Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA FUERTEVENTURA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Fuerteventura Lufthavn – Book og spar

  Auto Europe er en mægler med erfaring siden 1954. Gennem årene har vi udviklet partnerskaber med biludlejningsfirmaer verden over, som tillader os at give vores kunder et stort udvalg af forskellige biler samt over 24.000 afhentningssteder omkring i verden. I Spanien alene tilbyder vi billeje i mere end 100 byer, herunder Fuerteventura, hvor det er muligt at afhente sin biludlejning fra Fuerteventura Lufthavn eller i byen. Afhentning er også tilgængelig på de nærliggende Kanariske Øer som Lanzarote og Gran Canaria. En bil på destinationen giver mulighed for, at udforske den dejlige ø!. Herunder finder du biludlejningsanmeldelser fra Fuerteventura, hvor andre kunder beskriver deres indtryk af den service vi og vores leverandører leverer

  Lufthavns information

  Fuerteventura Lufthavn (FUE)
  Officielt navn: El Mattoral Airport
  Adresse: Matorral, s/n 35610 Fuerteventura, Kanarie Øerne, Spanien
  Telefon: +34 902 404 704
  Lokation: Lufthavnen er fem kilometer sydvest for hovedstaden Puerto del Rosario.
  Flyselskaber: Mere end 40 flyselskaber flyver til Fuerteventura. Blandt dem er større flyselskaber såsom British Airways og mange lavprisselskaber, herunder EasyJet og Ryanair.

  Terminal

  Fuerteventura Lufthavn har en terminal, der håndterer mere end 4 millioner passagerer om året. Terminalen har to etager. Stueetagen rummer ankomsthallen, check-in skranker, paskontrol og bagageudleveringen. Første sal indeholder paskontrol og boarding gates.

  Billeje afhentning og aflevering

  Der er mange selskaber, der tilbyder billeje fra Fuerteventura Lufthavn. Det er meget vigtigt, at når man foretager en reservation, at man husker at læse vilkår og betingelser igennem. De fleste selskaber har deres kontorer placeret i terminalen.

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:00 til 22:30
  Budget 07:00 til 22:30
  Europcar 07:00 til 22:30
  Goldcar 06:00 til 23:59
  Interrent 07:00 til 22:30
  Hertz 07:30 til 22:30

  Faciliteter

  Da det ikke er den største lufthavn, er lufthavnen heller ikke fyldt med faciliteter. Den har selvfølgelig de fleste basis ting, som de fleste lufthavne tilbyder. Man vil finde flere butikker til shopping og der bliver i øvrigt tilbudt gratis WiFi i hele området. På første sal er der en legeplads. Efter paskontrollen vil man finde et rygeområde, turistkontor, pengeautomater og et toldfrit område.

  Transport

  Der er ingen tog eller metro til rådighed i Fuerteventura. Du er nødt til enten leje en bil, tage bussen, eller anvende en taxa. Taxaer og busser finder man lige uden for terminalbygningen. Bussen er den billigste løsning og tjenesten har 17 linjer, der kører gennem øen. For information om færdselsreglerne i Spanien, kan du klikke her.

  Parkering tips

  Det er relativt nemt, at finde ledige parkeringspladser på øen, da den er ikke er så stor. Det eneste man skal være særlig opmærksom på er de mange ensrettede veje og de smalle gader. Skal man betale for at holde parkeret, er det selvfølgelig også en god idé, at læse skiltene med sin biludlejning fra Fuerteventura Lufthavn.

  Nyttige links

  Fuerteventura Lufthavn hjemmeside