Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  EDINBURGH

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Edinburgh

  Vil du gerne tilbringe din næste ferie i Skotland og være fri undervejs? At vælge en autocamper leje i Edinburgh vil helt sikkert give dig mere frihed i dine rejser, end hvad du ellers har prøvet. Efter at have udforsket hvert hjørne af byen, kan du rejse videre til din næste destination. Hvad med en tur til London, for eksempel? Med en autocamper er du yderst fleksibel på vejen, og takket være et godt udvalg af udstyr i de mange modeller har du også stor komfort under dine rejser. Tag et kig på det store udvalg hos Auto Europe og book det perfekte køretøj til din ferie i dag! Venligst foretag din booking på vores hjemmeside eller ring på 0049 (0) 89 412 072 98.

  Campingpladser i og omkring Edinburgh

  Uanset om du vil være tæt på byen eller har mod på en længere rejse, er mange campingpladser tilgængelige i og omkring Edinburgh-området. Du finder flere muligheder på idylliske steder langs kysten. For at hjælpe dig med valg af campingplads, har vi listet nogle eksempler på campingspladser nær Edinburgh.

  Edinburgh Caravan Club Site Du kan nå dette kompleks på mindre end 20 minutter fra byens centrum. Det er en god mulighed, hvis du ikke ønsker at komme for langt væk fra byen. Pladserne er rummelige og udstyret med strømforsyning. Der tilbydes en shuttlebus til byens centrum. På grund af sin beliggenhed er stedet meget populært i højsæsonen, så vi anbefaler, at du booker din plads på forhånd.
  Mortonhall Caravan Park Mortonhall Caravan Park er heller ikke langt fra centrum. Der er mange steder til rådighed i det store område. De sanitære faciliteter er opdelt i fire blokke og har gratis varmt vand. I det lille supermarked på pladsen kan du købe de vigtigste ting uden at skulle forlade komplekset. Tilgængelig busforbindelse gør det nemt at besøge byen.
  Slatebarns Caravan Park På mindre end en halv time kan du nå Slatebarns Caravan Park. Området omkring parken er ideelt til fiskeri, cykling eller vandreture. Campingpladsen indeholder 30 hærdepladser med strømforsyning. Andre faciliteter inkluderer brusere, vaskemaskiner og tørretumblere samt trådløs internetadgang i hele ejendommen.
  Linwater Caravan Park Denne park ligger cirka 35 minutters kørsel fra byens centrum. Der er i alt 60 pladser med strømforsyning. Vaskemaskiner og tørretumbler er tilgængelige for alle besøgende. Supermarkeder er ikke tilgængelige, men i receptionen er der nogle vigtige rejseelementer til salg. Campingpladsens vidunderlige omgivelser inviterer dig til at gå på vandreture eller fiske.
  Belhaven Bay Caravan Park

  Balhaven Bay Caravan Park ligger lidt mere end 40 minutter væk fra byen. Tæt på den lille by Dunbar er der masser af muligheder for forskellige aktiviteter såsom golf på Winterfield Golf Club eller Dunbar Gold Club, eller en gåtur i John Muir Country Park. Belhaven Bay er også populær blandt surfere.

  Ledige autocampere i Edinburgh

  Bortset fra biludlejning tilbyder Auto Europe dig også en stor flåde af tilgængelige modeller til autocamper leje i Edinburgh. Eksemplerne her er kun et lille uddrag fra vores brede udvalg. Roadie tilbyder plads til to personer. Dette 4,9 meter lange køretøj har en dobbeltseng, et køkken og en ferskvandstank. For fire personer kan du enten vælge Nomad eller den 7,47 meter lange model Europa. Mens Nomad har de samme faciliteter som Roadie, tilbyder Europa mere komfort under din rejse. Udover et køkken er køretøjet også udstyret med et brusebad og et toilet. Vandtanke til ferskvand og spildevand er også til rådighed. Ford Zefiro 675 er ideel til en gruppe på op til seks passagerer. Inde i den 6,87 meter lange model er der tre dobbeltsenge, et køkken, bad og toilet. En komfortabel ferie er garanteret med denne model. Besøg vores hjemmeside for at se den komplette liste over tilgængelige køretøjer.

  Roadie Europa

  Roadie Camper

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Europa 4Berth

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,0 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Nomad Ford Zefiro 675

  Nomad Camper

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Pop Top
  Længde: 4,9 - 5,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Zefiro 675

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,87 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide om Edinburgh

  Næsten en halv million mennesker bor i Edinburgh i dag. Den skotske hovedstad er den næststørste by i landet efter Glasgow. Edinburgh overtog rollen som hovedstad i landet efter byen Perth i det 15. århundrede. Turisme er af stor betydning for byens økonomi. Efter London er Edinburgh den næststørste by målt på turisme i Storbritannien. I 2013 besøgte over tre millioner mennesker Edinburgh, hvor 1,3 millioner var udenlandske turister. Både den gamle bydel og den nye by Edinburgh har været en UNESCO verdens kulturarv siden 1995. Der er mange seværdigheder at besøge. Imponerende arkitektur, interessante museer og mange kulturelle arrangementer garanterer et uforglemmeligt ophold. Du bør derfor afsætte tid nok til dit ophold i Edinburgh, så du ikke går glip af højdepunkterne!

  Du bør først og fremmest ikke gå glip af muligheden for at besøge Edinburgh Castle, beliggende på et stenet bjerg med udsigt over byen. Spadser langs Royal Mile i den historiske gamle bydel for at se mange arkitektoniske højdepunkter som den tidligere kirkebygning The Hub eller St. Giles Cathedral. Royal Mile, der strækker sig fra Canongate, High Street og Castlehill, begynder ved Edinburgh Castle i vest og slutter ved Holyrood Palace, den officielle bopæl for den britiske dronning. Der er ingen mangel på anbefalede museer. Du kan for eksempelvis besøge Royal Museum, Museum of Scotland eller Edinburghs Museum. Du kan også beundre de ekstraordinære samlinger og kunstværker af National Gallery of Scotland i fem museer spredt over hele byen. Du behøver ikke at forlade byen for at slappe af i det grønne. Besøg Fossil Garden, det kinesiske Hillside eller Alpine House, alt sammen en del af The Royal Botanic Garden.

  Lej autocamper i Edinburgh når du har lyst til det, og rejs videre til andre fascinerende destinationer. Da du har et køkken om bord, som er tilgængeligt på de fleste lejemodeller, vi tilbyder - kan I lagre op på dagligvarer, og derefter stoppe for en picnic eller frokost når som helst du har lyst. En autocamper leje i Edinburgh vil ikke kun give mere komfort til dine rejser, men også hjælpe dig med at spare på at spise ude.

  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper lejeFlemming med McRent
  02 Maj 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  "Super oplevelse. Fin ny autocamper. Problem med gasvarmen efter skift af gasflaske, men MCrent var virkelig hurtige til at komme ud til os og fik ordnet problemet. Super service."