Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I GLASGOW

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Glasgow – Garanti for de bedste priser

  Glasgow er den største by i Skotland og er landets kommercielle hovedstad med et rigt kulturliv og smukke Victorianske arkitekture, venlige indbyggere, store musikscener og tæt på det fantastiske højland. Alt dette gør Glasgow til et interessant alternativ for din ferie. Udforsk byen i det eget tempo med en biludlejning i Glasgow. Der tilbydes et stort udvalg af forskellige bilkategorier, flere forskellige afhentningsteder og mange forskellige leverandører. Du er derfor sikker på at finde en perfekt billeje med Auto Europe. Vi skræddersyr biludlejning, så dine personlige behov bliver tilpasset.

  Læs eventuelt vores road trip side, hvor vi har samlet to inspirationsguider til en rundtur i Skotland. Det drejer sig om seværdigheder i Skotland og det skotske højland.

  Trafik og parkering

  Da Glasgow er en metropol modtager byen meget trafik fra nær og fjern, især i myldretiden. Den bedste strategi, for at rejse effektivt, er at undgå alle pendlere. I centrum er der mange ensrettede gader og busbaner, hvilket betyder at man skal være særlig opmærksom på vejskiltene. Med en biludlejning i Glasgow kan du tage til Edinburgh inden for en time ved at følge M8. M74 vil tage dig sydpå til England. Kører man mod nordøst via A82 ankommer man til den maleriske by Loch Lommond og Trossachs National Park. Fortsætter man mod nord vil man kunne opleve Loch Ness og besøge Inverness. Hvem ved, hvis du er heldig kan du spotte Loch Ness-uhyret! Tag et kig på vores informationsside omkring kørsel i Storbritannien og find ud af alt om færdselsreglerne.

  Parkering

  Parkering på gaden er tidsbegrænset og gebyrer afhænger af, hvilken parkeringszone man er parkeret i. Finder man en offentlig parkeringsplads skal parkeringsbilletten købes i en billetmaskine tæt på. Billettten skal placeres i forruden, ligesom mange andre lande. Tidsfristen for parkering vises på vejskiltene. Et alternativ, hvis man vil holde parkeret længe, er at bruge de offentlige P-huse.

  Geografisk information

  Glasgow ligger i det vest centrale Skotland, ca. 70 km fra Edinburg. Som en havneby har Glasgow spillet en vigtig rolle i den transatlantiske handel mellem Storbritannien og det nordlige Amerika. Clyde-floden løber gennem byen og giver en vandkanal til Nordatlanten. Glasglow ligger ca. 230 km fra Aberdeen, hvilket også er en by vi kan anbefale, at man skal besøge.

  Byen er kendt for sin overskyede himmel på grund af det oceaniske klima, hvor vejret er meget mildt med mange regnfulde dage. Om sommeren kan temperaturen snige sig op på maksimum 20°c.

  Skotland lufthavn

  Glasgow lufthavn er beliggende 16 km vest for byens centrum, hvilket gør den let og overskuelig at komme til. Lufthavnen betjener årligt ca. 9.7 mio. passagerer.

  Glasgow International Airport (GLA)
  Adresse: Paisley PA3 2SW, Storbritannien
  Hjemmeside: www.glasgowairport.com/
  Telefon: +44 844 481 5555

  Denne lufthavn ligger 13 km væk fra byens centrum og er Skotlands største lufthavn og tilbyder bl.a. rejser over Atlanten.

  Glasgow Prestwick International Airport (PIK)
  Adresse: Aviation House, Prestwick KA9 2PL, Storbritannien
  Hjemmeside: www.glasgowprestwick.com
  Telefon: + 44 871 223 0700

  Prestwick lufthavn ligger ca. 50 km fra byen og er specielt anvendt af lavpris selskabet, Ryanair.

  Offentlig transport

  Der er én underjordisk linje, der kører i byens centrum. Tjenesten kører hver 4. - 8. minut. I Glasgow er der i øvrigt to vigtige banegårde, der tilbyder tog til England og rundt omkring i Skotland. De fleste busser bliver anvendt i centrum, men nogle kører også ud til forstæderne. Billetten kan man få, når man giver buschaufføren det præcise beløb eller man kan anvende sin SPT billet.

  Autocamper leje i Glasgow

  Når du lejer autocamper i Glasgow bestemmer du selv farten og destinationen. Du vil have alt lige ved hånden, når du eksempelvis køre afsted for at opdage Skotlands fascinerende natur. Med autocamper leje i Glasgow vil du være omringet af skønne naturrige campingpladser, som du kan benytte dig af. Du vil være sikker på en perfekt og oplevelsesrig ferie, når du lejer denne type køretøj.

  Nyttige links

  Turistinformation Glasgow