Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BIRMINGHAM

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Birmingham – Book og spar

  Et af de mest populære rejsemål i England er den pulserende by Birmingham. Med en verdensklasse shopping scene, seks universiteter, fremragende gallerier, inspirerende museer og endda en chokoladefabrik, er dette det perfekte sted for din næste ferie. Byen er travl med kulturelle begivenheder, varierede attraktioner og livlige gader fyldt med butikker, restauranter, caféer og udendørs kunstnere. For ikke at nævne den utrolige mængde parker og grønne områder, der besejles af familier, joggere, kæledyr og meget mere.

  Auto Europe giver dig de mest relevante oplysninger om dette fantastiske sted. Med vores insider tips og en biludlejning i Birmingham, kan du planlægge den perfekte tur. Vores firma har over 60 års erfaring inden for området som ledende mægler inden for biludlejning. Vi tilbyder biludlejning på over 24.000 bekvemme steder over hele kloden til de laveste priser. Vores tjenester omfatter også autocamper og luksus biludlejning. På grund af vores samarbejde med internationale og lokale leverandører tilbyder vi kunder et bredt udvalg af biler og lokationer. Vent ikke længere, book online i dag og oplev en service af høj kvalitet!

  Trafik

  På grund af sin store rolle i landets økonomi, såvel som byens centrale beliggenhed, er Birminghams veje nogle af de mest anvendte i Storbritannien. Byen serveres af motorvejene M5, M6, M40 og M42. M40, der forbinder Birmingham til London, har flere trafikale sorte pletter og overbelastninger hvilket også gælder for motorvejen M6, der passerer gennem Liverpool, Manchester, Lancaster, og andre byer mod nord. Du kan finde flere oplysninger om færdselsregler i vores guide over kørsel i Storbritannien.

  Parkering

  Parkering af din billeje i Birmingham er meget enkelt. Der er flere parkeringspladser til rådighed, fra gadeparkeringspladser til p-huse, p-pladser samt p-kældre. Ved din ankomst i byen skal du kigge efter et elektronisk skiltningssystem, der viser detaljerede oplysninger om antallet af ledige pladser på hver parkeringsplads. Hvis du skal parkere på gaden, skal du sørge for aldrig at parkere på en hvid, dobbelt gul eller dobbelt rød linje. Hvis du parkerer på Centre Car Park, Moor Street (Selfridges) Car Park og Edgbaston Street Park, bør du benytte rabatpriser efter kl 17.00.

  Lufthavn

  Birmingham Lufthavn er let tilgængelig fra flere ruter i England, og den ligger 10,2 km sydøst for centrum. Med mere end 140 destinationer over hele verden håndterer lufthavnen over 11,6 millioner passagerer hvert år. Passagerer kan bekvemt reservere online Express Lane Security for £3,75 per person eller betale i kiosken for £5 per person. Der er over 7 parkeringspladser inden for gåafstand eller en 15-minutters bustur.

  Birmingham Airport (BHX)
  Hjemmeside: www.birminghamairport.co.uk
  Telefon: +44 (0) 871 222 0072
  Adresse: Junction 6 of the M42 via the A45

  Attraktioner

  Det bedste ved at være et nyt sted er at lære alle de gode ting stedet har at byde på. Birmingham er ingen undtagelse! Denne by er fyldt med attraktioner, lige fra unikke museer og smukke parker til moderne indkøbscentre og indbydende restauranter. Overraskende er der mange vartegn, du kan besøge, som stadig er uspolerede, såsom det pragtfulde Winterbourne House og Garden, der er hjemsted for over 6.000 forskellige plantearter fra hele verden, kun seks minutter udenfor byen. En biludlejning i Birmingham giver dig mulighed for nemt at køre til andre destinationer, så du får mest muligt ud af din rejse. Se et par af vores forslag og få inspiration!

  • Birmingham Museum and Art Gallery: Start din tur i Birmingham ved at lære om byens historie på bedst mulig måde og gå over til Birmingham Museum and Art Gallery. Ikke alene er dette sted gratis, men det har også nogle af de bedste scones i området. Indbygget i en victoriansk bygning har dette museum en stor samling af kunstværker, keramik, prærafaelitterr, Staffordshire-hoard og religiøse artefakter. Åbningstiderne er fra kl. 10.00 til 17.00 hver dag, undtagen om fredagen, hvor museet åbner kl. 10.30.

  • Cadbury World: Chokolade er en af de mest elskede desserter i verden, og dette museum har dedikeret en hel verden til det! Her kan både børn og voksne gå i gennem farverige interaktive udstillinger, se en 4D-film, lære om chokoladefremstilling og Cadbury's historie. Besøgende har også mulighed for at prøvesmage noget af den fineste chokolade produceret af virksomheden. Vi anbefaler at bruge mindst 4 timer her. Husk at billetter skal forhåndsbestilles via SMS, telefon eller online, hvor du kan spare 5%. Cadbury World holder åbent fra kl. 11 til 16.30 på hverdage og fra kl. 10.30 til 18.00 i weekenden.

  • Birmingham Botanisk Have: Med over 15 hektar er dette sted pakket med eksotiske planter, farverige blomster, sommerfugle og forskellige fuglearter. For ikke at nævne en storslået Bonsai have! De mange forskellige planter og grønne områder er indrettet i elegante viktorianske drivhuse, men der er også to legepladser til rådighed for børn. Endnu bedre er adgang og parkering gratis. Den botaniske have er åben hver dag fra kl. 08.00 til 17.00.

  • Museum of the Jewellery Quarter: Museum of the Jewellery Quarter er en ægte tidsrejse tilbage til 1980'erne. En rundvisning i Smith og Pebers smykkefabrik er informativ, sjov og fængslende. Du vil lære om arbejdsmiljøet for årtier siden og få et indblik i både de ansatte og familien, som ejede det. Det er muligt at se live demonstrationer af guldsmedens håndværk og beundre den velbevarede arv af fabrikken. Museet er åbent fra tirsdag til lørdag fra kl. 10.30 til kl. 17.00 og adgangskortet koster £7,00, med undtagelse af det midlertidige udstillingsrum, der er gratis.

  • National Sea Life Centre: Få en sjov og anderledes dag ved at besøge National Sea Life Centre, hvor hele familien kan lære mere om Gentoo pingviner, søstjerner og over 5.000 andre havdyr. Stedet har fantastiske marine habitater udstillet, samt et fantastisk legeområde med interaktive aktiviteter som quizzer og indsamling af frimærker. Et specialkort giver besøgende mulighed for at opleve fodring af hajer, skildpadder og pingviner. Generelle adgangskort koster £20,95 ved døren, eller 40% mindre, når de bookes online. Dette familievenlige center holder i weekender åbent fra kl. 10 til kl. 18 og på hverdage indtil kl. 16.00.

  Dagsudflugter

  Nu hvor du kender til nogle af de mest spektakulære steder at besøge under dit ophold, hvorfor så ikke tage din billeje i Birmingham ud på en længere køretur? Faktisk er Birmingham det perfekte udgangspunkt for en biltur, da byen er centraltbeliggende i England. Denne region er fuld af interessante steder og skjulte perler, der venter på at blive udforsket. Her er vores bedste forslag til dagsudflugter:

  Stratford-upon-Avon

  På mindre end en times kørsel sydpå ankommer du til denne maleriske by med farverige blomster og en flod, der krydser gaderne. Stratford-upon-Avon er berømt som fødestedet for Shakespeare, hvilket atmosfæren virkelig også afspejler. Flere ekstremt velbevarede bygninger dateres tilbage til for over 800 år siden. Gå ikke glip af et spil på Royal Shakespeare Company (RSC), som er en særlig oplevelse for teaterelskere og en fantastisk måde at tilbringe din aften på.

  Warwick

  For en autentisk middelalderlig oplevelse foreslår vi at besøge det berømte Warwick Castle, der er placeret i byen, slottet også er opkaldt efter. Dette smukke og velholdte slot, ligger kun 45 minutter fra Birmingham, og er let tilgængeligt og godt skiltet på M40. En hel dag er let brugt her på grund af den mængde aktiviteter, der er til rådighed, såsom at udforske slottet, haven og floden omkring det, se interaktive shows af battlements, tårne og selvfølgelig tage en pause på en af de lokale restauranter og butikker. Slottets mure har over 1.100 års historie at fortælle! Åbningstiderne er fra kl. 10 til kl. 16, men de kan variere efter årstid eller begivenheder.

  Nottingham

  Lær alt om den engelske figur Robin Hood, som stjal fra de rige for at give til de fattige, her i Nottingham. Oprindelsen af denne legende kommer fra Nottinghamshire, cirka en time nordøst for Birmingham, via M42 og A42. Byen byder på et stort slot, flere museer og endda et sofistikeret elisabethansk palæ med haver og en hjorte park! Tilbring en regnvejrsdag med at se kunsthusfilm på Broadway Cinema eller prøv ginsmagning i Malt Cross grotterne og nyd det med et lækkert måltid på en af de mange restauranter i byen.

  Geografisk information og historie

  Birmingham ligger midt i det grønne West Midlands, det næstmest befolkede amt i England. Byen er den næststørste by i Storbritannien. Da Birmingham har et tempereret havklima, er den bedste tid til at besøge byen og udforske en af de 571 parker i området omkring sommeren. Den varmeste måned er i juli, med gennemsnitlige temperaturer på 17 °C og solrige dage. På den anden side ligger temperaturen i februar gennemsnitligt på 1 °C kombineret med nedbør.

  Dette er et af Englands vigtigste kulturelle, industrielle og kommercielle områder, især på grund af dets centrale rolle i inspirerende sociale og økonomiske reformer på grund af den industrielle revolution. Denne hurtigt voksende by har sin oprindelse som et lille anglosaksisk bosættelse i det 7. århundrede. Det var dog først i det 14. århundrede, at det blev en etableret løsning. Fire århundreder senere blev byen betragtet som et vigtigt centrum for den industrielle revolution i landet, hovedsageligt på grund af sin metalhandel, pistolproduktion, smykkeindustri samt andet, såsom produktion af messingknapper, der alle blev eksporteret til resten verden. På det tidspunkt steg befolkningen med næsten 400% på et århundrede. I 1838 blev Birminghams medlemmer indarbejdet i Parlamentet - en anden vigtig milepæl for byen. I begyndelsen af 1900-tallet indledte Birmingham vigtige reformer, såsom infrastrukturplanlægning, envejs-trafikforsøg og opførelse af en kommunal lufthavn. Efter krigen blev byen genopbygget med en moderne centralstation, indkøbscentre og lejlighedskomplekser.

  I dag er Birmingham en moderne by og storbycentral med en forskellige industrielle baser og ledende ingeniørforskning samt fremstilling af cykler og motorkøretøjer. Byen er også fortaler for kunst og kultur, der rummer flere forskellige teatre, Birmingham Royal Ballet Company, koncertsale, kunstgallerier og studier. Kendte universiteter er placeret i Birmingham, og byens centrale offentlige bibliotek er et af de største i landet.

  Offentlig transport

  Hvis du ønsker at forlade din biludlejning på en parkeringsplads, er der mange muligheder for at pendle i Birmingham. Byens centrum kan udforskes til fods eller på cykel - der er mange cykeludlejningsselskaber rundt omkring. For yderligere destinationer betjenes byen af et komplekst og effektivt offentligt transportnetværk med flere muligheder for transport.

  Tog

  Birmingham har tre travle togstationer og otte lokale jernbanelinjer understøttet af Transport for West Midlands. De krydser byen og sikrer hurtig adgang til lufthavnen, centrum og andre byer. Den nyligt ombyggede New Street Station tilbyder regelmæssige afgange til London, Manchester, Liverpool, Nordvest og Skotland. Seks minutter derfra ligger Moor Street Station, med direkte forbindelser til Stratford upon Avon og Kidderminster. Birmingham Snow Hill Station har lokale togforbindelser til Solihull og Worcester.

  Letbanen

  Letbane-systemet forbinder Birmingham via Bull Street til Wolverhampton, der passerer gennem West Bromwich og Wednesbury, med planer om yderligere udvidelser. Den drives af TfWM på gader i byområder. Billetter kan købes online eller på Midland Metro. Turister kan købe en kombineret dagsbillet til metro/bus, der gælder for ubegrænset brug på Midland Metro-sporvogn og de fleste busoperatører. Priserne er i gennemsnit £6,50.

  Bus

  Birmingham er godt forbundet af Network West Midlands Company, som tilbyder et stort udvalg af buslinjer. Billetter kan købes ombord, men du skal give det nøjagtige billetbeløb. Dagsbilletter koster £5 på Swift Pay As You Go-kort og er tilgængelige online eller ved payzone forretninger. Fra lufthavnen kører linjerne 97 og 97A til byens centrum, der opererer 24 timer i døgnet. Tidsplaner er tilgængelige på NWT's officielle hjemmeside eller ved at ringe til 0871 200 22 33.

  Taxi

  Taxier er bredt tilgængelige i hele byen og kan bestilles hvor som helst. Black cab operatører er kendt som TOA taxier. T.C. Cars Company tilbyder en privat leje service.

  Turistinformation Birmingham