Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA HEATHROW LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra London Heathrow Lufthavn

  Auto Europe tilbyder dig den bedste kvalitet på billeje og til de mest konkurrencedygtige priser ved mere end 24.000 afhentningssteder verden over. Afhent din biludlejning fra Heathrow Lufthavn og begynd din rejse i London. Søg vores store udvalg igennem via søgemaskinen eller ring til os på 80 82 02 78, for at tale med en af vores agenter. Auto Europe tilbyder også luksus billeje i London. Leder du efter inspiration til din næste rejse, så tjek vores road trip side.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra London.

  Lufthavn information

  London Heathrow Lufthavn (LHR)
  Officielt navn: London Heathrow Lufthavn.
  Adresse: Greater London TW6 1AP, Storbritannien.
  Lokation: 21 kilometer vest for det centrale London.
  Flyselskaber: Lufthavnen betjener mere end 90 flyselskaber til alle verdens destinationer. Både Billund og Københavns Lufthavn tilbyder direkte afgange af selskaberne British Airways, Norwegian, SAS, easyJet og Ryanair.

  Terminaler

  Der er i øjeblikket fem passager terminaler (terminal 1, 2, 3, 4 og 5). Heathrow Express tilbyder forbindelser mellem alle terminaler. De bedste er at ankomme i god til, for at finde ud af, hvilken terminal man skal anvende.

  Billeje afhentning og aflevering

  Alle de store biludlejningsselskaber er placeret i terminalbygningen i London Heathrow Lufthavn. Det bedste er at tjekke på forhånd, hvilken terminal man ankommer til, så man ved, hvor man skal afhente bilen. Når man afhenter sin billeje fra Heathrow Lufthavn, skal man huske at tjekke bilen for eksisterende skader og markere dem på rapporten.

  Selskabernes åbningstider

  Leverandører Åbningstider
  Avis Hele døgnet
  Budget Hele døgnet
  Enterprise 05:00 til 23:59
  Europcar Hele døgnet
  Hertz Hele døgnet
  National Hele døgnet

  Lufthavns faciliteter

  Som en af verdens travleste lufthavne vil du finde sensationelle mad og shopping muligheder. Valgmulighederne er varierede blandt terminalerne, men alle terminaler har det samme niveau af service. Gratis wifi tilbydes i alle terminalerne i 45 minutter.

  Transport

  Heathrow Express og London Underground er nogle af de hurtigste måder at komme til og fra lufthavnen. Busser og taxier er også tilgængelige, men tager typisk længere tid og er dyrere.

  Parkering tips

  Der er cirka 18.000 parkeringspladser i og omkring lufthavnen. Priserne varierer fra parkeringspladsen, og gebyrer er afhængige af nærhed til terminalerne.

  Hvis du har planer om at køre din biludlejning fra Heatrow Lufthavn til det centrale London, er det en god idé at planlægge din rejse i god tid, da det kan være svært at finde parkering i byen. Vær også opmærksom på Congestion Charge Zonen. Det er nemlig vigtigt at betale afgiften til denne zone, så man undgår en bøde.

  De fleste gader har restriktioner, hvilket betyder at det er ulovligt at holde parkeret mellem 08:40 til 18:30. Finder man en ledig gadeparkering, hvor det er tilladt at holde, skal man huske at anvende parkometret og placere billetten synligt i bilens forrude.

  Mange offentlige parkeringspladser findes også i det centrale London. Man kan genkende skiltene, der har et stort P synliggjort. Parkeringspladserne omfatter ca. 100 National Car Parks og Q-Park, der byder på en rabat når du bestiller forude.

  Nyttige links

  London Heathrow Lufthavn hjemmeside