Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MANCHESTER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Manchester – Bedste priser med Auto Europe

  En biludlejning i Manchester med Auto Europe gør det muligt for dig at holde din ferie i denne vidunderlige by. Byen er særlig kendt for sin musik samt sport. Manchester byder dig velkommen med venlige manér og vil underholde dig under dit ophold. Byen er ikke kun hjemby til fodboldholdet, Mancehster United, men har også leveret musikbands som Oasis og The Smiths. Den industrielle revolution blev fra denne by sparket i gang. Billeje i Manchester er helt klart den mest komfortvenlige vej, hvis man vil opleve den levende og brusende Britiske by. En anden perle, der bør nævnes er Liverpool, som også er fødestedet for The Beatles. Byen ligger kun 50 km mod vest og venter på dig. De historiske byer Newcastle og Leeds er også tilgængelig med din lejebil. For at vide mere om vores serviceniveau, kan du læse biludlejningsanmeldelser fra Manchester, som andre kunder hos Auto Europe har skrevet

  Trafik og parkering

  Udover de mange ensrettede veje, så er Manchester by og de nære distrikter faktisk nemme at navigere rundt i, med dit køretøj. Attraktioner og andre oplevelsesværdige ting er markeret meget tydeligt i byen. Vi anbefaler at du henter en gratis smartphone app, der tilbyder dig en stemmeguide samt fortæller dig om ledige parkeringspladser, når du anvender din biludlejning i Manchester. Billeter til parkering kan købes ved billetmaskiner rundt omkring. Det er graits at parkere efter 18:00 og på feriedage samt søndage.

  Parkering

  Byen er indgrænset i 4 parkeringszoner. I zone 1-3 kan man betale for gadeparkering op til 10 timer. Hvis bilen bliver efterladt uden opsyn kan det medføre en bøde, hvis man holder parkeret længere end 10 timer. I zone 4 kan der betales for hele weekenden. Manchester har mange P-huse (845 050 7080) i byen og omkring sig, der tilbyder sikker parkering. For at få mere information omkring kørsel i England, bedes du klikke her.

  Geografisk information

  Manchester by har i dag den største befolkning i det store Manchester område. Det ligger i landet mod nord, hvor det er omringet af bjerge og bakker. Byens centrum er direkte placeret på floden Irwell, der tilbyder flotte udsigter på de små broer. Specielt når nattelyset indtræder, er det et specielt syn. Bymidten er generelt flad, men har enkelte tårne og højhuse, bl.a. Beetham Tower, der symbolisere den industrielle by. Tårnet tilbyder sammen med de andre højhuse en flot udsigt, hvor man også kan se toppen af bjergene, der ofte er belagt med sne om vinteren.

  Manchester er på grund af sit temperede klima ofte varm om sommeren og kold om vinteren. Man vil opleve en del regn i løbet af året. Juli er den varmeste måned med en gennemsnitstemperatur på 16°C og januar den koldeste med en gennemsnitstemperatur på 4°C. Oktobermåned er måneden, hvor der er mest regn. Typisk er gennemsnittet 90mm. Området har relativt høj fugtighed og rigeligt med ferskvand, hvilket har medført at tekstilindustrien blomstre i området.

  Manchester lufthavn

  Med de 3 terminaler, er Manchester lufthavn blandt de travleste i Europa og den største i Storbritannien udenfor London regionen. Lufthavnen er placeret ca. 14 km sydvest for centrum og er let tilgængelig. En biludlejning tager dig til lufthavnen på 30 minutter fra byen. Lufthavnen er særdeles veludviklet med tog og busser, der kører døgnet rundt. Ved siden af terminal 1,2 og 3 er der parkeringspladser, hvor man kun må holde ganske kort tid. Dette område er meget sikkerhedsplaget og derfor må man her kun hente folk. Flere parkeringspladser samt lufthavnens langtidsparkering ligger ca. 1,5 km væk. Områderne er serviceret af shuttlebusser 4 gange i timen.

  Manchester Airport (MAN)
  Adresse: Manchester M90 1QX, United Kingdom
  Hjemmeside: www.manchesterairport.co.uk/
  Telefon: +448712710711

  Offentlig transport

  Det offentlige transportnetværk, der bliver benyttet mest er sporvogne og bussystemet. Der er endnu ikke blevet bygget en undergrundsbane. Manchester kan prale af et omfattende netværk af ruter og deres gratis bybusser, der er blevet meget populære. Disse dækker de vigtigste områder i byen såsom togstationerne, vigtige parkeringspladser og de mange sporvogne stops.

  Nyttige links

  Turistinformation Manchester