Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LAS PALMAS BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Las Palmas

  Las Palmas føles som Spaniens fastland, krydret med en eklektisk blanding af andre kulturer, herunder afrikansk, kinesisk og indisk. Las Palmas er et populært sted at holde ferie på De Kanariske Øer. Den er ikke bare den største by på de Kanariske Øer, den har også en række attraktioner i verdensklasse. Dens strand - Playa de las Canteras - er en attraktiv bykyst. Vandet er beskyttet af et barriererev og velegnet til rejsende i alle aldre. Og promenaden langs med stranden, er et spektakulært sted at gå en tur i solnedgangen. Når det kommer til shopping, vil du få en skøn tur ud af atvandre ned ad Calle Triana såvel som gaderne rundt om. Sammen med kendte modemærker som Zara og H&M er der spanske kæder og lokale butikker, og om aftenen er atmosfæren er som ingen andre steder, da gaderne er fulde af liv.

  For at en dosis historie, kan du kigge ind i byens århundreder gamle Catedral de Santa Ana. For et mindre gebyr kan du også se ud over byen fra toppen af den romersk-katolske katedral. Byggeriet af denne katedral startede omkring 1500, og dens facade blev afsluttet til sin nuværende neoklassiske stil århundreder senere. Du finder den ca. 10 minutters gang syd for Calle Triana.

  Hvis du rejser med børn, bør du tage til Palmitos Park, den er bestemt alle børns drøm. Parken huser en bred vifte af dyr, såsom wallabies, orangutanger, Surikater og endda kakaduer, og har også et sommerfugle- og orkidéhus, en kaktushave og et akvarium. Men der er en attraktion, der skiller sig ud fra alle andre – mødet med delfiner! Du kan også besøge Maspalomas vandland. Der er ingen bedre måde at køle af på end dette super sjove sted. Her er utrolige rutsjebaner, den uforglemmelige oplevelse af at svømme med søløver og en opdagelsesstrand med sjove bølger. Alternativt kan du tage på en kamelsafari eller opdage den spektakulære Cocodrilo park.

  Auto Europe har adgang til over 24.000 afhentningssteder rundt om i verden, og selvfølgelig er vi også i Las Palmas. Med os kan du sammenligne tilbud og derefter booke en billig udlejningsbil i byens centrum eller i lufthavnen. Hvis du ikke tidligere har lejet bil gennem os, kan du læse andres biludlejningsanmeldelser fra Las Palmas herunder, og derefter udfylde din destination og lejedatoer i vores søgemaskine ovenfor, og klikke på søg for at få masser af tilbud fra kendte leverandører som Europcar, Thrifty, Sixt, Dollar, Alamo og mange flere. Du kan også ringe til vores reservationsspecialister på +45 78 75 53 06, så hjælper de dig gerne med at finde den perfekte bil til din tur. Sammenlign, book og spar med Auto Europe!

  AUTO EUROPE LAS PALMAS, SPANIEN Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Las Palmas: