Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  GLASGOW

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Glasgow

  Glasgow har været beboet siden 4000 f.kr. og er i dag Skotlands største by, samt den tredje største i Storbritannien. Byen er en blomstrende kultiveret by med massere af historie. Skotlands største by er vokset fra at være et lille landdistrikt til et af verdens mest velkendte steder. Byen huser i dag over 620.000 indbyggere.

  Med dens charme, gamle historie og forskellige variation af kunst & arkitektur er byen bestemt et besøg værd. Glasgow er en innovativ og sprudlende by, som hvert år tiltrækker tusinder af turister. Byen er fyldt med spændende og mange historierige seværdigher, som bestemt er et besøg værd for hele familien. Den råder ligeldes over innovative attraktioner, hvor mange af dem er gratis. Byen gennemløbes af floden Clyde, som blandt andet danner rammerne for fantastiske omgivelser.

  Glasgow har altid haft en beslutsomhed for at adskille sig fra resten af Skotland, hvilket er opnået gennem deres unikke sammenstilling af sandsten og stålarkitektur, samt nogle af de fineste Viktorianske bygninger i hele Storbritannien.

  I smørhullet af Glasgow finder du Merchant city, som altid syder af liv grundet dens centrale beliggenhed. I området finder du nogle af Skotlands ældste bygninger, som efterfølgende er blevet renoveret og i dag er konverteret til teatre, museer og gallerier. Området tilbyder ligeledes mange spisemuligheder, som alle er specialiseret med et twist af Skotland.

  Auto Europe blev grundlagt for over 60 år siden, og er i dag tilstede ved over 24.000 afhentningssteder fordelt over 180 forskellige lande. Vi er i dag markedsleder i bilformidlingsbranchen og påtager os enorm stolthed i at kunne præsentere markedets laveste priser. De lave priser er gældende ved alle vores destinationer verden over. Vi tilbyder i dag en bred række af forskellige køretøjer f.eks. autocamper leje i Glasgow.

  Besøg Glasgow og udforsk byens smukke omgivelser. Byen tilbyder en lang række af attraktioner både i og udenfor byen, som er interessant for hele familien. Når du engang har udforsket byens seværdigheder, bør du tage på road trip og opleve landets smukke landlige omgivelser. På blot lidt over en time kan du eksempelvis køre til storbyen Edinburgh, som også byder på fantastiske seværsdigheder.

  Campingpladser i og omkring Glasgow

  Når du rejser rundt i Skotland, vil du finde en lang række campingpladser, som alle tilbyder forskellige faciliteter, som kan benyttes af alle. Du vil ligeledes få adgang til nogle af landets bedste turistattraktioner. Lej autocamper i Glasgow og få det meste ud af dit besøg. Nedenstående finder du blot få af de campingpladser, som bestemt er et besøg værd.

  Mount View Lige efter M74 i den sydøstlige ende af Glasgow findere du Mount View Caravan Park, som blot er 5 minutter gang væk fra landsbyen Abington med den enestående Clyde Valley turistrute. Campingpladsen ligger 65km sydøst for Glasgow centrum, hvor den er omringet af fascinerende landlige omgivelser.
  Wemyss Bay Vest for Glasgow finder du Wemyss Bay Holiday Park, som er en campingplads beliggende direkte til mundingen af Clyde floden. Du vil fra campingpladsen finde en fantastisk udsigt. Wemyss Bay er egnet for hele familien, hvor den blandt andet har indendørs svømmingpool. Pladsen tilbyder ligeledes udendørs aktiviteter og legeområder.
  Red Deer Village En kort køretur nordøst for Glasgow kan du finde Red Deer Village Holiday Park, som er en velholdt og nyrenoveret campingplads. Pladsen er omgivet af fantastisk natur, hvor den ligeledes kun er 15 minutters køretur væk for Glasgow centrum. Pladsen er beliggende direkte ned til søen Frankfield Loch.
  Strathclyde Country Park Placeret på kanten af det billedskønne Parkland, finder du Strathclyde Country Park Club Site, som er perfekt beliggende i forhold til byen Glasgow. En køretur til Glasgow centrum tager omtrent 30 minutter. Campingpladsen er beliggende ned til søen Strathclyde Loch, som ofte danner rammerne for adskillige vandaktiviteter. Du finder de perfekte omgivelser til gå- og løreture. Lige ved siden af pladsen finder du yderligere M&D´s Scotland´s Theme Park, som er en forlystelsespark.
  Lomond Woods Ved bredden af Loch Lomond finder du Lomond Woods Holiday Park, som er en fuldserviceret og moderne campingplads. Pladsen er blot beliggende 20 miles for Glasgow centrum, så det burde være overkommeligt at køre frem og tilbage. Campingpladsen og nærområdet tilbyder forskellige faciliteter, som blandt andet inkluderer legeområde, restauranter, barer og indkøbsmuligheder.

  Tilgængelige autocampere i Glasgow

  Vi kan stærkt anbefale at tage på roadtrip i Skotland med din autocamper leje fra Glasgow, da du vil være i stand til at udforske landet på egen hånd. Skab en oplevelse for hele familien ved at booke en af nedenstående modeller. Den populære Roadie model er et rummeligt køretøj, som mest tilegner sig folk, som ønsker at kombinere bylivet med lange køreture i det landlige landskab. Udstyret med to dobbeltdøre og et køkken finder du VW California, som er økonomisk og samtidig er ideel for den lille familie. Modellen større finder du Ford Zefiro 675, som er udstyret med to dobbelt- og to enkeltsenge. Med plads op til 6 personer er den yderligere udstyret med aircondition, bad, toilet og køkken. For yderligere plads og luksuriøsitet anbefaler vi den store Grande Class C, som er designet for hele familien, som er på farten. Køretøjet er udstyret med to store dobbeltsenge, to enkeltsenge, køkken, bad og toilet.

  Roadie VW California

  Roadie

  Sovepladser: 2 personer
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  VW California

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Ford Zefiro 675 Grande C-Klasse

  Ford Zefiro 675

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Grande C- Klasse

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,4 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Mere information om Glasgow

  Glasgows ældste katedral blev grundlagt of bygget i 1136, og er i dag et af de fineste eksemplarer for middelalderlig arkitektur, som stadig står velbevaret. Bygningens interiør har træk af storslået historiske udskåret sten, som var klassisk bygningsværk i middelalderen. Du vil over hele katedralen finde pragtfulde og gennemarbejdet detaljer. Det nærtliggende Necropolis supplere katedralen i stor stil. Man bliver nødt til at se begge seværdigher, da de begge er nogle af de ældste bygningsværker i Skotland.

  Glasgows Gallery of Modern Art (GoMA) repræsentere en stor del af byens stamtræ, her vil du finde moderne kunst og innovative værker. Galleriet har givet byen et af verdens mest moderne gallerihuse. Galleri bygningen er bygget i Viktoriansk stil, og er beliggende i byens centrum. Den store kollektion inkluderer blandt andet Marochetti´s ikoniske statue Duke of Wellington.

  En af Glasgows andre attraktioner er The Burrell Collection, som er et mesterligt værk der blev opført i 1983. Værket tilhørte Sir William Burrell, som brugte det mest af hans formue på at samle sjældne ting og unikke kulturgenstande. I dag er det et af Europas mest populære museer, og tusinder af besøgende besøger hvert år den middelalderlige bygning. Du vil på museet se alt fra frankse malerier til kinesiske keramikværker.

  Glasgow´s prisvindende transport museum huser den fineste samling af gamle sporvogne, busser, tog, cykler, klassiske biler og opstillede gadebilleder. Udenfor museets facade finder du skibet Tall Ship, som er bygget ved byens skibsværk i 1896, og er i dag et pragteksemplar på Glasgows daværende skibsbyggerier. Museet er en oplevelse for hele familien.

  Bygget i ikoniske røde sandsten, finder du Kelvingrove Art Gallery and Museum, som er Glasgow´s største kustgalleri med 22 forskellige gallerie, som i alt viser over 8.000 elementer. Heriblandt inkluderer Dali´s Christ of St John of the cross (kristus på korset). Det flotte museum er beliggen ud til en fantastisk park, som danner de perfekte rammer for en gå- eller løbetur. Galleriet inkluderer yderligere dinosaure og andre forhistoriske pattedyr.