Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I STORBRITANNIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Storbritannien

  Generel information
  En køretur gennem den britiske natur kan klart anbefales. Her kan besøges små britiske landsbyer, eller blot storslået natur og udsigter. Et eksempel er stedet Stratford-on-Avon, hvor den berømte William Shakespeare er født, eller White Cliffs of Dover i det sydlige England.

  Krav
  For at booke biludlejning i Storbritannien skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år, og over 70 år, vil muligvis skulle betale et gebyr. Ved nogle udlejninger er der restriktioner for førere over 69 år. Sikkerhedsseler er lovpligtige, og ligeså er barnesæder for børn op til 3 år.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Storbritannien er som følger:

  • By: 45 km/t
  • Hovedvej: 95 km/t
  • Motorvej: 110 km/t

  Vejregler
  Man kører i venstre side i Storbritannien, og overhaler højre om. I rundkørsler kører man venstre om, og rattet sidder i højre side.

  Tankstationer
  Tankstationer er normalt åbne fra 07-19 . I de større byer og langs med motorvejen har de fleste tankstationer døgnåbent.

  Afgifter
  Der er få betalingsveje i Storbritannien. Alle biler der ankommer til London i hverdagene, vil skulle betale et trængselsgebyr.

  Parkering
  De fleste steder i Storbritannien er der i sammenhæng med parkeringspladser også parkeringsautomater. Hvis der er malet en rød, eller dobbelt optrukken gul linje, er parkering forbudt.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Ved billeje Storbritannien kan forsikringer var'riere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forsikring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier må køre i det meste af Vesteuropa, Nord Irland og Irland. Hvis du ønsker at medbringe bilen udenfor Storbritannien skal man købe ekstra forsikring lokalt. Vær venligst opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe bilen på en færge. På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Internationale envejslejer er også tilgængelige, også her vil det kræve et envejsgebyr.