Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA IBIZA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning fra Ibiza lufthavn - Store besparelser

  Ibiza er en del af de Baleariske Øer, som befinder sig øst for Spaniens fastland. Blandt øerne er Ibiza den tredje største, og den er blit beliggende 150 kilometer fra Valencia. Ibiza er primært kendt for dens vilde natteliv, elektroniske dansemusik og generelle sommer-events, som hvert år tiltrækker tusinder af turister. Omkring 150.000 mennesker er bosat på Ibiza, hvor dette nummer naturligvis er markant stigende i løbet af sommermånederne. Ibiza er i dag en del af Unesco´s verdensarvliste. Øen rummer fantastiske udsigter og sandstrande som grænser til der turkisblå vand.

  Auto Europe er en af branchens førende bilformidlere. Med tætte samarbejder med verdens førende udlejningsfirma, er vi i dag til stede ved over 24.000 afhentningssteder, som er fordelt over 160 lande. Vi har over 60 års erfaring, og er derfor fuldt bevidste om hvad kunderne ønsker.

  Information om lufthavnen

  Ibiza lufthavn er en international lufthavn som betjener den Baleraiske ø. Lufthavnen er beliggende 7 km sydvest for Ibiza by. Øen er en af Europas mest interessante og populære feriedestinationer, hvilket også kan afspejles i lufhavnens passagerantal. Ibiza lufthavn betjente i 2018 8.1 mio. passagerer. De fleste flyafgange er sæsonpræget, hvor de begynder i starten af maj, og slutter i september. Det er primært andre europæiske indbyggere, som rejser til øen.

  Ibiza lufthavn (IBZ)
  Officielle navn: Aeroport d´Eivissa.
  Adresse: 07818 Sant Jordi de ses Salines, Balearerne, Spanien.
  Beliggenhed: Lufthavnen er beliggende 7 km sydvest for Ibiza by.
  Flyselskaber som opererer fra Ibiza lufthavn: Over hele året er der omtrent 50 forskellige flyselskaber, som benytter lufthavnen. Det er primært Vueling, Iberia og Ryanaiar, soom benytter lufthavnen mest.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Ibiza lufthavn?

  Alle udlejningsfirmaer finder du i terminalbygningen. Det burde derfor ikke være noget problem at komme igang med din billeje i Ibiza lufthavn. Skulle der alligevel opstå problemer i forbindelse med at finde disse, kan du til hver en tid spørge personalet til råds. Du vil dermed altid være garanteret en god start på din ferie. Inden du køre afsted anbefaler vi, at du har læst de spanske færdselsregler. Nedenstüende finder du informationer om udvalgte udlejningsfirmaer.

  Hertz billeje i Ibiza lufthavn Hertz i Ibiza lufthavn
  St Josep de sa Talaia,
  Ibiza, Spanien 07800

  +34 971 809 178
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 7 - 24.
  Avis billeje i Ibiza lufthavn Avis i Ibiza lufthavn
  St Josep de sa Talaia,
  Ibiza, Spanien 07800

  +34 902 090 262
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 7:30 - 23.
  Enterprise billeje i Ibiza lufthavn Enterprise i Ibiza lufthavn
  St Josep de sa Talaia
  Ibiza, Spanien 07800

  +34 902 100 101
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 7 - 24.
  Europcar billeje i Ibiza lufthavn Europcar i Ibiza lufthavn
  St Josep de sa Talaia
  Ibiza, Spanien 07800

  +34 902 105 030
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 7 - 23.
  Sixt billeje i Ibiza lufthavn Sixt i Ibiza lufthavn
  St Josep de sa Talaia
  Ibiza, Spanien 07800

  +34 902 107 326
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 7 - 23.

  Terminaler

  Ibiza lufthavn opererer én terminalbygning, som både håndtere afgange og ankomster. Det vil derfor altid være en overskuelig opgave at hente sin billeje i Ibiza lufthavn. Lufthavnen betjener primært mindre fly, som kan fragte op til 160 passagerer. Terminalbygningen er beliggende parallelt med lufthavnens 2.800 meter lange landingsbane. Terminalen dækker over to etager, hvor begge betjener indenrigs og internationale flyvninger. Overordnet set er det relativt hurtigt at gå til de forskellige gates.

  Lufthavnen faciliteter

  Ibiza lufthavn rummer forskellige faciliteter og servicer, som gør at kunden altid er garanteret en komfortabel tid. I lufthavnen finder man restauranter og barer såsom, Buger King, Gambrinus, Starbucks, O´Learys m.m. Der vil med andre ord være spisemuligheder for alle behov. I terminalbygningen finder man yderligere hæveautomater, postkontor, konforrencerum og moms refundering. Over hele lufthavnen vil der ligeledes være gratis internet, som alle rejsende kan benytte sig. Skulle man have eventuelle spørgsmål, kan man til hver en tid henvende dig til lufthavnens informationskontor.

  Hvordan kommer jeg til og fra Ibiza lufthavn?

  Fra lufthavnen er der forskellige transportmuligheder, som gør at du overskueligt kan komme fra a til b. Der er i alt tre buslinjer som kører til øens største by, Ibiza. Det drejer sig om linje 10,9 og 24. Busserne stopper ved byens centrum. Dette er et godt alternativ til folk som ikke har en biludlejning fra Ibiza lufthavn.

  Er man blot interesseret i at komme til byens centrum så hurtigt som muligt, er taxa en fremragende mulighed. Taxaérne holder parkeret lige udenfor terminalen. Det vil derfor aldrig være et problem at spotte dem. Det koster omtrent 20 euro at tage taxa til byens centrum.

  Biludlejning fra Ibiza lufthavn vil altid fremstå som det bedste valg. Her vil du have muligheden for at rejse i eget tempo, og samtidig være så fleksibel som mulig.

  Parkering tips

  Ved Ibiza lufthavn er der to parkeringsområder, en for langtidsparkering og korttidsparkering. Begge parkeringsområder er beliggende lige udenforterminalbygningen. Overordnet set er det overkommeligt at finde parkeringsplads på Ibiza. Det kan dog være kompliceret at finde parkerings i myldretimerne. Der er markeret områder, hvor der tydeligt fremstår om parkering er tilladt eller ikke.

  Nyttige links

  Ibiza lufthavns hjemmeside