Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I STORBRITANNIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Storbritannien til de bedste priser

  Da Auto Europe blev grundlagt i 1954, var det et 10 mands foretagende med sæde i USA. Med tiden er der sket meget og i dag er Auto Europe en international biludlejningmægler med tjenester på over 24.000 afhentningstationer i over 180 lande. Takket være vores samarbejde med førende udlejningsfirmaer verden over, kan vi give vores kunder en store fordele, ved at tilbyde dem de laveste priser på markedet. Med en biludlejning i Storbritannien, kan vi tilbyde vores tjenester i næsten 200 byer, ikke kun i lufthavne, men også på togstationer og på bykontorer. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Storbritannien du kan læse på anmeldingssiden.

  Få mest ud af din billeje!

  Her kan du finde relevant information omkring billeje i Storbritannien.Faktisk har vi også lavet en komplet road trip guide, for at gøre din rejse bedre.

  Kørselsregler og tankstationer

  Generel information omkring at køre din bil i USA:

  • Hvis man vil leje bil i Storbritannien, skal man være minimum 21 år gammel og have haft kørekort i mindst 1 år.
  • Førere under 25 år og over 70 år kan blive påkrævet et gebyr.
  • Ved nogle udlejningsfirmaer kan der være restriktioner, hvis man er ældre end 69 år.
  • Som billeje-kunde i Storbritannien skal man være opmærksom på, at lejebilen har rattet i højre side, modsat herhjemme. I England, Skotland og Wales skal også vide, at man skal køre i venstre side af vejen. Det er dog noget man hurtigt vender sig til.
  • Den sværere del af kørslen, kan være at køre i rundkørsler med flere spor. Ud over, at man skal den modsatte vej rundt, så kan man ikke bare skifte bane. Her skal man lige sætte sig ind i, hvor man skal dreje af, inden man begiver sig ud i rundkørslen
  • Lejer man bil i større byer, så skal man væbne sig med tålmodighed, for man kan hurtigt komme til at sidde i kø i mange timer. Gør evt. brug af AA's hjemmeside, som er den engelske FDM. Her kan man også benytte sig af en rute-planlægger og hurtigt spare noget tid.
  • De fleste stationer kræver, at kunden selv pumper brændstoffet og derefter betaler i butikken. Et størstedelenstationerne har kunderne mulighed for, at betale med en chip og PIN betalingskort. Mange har også en automat ved selve pumpesystemet, hvor kunderne kan indsætte deres kort og indtaste deres PIN-kode før påfyldning, som vi kender i Danmark.

   Hvis du vil have mere information om kørsel i Storbritannien, så klik her.

  Vejafgifter

  Den eneste betalingsvej i Storbritannien er M6 afgiften, men vejafgifter opkræves også ved nogle tunneler og broer. Derudover skal chauffører også betale for, at køre i "overbelastningszonen" i det centrale London, og inden for Durham. Durham zonen gælder fra mandag til lørdag (undtagen helligdage) fra 10:00 til 16:00. Chauffører skal betale afgiften efter udkørsel af zonen og har indtil 18.00 næste dag til, at gøre det.

  Londons overbelastningsafgift er påtvunget på hverdage (undtagen bank og helligdage) fra 07:00 til 18:00. Chauffører kan betale online (op til 90 dage i forvejen, på samme dag, eller indtil midnat den næste dag), via SMS eller telefon, automatisk gennem et registreret kredit-eller betalingskort, med posten (kan kun gøres i mindst 10 dage i forvejen), eller i nogle butikker og tankstationer (identificeret af overbelastningssafgifter eller ePay logo).

  Hvis afgiften ikke er betalt senest ved midnat den næste dag, vil der blive udstedt et strafgebyr. Ved modtagelsen af strafgebyret vil biludlejningfirmaet være forpligtet til, at videregive lejerens navn og adresse til de relevante myndigheder. Et ekstra administrationsgebyr kan blive påkrævet.

  Aldersvilkår

  Minimumsalderen for, at leje en bil i Storbritannien er 22 år, og bilister skal have haft kørekort i mindst et år. Er chaufføren yngre end 25 år, kan blive underlagt et ung-chauffør tillæg. Nogle udlejningsfirmaer kan have aldersbegrænsning på 75 år. Disse værdier er kun beregnet, som en generel retningslinje, og de præcise aldersgrænser kan variere fra udlejer og bilkategori. Du kan altid finde de relevante oplysninger under "Produktinformation" på vores hjemmeside, eller på din voucher.

  Valuta

  Den officielle valuta i Storbritannien er britiske pund. Størstedelen af de pundsedler der er i omløb i Storbritannien er udstedt af Bank of England, men der er også pundsedler udstedt af skotske og nordirske banker. Skotske og nordirske sedler kan lovligt anvendes andre steder i Storbritannien, men kan kræve en lille forklaring, især i tilfælde af nordirske sedler, som sjældent ses uden for Nordirland.

  Tidsforskel

  Storbritannien er på GTM + 0, altså en time efter dansk tid. Urene sættes en time fremad ved sommertid, der begynder den sidste søndag i marts og slutter den sidste søndag i oktober.

  Ordbog

  Hej - Hi there
  Godmorgen - Good morning
  God eftermiddag - Good afternoon
  Godaften - Good evening
  Hvor er den nærmeste politistation? - Where is the closest police station?
  Hvor er det nærmeste hospital? - Where is the closest hospital?
  Hvor er den nærmeste hæveautomat? - Where is the closest ATM machine?
  Hvor er [sted]? - Where is [location]?
  Kan jeg betale med kreditkort? - Can I pay by credit card?
  Kan jeg betale med debitkort? - Can I pay by debit card?
  Hvor meget koster dette? - How much does this cost?
  Behold byttepengene - Keep the change
  Tak - Thank you

  Elektricitet

  Den elektrisk spænding er normalt 230 V, men 240 V forekommende også. Stikkontakter og stik er type G. Hvis du køber en elektrisk enhed i udlandet, skal du måske bruge en adapter til at tilslutte den. Specielt hvis man har amerikanske apparater, har man brug for en spændings transformer, da den elektriske spænding i USA er lavere end i Europa.

  Pas og ambassade information

  Hvis du rejser til Storbritannien behøver man ikke visum de første 180 dage, efterfølgende er det dog påkrævet. Du skal dog altid have dit pas på dig, når du rejser til Storbrittanien.

  Hvis du under dit ophold får brug for hjælp af den danske ambassade, ligger den i London og har følgende oplysninger.

  Danske ambassade i London
  55 Sloane Street
  London SW1X 9SR
  Tlf: +44 (0)20 7333 0200
  Email: lonamb@um.dk

  Autocamper leje i Storbritannien

  For at du kan opleve det meste af landet, kan du nu leje en autocamper i Storbritannien. Rejs i dit eget tempo og udforsk dette smukke land ved at opleve bjergkæden Lake District, bjerglandet eller Hebriderne, den skotske øgruppe i Atlanterhavet. Vi samarbejder med McRent Great Britain, Just Go, og Bunk som alle tilbyder en stor flåde af moderne autocampere klar til afhentning i London, Manchester, Glasgow og Edinburgh.

  Nyttige links

  Turistinformation Storbritannien

  Officielle lufthavnshjemmeside - London Heathrow

  Biloversigt i Storbritannien

  Kørselsinformation i Storbritannien