Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I DUBLIN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Dublin med Auto Europe

  Auto Europe er specialister i at hjælpe med den billigste pris samt den bedste service, hvad enten det er til ferierejser eller til din virksomhed. Gennem alle vores partnere kan vi tilbyde praktiske afhentningssteder i både lufthavnen og centrum. Med en biludlejning i Dublin giver vi et bredt udvalg af bilmodeller og kategorier, derfor kan vi sikre dig et køretøj til dit behov. Besøg vores dedikerede side om biludlejningsanmeldelser fra Dublin, hvor du finder andre kunders fortællinger om vores service og leverandørernes modtagelse og biler.

  Trafik og parkering

  Med en biludlejning i Dublin, kan man nemt skabe en personlig rute i byen og forstæderne. Til lettere at navigere rundt i Dublin, så har kommunen lavet anbefalede ruter til dig, der vil give en problemfri kørsel. Hold dig altid informeret omkring trafikken og uheld via Livedrive 103,2 FM. Man skal være opmærksom på, at man i Irland køre i venstre side af vejen og ikke højre, ligesom i Danmark. Derfor skal man som billist være ekstra opmærksom, men man vender sig hurtigt til den nye kørestil.

  Parkering

  Prisen for parkering i Dublin, afhænger af hvilken zone man er parkeret i. Hver zone vil have forskellige farver og en forskellig pris. Hvis man ikke kan finde informationsskilte omkring prisen for zonerne, kan man også anvende parkeringshuse med en fast timepris og bilen vil tilmed være ekstra beskyttet. For mere information og værdifulde tips om kørsel i Irland, kan du besøge vores informationsside.

  Geografisk information

  Dublin er placeret ved den østlige kyst i landet og ligger ved mundingen af floden, Liffey. Tolka og Royal Canal er yderligere vandområder, der løber igennem byen. Byen var oprindeligt et vikingested og har derfor været en meget økonomisk by i storhedsperioden. Dette har i dag fået byen til at være en særdeles kulturel og historisk by. Det illustrerede manuskript fra Book of Kells går tilbage til det niende århundrede og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år. Andre monumenter i byen, der er også er et besøg værd, er Dublin Slot og den moderne Spir af Dublin, som også lokker mange rejsende til.

  Byen er blandt de grønneste hovedstæder i Europa og der er kun 5 % af befolkningen, der ikke ligger inden for 5 minutters gang fra en park, eller andre udendørs områder. Dublin er præget af et tempereret klima med en del nedbør i løbet af året. Reserver din billeje i dag og drag fordel af vores særlige tilbud i Irland.

  Dublin lufthavn

  Byens lufthavn er det primære fokus for flyankomster og afgange i Irland. Lufthavnen er blandt de 10 største i Europa med hensyn til passagertrafik. Dublins lufthavn ligger ikke mere end 10 nord km fra byens centrum.

  Dublin International Airport (DUB)
  Adresse: Dublin Airport, Swords Road, County Dublin, Irland
  Hjemmeside: www.dublinairport.com
  Telefon: +353 1 814 1111

  Offentlig transport

  Som den mest fremtrædende by i Irland, har Dublin et omfattende transportnetværk. Det er nemt at rejse rundt i centrum eller at tage til fjernliggende destinationer som Cork og Shannon. Byen har et omfattende bussystem, der tjener den centrale by og forstæderne til Dublin. Billetprisen afgøres typisk for distancen, men en ide er at købe et Leap-kort (forudbetalt chipkort), der er tilgængelig fra trafikstyrelsen. Byens jernbanesystem er ofte anvendt af pendlere og turister, der kommer langvejs fra.

  Autocamper leje i Dublin

  Irlands hovedstad er et godt udgangspunkt for yderligere rejser over hele landet. Som en alternativ transportform tilbyder Auto Europe forskellige muligheder for autocampere i Dublin. Se vores tilbud og udvalg som inspiration til din ferie på den grønne ø.

  Nyttige links

  Turistinformation Dublin