter, mad, drikkevarer og kosmetik vil være muligt at købe. Terminalbygningen er i øvrigt også udstyret med valutakontorer og et enkelt apotek.

  Transport

  Sevilla Lufthavn har en temmelig god beliggenhed i Andalusien, der giver mulighed for mange spændende road trips. Den er godt forbundet med motorvejen A4, der forbinder Sevilla til Madrid. Du vil nå byens centrum på kun 15 minutter med en biludlejning fra Sevilla lufthavn. Kør direkte mod syd for at opleve sol, varme og havet. Prøv eventuelt den charmerende by Cadiz eller den historiske by Cordoba. Turen varer ca. 1,5 time. For mere information omkring kørsel i Spanien, bør du tjekke vores kørselsinformation. Offentlig transport er i øvrigt også tilgængeligt fra lufthavnen såsom taxa og busser. De afgår fra terminalbygningen.

  Parkering tips

  Det bedste tidspunkt for at finde en parkeringsplads til din udlejningsbil, er enten tidligt om morgenen eller efter kl. 20:00. Det koster normalt et bestemt gebyr, for at holde parkeret på gaden. Prisen er afhængig af zonen. Som med andre byer, kan det være ganske problematisk at finde parkeringspladser i bymidten. Det gør sig ofte gældende for alle byer i Spanien. Gør brug af de offentlige parkeringshuse i stedet, som er spredt rundt omkring i byen. De tilbyder endda ubegrænset parkering til overkommelige priser. Lufthavnen indeholder også mange forskellige parkeringspladser. Der er alt lige fra langtidsparkering til korttidsparkering samt VIP områder.

  Nyttige links

  Sevilla Lufthavns hjemmeside