Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  DUBLIN

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Dublin

  Auto Europe har været en af de førende bilmæglere siden 1954. Kvalitets biludlejning til de bedste priser og autocamper udleje er tilgængelige på vores hjemmeside. At vælge en billig autocamper leje i Dublin giver dig mulighed for at udforske den grønne ø i eget tempo. Omkranset af Atlanterhavet fra vest og Det Irske Hav fra øst, er Irland en speciel ø med en dramatisk kystlinje. Dublin ligger på østkysten af landet, cirka 55 meter over havets overflade. Havet og adskillige indre farvande gør Dublin til en romantisk destination. Efterfulgt af vikingetiden og skandinaviske bosættelser udviklede Dublin sig til et vigtigt handelssted takket være dets geografiske beliggenhed. Byens historiske katedraler og slotte vidner om en turbulent fortid, der dateres tilbage til det 9. århundrede. Andre ting, der er værd at opleve i Irland er Galway, Cork og Wexford. Hvis du drømmer om en ferie på den grønne ø, kan du komme i kontakt med vores team på 0049 089 412 072 98 eller booke direkte via vores hjemmeside. Vi står klar til at hjælpe med at finde den bedste camper til din ferie i Irland!

  Campingpladser i og omkring Dublin

  Med mange campingpladser spredt over Irland er udvælgelsen enorm. Vi har kun nævnt nogle få, for at give dig en ide om hvad man kan forvente på øen.

  Merrion Square Playground Beliggende syd for Dublin. Dette kompleks er fuldstændig omdesignet i juni 2014 og har nu fremragende faciliteter, specielt for familier med børn. Her kan du nyde din ferie sammen. Der er alt fra træklatring til legepladser.
  Morriscastle Strand Caravan Park Denne 21 kilometer lange strand i Morriscastle ligger midt ved øens østkyst og er et ideelt udgangspunkt for rejsen mod syd. Dunbrody Famine Ship, John F. Kennedy Aboretum, Hook Lighthouse og Wexford er interessante seværdigheder i nærheden til at besøge.
  Camac Valley Tourist Caravan & Camping Park Dette er en prisbelønnet 4-stjernet campingplads nær Clondalkin. Med direkte busforbindelse til byens centrum er der udflugter til Dublin og det omkringliggende område herfra.
  Casey's, Waterford Denne familiedrevne campingplads ligger 160 km fra Dublin i et smukt grønt miljø tæt på Clonea Beach. Havnebyen Waterford, der er karakteristisk for vikingernes arv, er et interessant sted at besøge.
  O'Hallorans Caravan and Camping Park O'Hallorans er fantastisk beliggende med en betagende udsigt over Galway Bay. Det er tæt på Salthills strand. Hvert 30. minut kører en bus til det attraktive centrum af Galway. Den berømte Galway Golf Links er også tæt på.

  Tilgængelige autocampere i Dublin

  Du vil blive overrasket over, hvor mange autocamper modeller der findes i Dublin. For eksempel findes der Roadie til to personer. Den har to sovepladser og fem pladser i denne såkaldte Pop Top Camper. Børnesæder er monterbare og et funktionelt køkken er integreret. En lignende version, men med fire senge i form af to dobbeltsenge kommer med modellen Nomad. Begge modeller har et køkken om bord og du kan montere børnesæder. Grande C-klasse autocamperen er rummeligt nok til seks personer. Den er udstyret med to dobbeltsenge og to enkeltsenge. Hvis du vil gøre din ferie luksuriøs kan Bela Mauritius (gruppe D) til seks personer være dit foretrukne valg! Med en dobbeltseng og fire enkeltsenge og førsteklasses udstyr, vil camperen gøre din ferie til et hotelophold på fire hjul.

  Roadie Nomad

  Roadie

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Nomad

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Pop Top
  Længde: 4,9 - 5,3 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Bela Mauritius Grande

  Mauritius

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Grande

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,47 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide omkring Dublin

  Med den rigtige autocamper leje i Dublin starter du på en rejse, der bliver husket i lang tid. Beliggende ved mundingen af floden Liffey er Dublin den største by på den smukke ø. Klimaet er med milde vintre og kølige somre. Antallet af regnfulde dage er sammenligneligt med dem i London. Den maksimale temperatur i løbet af dagen er omkring 7°C om vinteren og omkring 19°C i juli. De mest solrige måneder er maj og juni. Regn forventes i august og de mindst regnfulde måneder er marts og april.

  Dublin er omkranset af motorvej M50 fra vest. Den forbinder hovedstaden med andre destinationer i landet gennem motorveje og hovedveje. Dublin Lufthavn ligger ved M50 og ved siden af M1. Galway på vestkysten kan nås via M6 inden for to og en halv times kørsel. Galway er en typisk irsk kystby med nogle himmelske udsigter over havet. Når du er der, skal du besøge en af øens mest legendariske pubber, Quays, med indretningen af en fransk kirke og levende musik hver dag! M1 fører dig direkte til grænsen til Nordirland. M8 fører til Cork, på den sydlige del af øen.

  Lej autocamper i Dublin og du vil du hurtigt vænne dig til trafikken i hovedstaden. Med masser af idylliske seværdigheder rundt om i byen vil du kunne slappe af og nyde naturen. Irland er et absolut drømmeområde for golfentusiaster. En golf road trip langs kysten er vel værd at prøve, hvis man bare interesserer sig lidt for golf.