Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I IRLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Irland - Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe er en de førende i branchen for internationale biludlejning med mere end 60 års erfaring. Vi er stolte over, at kunne tilbyde biludlejning af høj kvalitet på over 24.000 lokationer over hele kloden. Ikke alene kan vi tilbyde de laveste priser på biludlejning, men vi opretholder stadig en forpligtelse til, at yde den bedst mulige kundeoplevelse. Ved at samarbejde med internationale og lokale leverandører, er vi ved Auto Europe i stand til, at give kunderne næsten ubegrænsede muligheder gennem et bredt udvalg af biler og afhentningssteder. Du vil være i stand til at vælge den perfekte bil fra snesevis af tilgængelige afhentnings- og afleveringskontorer i Irland. Book din billeje i Irland online i dag og spar penge med vores gode tilbud på populære rejsemål, såsom Dublin, Cork og Shannon. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Irland du kan læse på anmeldingssiden.

  Få mest ud af din billeje!

  Her kan man finde relevant information omkring, hvad man skal være opmærksom på, når man lejer bil i Irland.

  Kørselsregler og tankstationer

  Her kan du finde nyttige informationer, som vil hjælpe til, at du kan nyde din ferie i Irland uden noget besvær:

  • I Irland kører man i venstre vejbane,da rettet i Irske biler er placeret i højre side af bilen.
  • Hastighedsbegrænsninger er stærkt håndhævet af overvågningsforanstaltninger, så pas på med at køre over hastighedsgrænsen.
  • Det er ulovligt, at benytte håndholdt mobiltelefon under kørslen i Irland. Det samme gælder bærbare håndholdt udstyr, udover GPS. Brugen af trådløst udstyr, som headset, såsom bluetooth-enheder er uklart om må benyttes.
  • Brugen af sikkerhedsseler er obligatorisk for både fører og passagerer.
  • Den tilladte alkoholpromille i Irland er, som i Danmark 0,5. Har man ikke haft kørekort i over to år, så er grænsen 0,2. Vi anbefaler stærkt vores kunder, at de drikker ansvarligt og undgå at køre under nogen form for påvirkning af alkohol.
  • På veje i Irlands landdistrikter, kan der være langt mellem tankstationerne og de har sjældent åbent 24 timer i døgnet. Derfor er det en god idé, at tænke på at finde en tankstation i god tid. Den normale åbningstid er 7.30 til 22.00.

  For mere information om, at køre din lejebil i Irland, kan du klikke her.

  Vejafgifter

  Irland har flere betalingsveje.Ved de fleste betalingszoner er der boder, hvor man kan stoppe og betale vejafgiften kontant. Ruten M50, der bevæger sig rundt om Dublin, er den eneste uden bom, så der skal betales inden kl. 20.00 dagen efter du har kørt ud fra betalingszonen. Manglende betaling af vejafgiften inden for denne tidsramme resultatere i bøder. Hvis betalingen ikke er lavet inden 20:00 den næste dag en, bliver der pålagt en bøde. Efter to uger uden betaling vil der komme en højere bøde for den ubetalte vejafgift. Går der over 56 dage uden bøden bliver betalt, så tilføjes endnu en bøde og føreren vil blive underlagt retlige sanktioner. Du kan betale dine vejafgifter og undgå sanktioner ved at bruge denne hjemmeside.

  Aldersvilkår

  I Irland kan en person helt ned til17 år køre bil. For at leje en bil i Irland er føreren dog nødt til at være mindst 21 år. Derudover vil personer under 23 år sandsynligvis blive påkrævet et ung-chauffør-gebyr. Den maksimale alder for kørsel i Irland er 75 år.

  Valuta

  Republikken Irland er medlem af Den Europæiske Union og bruger derfor euroen. Fremmed valuta er generelt ikke accepteret. Visa og Mastercard er almindeligt accepteret på hoteller, tankstationer, supermarkeder, butikker, apoteker, restauranter osv. Bankerne har vekselkontorer og er generelt åbent dagligt mellem 10.00 og 16.00.

  Tidsforskel

  Tidszonen i Irland er GMT+0, hvilket betyder, at Irland er en time efter Danmark. Sommertid skubber uret en time frem og forekommer den sidste weekend i marts, og fortsætter indtil den sidste weekend i oktober.

  Ordbog

  Her er nogle almindeligt anvendte ord og sætninger:

  Hej - Hi there
  Godmorgen - Good morning
  God eftermiddag - Good afternoon
  Godaften - Good evening
  Hvor er den nærmeste politistation? - Where is the closest police station?
  Hvor er det nærmeste hospital? - Where is the closest hospital?
  Hvor er den nærmeste hæveautomat? - Where is the closest ATM machine?
  Hvor er [sted]? - Where is [location]?
  Kan jeg betale med kreditkort? - Can I pay by credit card?
  Kan jeg betale med debitkort? - Can I pay by debit card?
  Hvor meget koster dette? - How much does this cost?
  Behold byttepengene- Keep the change
  Tak - Thank you

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Irland er den samme som i Danmark, 230 volt. Det er nødvendigt at medbringe en adapter, da irske stik har tre ben.

  Pas og ambassade information

  Danske turister behøver ikke bære visum for at besøge Irland, da de er medlem af Den Europæiske Union. Det rådes dog til, at man altid har sit pas med, når man rejser til Irland.

  Her er kontaktinformation til den danske ambassade i Dublin:

  Danmarks Ambassade i Irland
  7th Floor, Block E, Iveagh Court
  Harcourt Road, Dublin Ireland
  Tlf: 00 353 (1) 475 6404
  Email: : dubamb@um.dk

  Autocamper leje i Irland

  Irlands skønne natur venter bare på, at du går på opdagelse! Den bedste måde at gøre det på er med en autocamper leje fra Auto Europe. Afhent dit valgte køretøj i Dublin og udforsk landet fra kyst til kyst!

  Nyttige links

  Turistinformation Irland