Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA VALENCIA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning fra Valencia lufthavn

  Valencia er beliggende på Spaniens østkyst, og er den tredje største by i Spanien med omtrent 800.000 indbyggere. Bileje fra Valencia lufthavn er derfor den beste mulighed at udforske dette smukke landskab på. I metropolområdet tiæller indbyggertallet over 1.5 mio. Valencia havn er den femte største containerhavn i Europa og den travleste havn ved middelhavet. Byen blev grundlagt af den romerske koloni 138 f.kr, hvor den dengang hed Valentia Edetanorum. Byen består af en masse arkitektoniske værker, som er noteret i UNESCO´s verdensarvliste. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Valencia du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Valencia lufthavn er bedre kendt som Manises lufthavn. Lufthavnen er den tiende travleste lufthavn i Spanien, hvor den i 2018 betjente 7.8 mio. passagerer. Lufthavnen har flyforbindelse til over 20 forskellige europæiske destinationer. Valencia lufthavn er hjemsted for Ryanair og Air Nostrum. Valencia lufthavn blev etableret i 1927, hvor det længe har været en ide at der skulle bygges en flyveplads i området. Den første officielle flyvning fandt sted i 1934 med den formelle åbning af ruter Valencia - Madrid.

  Valencia lufthavn (VLC)
  Officielle navn: Valencia Airport
  Adresse: Carretera del Aeropuerto, s/n, 46940 Manises, Valencia, Spanien
  Beliggenhed: Valencia lufthavn er beliggende ca. 10 km vest for Valencia centrum.
  Flyselskaber som opererer fra Valencia lufthavn: Mange af Europas største flyselskaber opererer fra Valencia lufthavn såsom KLM, British Airways, Alitalia, Vueling. Der går ikke direkte flyvninger til Danmark, men der er utallige muligheder for at mellem i en ande europæisk lufthavn

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Valencia lufthavn

  Med biludlejning i Valencia lufthavn kan du problemfrit udforske den spanske østkyst. I lufthavnen finder du forskellige biludlejningsfirmaer, som du uden problemer kan du reservere hos. Alle udlejningsfirmaer befinder sig på stueetagen i terminal 1. Inden du afhenter skal du have følgende dokumenter klar: kørekort, voucher og kreditkort. Det er kun føreren som står noteret på voucheren, som reelt kan afhente bilen. Inden du kører afsted på de spanske veje vil det være ideelt at have læst de spanske færdselsregler. Nedenstående finder du information om udvalgt udlejningsfirmaer.

  Sixt billeje i Valencia lufthavn Sixt i Valencia lufthavn
  Carretera del Aeropuerto,
  Manises, Spanien 46940

  +34 902 491 616
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 5 - 24.
  Hertz billeje i Valencia lufthavn Hertz i Valencia lufthavn
  Carretera del Aeropuerto,
  Manises, Spanien 46940

  +34 902 402 405
  Åbningstider:
  Mandag - lørdag: kl. 7 - 24. Søndag: kl. 8 - 24.
  Avis billeje i Valencia lufthavn Avis i Valencia lufthavn
  Carretera del Aeropuerto
  Manises, Spanien 46940

  +34 902 180 854
  Åbningstider:
  Mandag - lørdag: kl. 7 - 24. Søndag: kl. 8 - 24.
  Europcar billeje i Valencia lufthavn Europcar i Valencia lufthavn
  Carretera del Aeropuerto
  Manises, Spanien 46940

  +34 902 105 055
  Åbningstider:
  Mandag - lørdag: kl. 7 - 24. Søndag: kl. 8 - 24.
  Enterprise billeje i Valencia lufthavn Enterprise i Valencia lufthavn
  Carretera del Aeropuerto
  Manises, Spanien 46940

  +34 902 107 326
  Åbningstider:
  Mandag - fredag: kl. 7 - 24. Lørdag - søndag: kl. 8 - 24.

  Terminaler

  Valencia lufthavn består ialt af to terminaler, som er beliggende i samme bygningkompleks. Terminal 1 er den ældste, og åbnede i 1983. Terminalen betjener både internationale og indenrigsflyvninger. Den nyeste terminal, nemlig terminal 2 åbnede i 2012. Med sine 5 etager er terminal 2 den største. Der er transfer muligheder mellem terminalen, som gør det muligt for passagerne. Der er kun stueetagen i terminal 1 som huser ankomster. Det samme er gældende for bagageudlevering. På begge etager finder man utallige service, som man kan benytte sig af.

  Lufthavnens faciliteter

  Over hele lufthavnen kan man finde forskellige servicer, som enhver passager kan drage fordel af. De tilbydes specielt masser af service til den svagt gående. Det er muligt at låne rullestole og speciel assistance til boarding af fly. Har man brug for at hæve penge, er der ligeledes gode muligheder for at støde på en hæveautomat, da disse også er spredt over hele lufthavnen. Der er yderligere gratis internet til passagererne over hele lufthavnsbygningen. Bederum vil ligeledes være tilgængeligt for den religiøse. Der er gode shoppe- og spisemuligheder spredt over begge terminaler, som med garanti dækker alle behov. Ønsker man mere privatliv kan man tilkøbe sig adgang til lufthavnens lounge, hvor man kan sidde i fred og ro. Billeje fra Valencia lufthavn vil derfor altid starte blandt perfekte omgivelser.

  Hvordan kommer jeg til og fra Valencia lufthavn?

  Der er to offentlige transportmuligheder at komme til lufthavnen på. Med metroen kører der to linjer, nemlig linje 3 og 5. Begge linjer kører fra lufthavnen til Valencia centrum. Vælger man at køre med bus, kan man tage linje 150, som også kan fragte dig fra lufthavnen til byens centrum. Busserne holder lige udenfor afganghallen ved terminal 1. Der vil være skiltet til både metro- og busstaion. Ønsker man en hurtigere transportmåde, kan man tage taxa. Der er taxaer tilgængelige 24 timer i døgnet, og de holder udenfor afgangshallen. Det tager omtrent 20 minutter at køre med taxa til byens centrum. Der er ingen tvivl om at biludlejning fra Valencia lufthavn er den mest fleksible løsning.

  Parkerings tips

  Valencia lufthavn tilbyder utallige parkeringspladser til de rejsende. I alt tibyder lufthavnen omtrent 3.000 parkeringspladser. Der er overordnet set fire parkeringsområder, som er tilknyttet lufthavnen. Ligeledes tilbyder Valencia by tilbyder også mange parkeringsfaciliteter. I myldretiden kan det specielt være svært at finde parkeringsplads - ligesom så mange andre storbyer. Kør afsted med Auto Europe.

  Nyttige links

  Valencia lufthavns hjemmeside