Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  SEVILLA BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Sevilla

  Sevilla afvæbner og forfører dig. Sevilla tryllebinderover besøgende fra det øjeblik, de første gang sætter foden på de maleriske brostensbelagte gader og spadserer rundt på de palmebesatte promenader. Elegante bygninger, gammeldags gadelygter og hestevogne skaber en magisk atmosfære, og seværdighederne er lige så fantastiske som atmosfæren. Dets historiske centrum, der domineres af en kolossal gotisk katedral, er en berusende blanding af strålende Mudéjar paladser, barokke kirker og snoede middelalderlige gader og gyder. Flamencoklubber holder intimiteten og intensiteten af denne århundredgamle tradition levende, mens aristokratiske palæer påminder om byens fortid som en forbilledlig maurisk hovedstad og senere en metropol fra det 16. århundrede, som blev rig på den nye verdenshandel.

  Andalusiens hovedstad er en by rig på maurisk arv. Dette er synligt i alt fra de farverige malede fliser, der pryder mange bygninger, til paladsernes flettede buer og selvfølgelig det ikoniske Giralda-tårn, som engang var en minaret på Sevillas katedral, den største gotiske kirke i kristendommen. Alcázar, en anden relikvie fra den mauriske fortid, blænder med sin overdådige Mudéjar indretning og frodige haver.

  Gå en tur langs Guadalquivir-floden og nyd den smukke udsigt, eller oplev charmen ved denne indbydende andalusiske by i de fredelige gårde og snoede gader i den middelalderlige Barrio Santa Cruz for at opleve smagen af Sevillas lokale tapasbarer, boutiquer og udendørs pladser. Gå en tur gennem den smukke Parque de María Luisa, og sol dig på Plaza de España, Sevillas mest yndefulde torv, eller opdag den kongelige historie om paladset Real Alcázar. Festglade turister vil få stor glæde af de iltre flamenco forestillinger og at deltage i byens berømte flamboyante festivaler.

  Auto Europe tilbyder kvalitetsbilleje på over 24.000 afhentnings- og afleveringssteder i mere end 180 populære lande verden over. Bekræft din billige lejebil i Sevilla eller i Sevilla Lufthavn med et par klik på vores avancerede reservations søgemotor, og start planlægningen af dit eventyr i dag. Ved at arbejde med branchens største leverandører, både lokalt og internationalt, kan vi tilbyde dig de bedste priser og det bredeste udvalg af køretøjer, hvad enten det er en lille, økonomisk bil til sightseeing eller en overdådig SUV til en episk biltur ud i det utrolige omkringliggende område. Brug et par minutter på at rulle ned og læse kommentarerne fra nogle af Auto Europes andre kunder i vores sektion biludlejningsanmeldelser i Sevilla nedenfor.

  AUTO EUROPE SEVILLA, SPANIEN Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Sevilla: