Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ABERDEEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Aberdeen – Bedste priser med Auto Europe

  Aberdeen er den tredjestørste by i Skotland. Hver skotske by har en unik flair, og Aberdeen er ikke anderledes. Pakket med historiske bygninger og kendt for sin granitarkitektur, er byen hjemsted for det 5. ældste universitet i den engelsktalende verden. Udforsk byen og regionen i dit eget tempo med en biludlejning i Aberdeen. Lad Auto Europe være din partner til din biludlejning. Vi er i stand til at præsentere dig for et stort udvalg af bilkategorier og lejepakker til meget konkurrencedygtige priser samt forsyne dig med prisbelønnet kundeservice. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Aberdeen du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  Store centrale gader i Aberdeen har en tendens til at være travle både under men også uden for myldretiden. Prøv derfor at undlade at køre din billeje i Aberdeens centrum, især i løbet af myldretidsperioden - som naturligvis er om morgenen og sent på eftermiddagen. Byen er godt forbundet med andre skotske storbyer. Inden for halvanden times kørsel kan du nå til Dundee via A90, og efter en times yderligere kørsel via M90 når du til Edinburgh.

  Parkering

  Der er mange parkeringsmuligheder for din biludlejning i Aberdeen. Der findes en række gratis parkeringspladser uden for byens centrum. Offentlige parkeringspladser er tilgængelige i centrum samt parkeringspladser på gaden, men disse kræver ofte betaling. Vær opmærksom på tidsbegrænsninger og gebyrer, da de varierer afhængigt af zonen.

  Geografisk information

  Aberdeen ligger på den nordøstlige kyst af Skotland ved Nordsøen. Byen er en af de koldeste i Storbritannien på grund af sit oceaniske klima og dets nordlige breddegrad. Vejret er omskifteligt, med milde somre på omkring 17 grader, og vintertemperaturer som oftes ligger på grænsen til frysepunktet.

  Aberdeen lufthavn

  Aberdeen lufthavn er beliggende i Dyce, 10,5 km nordvest for Aberdeen.

  Aberdeen Airport (ABZ)
  Hjemmeside: www.aberdeenairport.com/
  Telefonnummer: +44 844 481 6666

  Offentlig transport

  Det offentlige transportnet er veludviklet på grund af mange regionale og lange busforbindelser som Stagecoach Bluebird, Scottish CityLink, Megabus og National Express. Aberdeen Railway Station tilbyder togforbindelser til regionale destinationer og yderligere lokaliserede skotske byer, såsom Glasgow. Der findes også tjenester til engelske byer samt nattoge til London.

  Nyttige links

  Turistinformation Aberdeen