Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  EN GOLF INSPIRERET ROAD TRIP

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  En golfbane rundtur - Aberdeen til Newcastle

  Hvis man spørger turister, hvad deres første tanke er, når de tænker på Storbritannien vil det sandsynligvis være te, Big Ben, Den Kongelige Familie og andre britiske ting. Hvis du ikke er golf elsker, kan du blive overrasket over at høre, at Storbritannien er det ultimative sted for at spille golf. Samtidig tilbydes der nogle af de mest prestigefyldte og mest udfordrende golfbaner i verden.

  Det er ikke for sjov, at mange golfspillere er ivrige efter at opdage disse legendariske steder og selv spille der. Ligegyldigt om det er Royal Aberdeen, St. Andrews og Royal Liverpool Golf Club, så er fristelsen for at besøge mere end en bane meget stor. Vores britiske golfrute giver dig mulighed, for ikke blot at besøge nogle af de bedste baner i verden, men også for at køre gennem det smukke landskab i Storbritannien. Hvis man ikke kun tænker på golf, så anbefaler vi også, at man bruger lidt tid på at opleve de forskellige seværdigheder og attraktioner. Hvad er bedre end at opleve alt dette med en luksusbiludlejning i Storbritannien? Du vil få mulighed for opdage naturen i stil og komfort! Så pak dine golfkøller, sko og hat og start rejsen med din golfinspireret road trip med Auto Europe. Dette vil blive en uforglemmelig tur!

  Rute Afstand Ca. køretid
  Aberdeen til St. Andrews 131 km 1 time 49 minutter
  St. Andrews til Gullane 122 km 2 timer
  Gullane til Woodhall Spa 465 km 5 timer 26 minutter
  Woodhall Spa til Liverpool 260 km 3 timer 30 minutter
  Liverpool til Dublin 269 km 5 timer
  Dublin til Newcastle 144 km 1 time 55 minutter
  Samlet: 1391 km 19 timer 30 minutter

  Dag 1: Aberdeen, Skotland

  Road trip Aberdeen, Skotland Road trip Aberdeen, Skotland

  Turen begynder i Aberdeen i Skotland, så at lande i Aberdeen lufthavn (ABZ), vil være et oplagt valg. Skotland har nogle af de mest berømte baner i verden, derfor er det en perfekt start på din rejse! Afhent bilen i Aberdeen og kør direkte til din første destination, Royal Aberdeen Golf Course. Der er simpelthen ikke nogen bedre måde at starte denne golf inspirerede road trip i Aberdeen, end med at besøge denne berømte golfbane. Naturligvis vil en biludlejning i Aberdeen også give dig en stor frihed på vejen og gør, at man får mulighed for at gøre alt i eget tempo.

  Den sjette ældste golfbane i verden blev grundlagt i 1780 på Nordsøen og er blevet brugt til utrolig mange mesterskabes turneringer: Scottish Open, Walker Cup og Senior British Open, for blot at nævne et par stykker. Banen er kendt for sine uforudsigelige vindforhold og svære greens. Især er de sidste ni huller blandt de mest udfordrende i hele golfverden. Gennemfør spillet og fokuser på seværdighederne bagefter, hvor man har mulighed for at opleve Gordon Highlanders Museum, Aberdeen Maritime Museum, den fantastiske Linn O 'Dee eller den betagende udsigt fra Bullers of Buchan.

  Hvis man ønsker at forkæle sig selv med en kold øl til forfriskning, efter ens dag på banen, vil man finde en lang række pubber, barer og forskellige klubber i Aberdeen. The Office Bar er særlig populær og så er der også The Moorings bar og CASC (Cigarer, Ale, Scotch, kaffe), som er glimrende valg. Aberdeen tilbyder et fremragende udvalg af førsteklasses restauranter, hvoraf mange tilbyder globalt inspirerede retter.

  Ligegyldigt om det er italienske retter hos Mamma Mia, velsmagende fisk og skaldyr på Moonfish Café eller indisk mad i Shri Bheemas Indian Restaurant Bridge of Don, så tilbyder Aberdeen noget for enhver smag. Før du fortsætter din road trip fra Aberdeen, så er det vigtigt at kunne slappe af og få hvile på et godt hotel. Blandt de mest populære er Britannia Aberdeen, Hilton Aberdeen Treetops og Mercure Aberdeen Ardoe House Hotel & spa. Vælger du en af disse steder, er du sikret et godt ophold. Dette vil styrke dig til den næste spændende dag.

  Dag 2: St. Andrews

  Road trip St. Andrews, Skotland Road trip St. Andrews, Skotland

  Det næste stop på rejsen er den legendariske St. Andrews Golf Club i regionen Fife i Skotland. Tag din biludlejning fra Aberdeen langs A90 og kør mod syd. Du vil køre gennem landsbyerne Stonehaven, Laurencekirk, Brechin, Forfar og Dundee. Efter ca. to timers kørsel langs kysten, vil man nå destinationen. Nu er der tid til den første tee.

  Grundlagt i 1754 er St. Andrews Golf Club officielt kendt som The Royal og Ancient Golf Club i St. Andrews. Samtidig er det en af de ældste og mest prestigefyldte klubber i verden. Faktisk omtales klubben ofte som "the home of golf". Det massive klubhus er i dag en af de mest imponerende faciliteter på hele golfbanen. Siden året, hvor det blev grundlagt har 11 store konkurrence fundet sted. Herunder Open Championship, Walker Cup, St. Andrews Trophy, Senior British Open Championship og mange flere. St. Andrews har utrolig meget at tilbyde og overrasker ofte folk, da man også kan opleve The West Sands, som er en af de smukkeste strande i Skotland og et perfekt sted at tage en afslappende spadseretur eller surfe på bølgerne.

  The St. Andrews Cathedral, St. Andrews Slot og Museum of University of St. Andrews giver mulighed for interessante og dybe indblik i regionens historie. Da nærmest alt drejer sig om golf på denne rejse, må man ikke undvære et besøg på British Golf Museum. Et besøg i St. Andrews Aquarium eller Campo Estate Gardens er også værd at bruge tid på.

  Byens natteliv venter, når man har oplevet alle de vigtige seværdigheder. Blandt de mange pubber og barer er Whey Pat Tavern et godt sted at afslutte dagen med en kold øl. Hvis man ønsker at tilbringe natten her under ens road trip i St. Andrews, vil man finde mange vidunderlige overnatningsmuligheder i hele byen. For et luksuriøst ophold, reserver da et værelse på Old Course. For et mere afslappet hotel, bør man vælge Rusacks eller Fairmont St. Andrews Hotel.

  Dag 3: Gullane

  Road trip Gullane, Skotland Road trip Gullane, Skotland

  Nu går din road trip til Gullane. Køreturen fra St. Andrews til Muirfield tager omkring en time og 45 minutter på A92. Hvis din rejseplan stadig giver mulighed for en pause, anbefaler vi et mellemstop i Edinburgh. Muirfield Golf Club ligger i Gullane i Skotland og har udsigt over fjorden Forth. Ligesom de andre baner på din road trip tur i Storbritannien, har Muirfield været vært for mange vigtige turneringer flere gange. Stedet blev grundlagt i 1891, selv om klubbens historie faktisk strækker sig længere ind i fortiden. Det mest interessante faktum er imidlertid, at det åbne Championship blev afholdt her i 1892 for første gang. Siden da har der været afholdt i alt 15 turneringer.

  Efter at have besøgt dette fantastiske sted, bør man tage et smut mod Gullane Bents for at slappe af og nyde delikatesser fra fortiden, mens man tjekker den gamle landsby og byens butikker. Er man mere til et overdådigt måltid med en forfriskende fadøl, kan man roligt prøve en middag i det gamle klubhus. Da denne lille landsby har begrænsede overnatningsmuligheder, skal der sørges for at reservere et værelse i god tid. Generøst indrettede værelser kan findes enten i Greywalls eller Mallard Hotel. Der findes selvfølgelig også små og hyggelige Bed & Breakfast steder som Maple Cottage eller Muirfield Green. Den hyggelge atmosfære og stemning kan nemt opnås med en biludlejning i Gullane.

  Dag 4: Woodhall Spa

  Road trip Woodhall Spa, England Road trip Woodhall Spa, England

  Det næste stop under hele golftur rejsen er Woodhall Spa Golf Club. Anvend din billeje i Storbritannien til at køre mod A1 i sydgående retning. Alt efter trafik skal man i gennemsnit regne med fem timer og 20 minutter for at nå destinationen. Byen Leeds er omkring to timer væk og hvis din rejseplan tillader det, vil vi stærkt anbefale stedet til en dagstur.

  Woodhall Spa Golf Club, der blev grundlagt i 1891 er beliggende i den nordlige del af Woodhall Spa i Lincolnshire.

  Et sted man helt sikkert bør besøge under opholdet i Woodhall Spa er Aqua Sante Spa. Efter de lange ture og omfattende golfrunder de seneste par dage, trænger man sandsynligvis nu til en god omgang massage og afslapning.

  Tilbring en dejlig aften på Kinema i Woods eller Woodhall Spa Cottage Museum. Hvis man virkelig ønsker at opleve noget unikt, bør man planlægge en tur til Russ Tipper Falconry. Efter den lange køretur fra Muirfield og en dag på banen, er det også tid til en komfortabel seng på et godt hotel.

  Heldigivs tilbyder Woodhall Spa et stort udvalg af forskellige overnatningsmuligheder at vælge imellem. The Dower House Hotel og Inn i Woodhall har fået nogle af de bedste anmeldelser i området. Tænker man på at overnatte mindre fint kan man trygt anvende Rose Cottage Bed & Breakfast, the Village Limits Country Pub, der fungere som både restaurant og hotel. Søger man et mere lokalt og intimt ophold, bør man prøve Kirkstead Old Mill Cottage.

  Dag 5 & 6: Liverpool

  Road trip Liverpool, England Road trip Liverpool, England

  Den femte dag på den golf inspirerede road trip vil føre dig til Liverpool. Vi anbefaler helt klart at man anvender sin biludlejning i Liverpool til at køre på M56 i vestlig retning. Turen vil omtrent tage tre og en halv time. Turen anbefaler vi i særdeleshed fordi, at der er så meget at opleve i Liverpool og omegn, derfor vil et to-dages ophold være at foretrække.

  Liverpool er ikke kun byen, hvor Beatles blev grundlagt, det er også en by fyld med en meget rig historie. Af denne grund er der en masse af attraktioner, at besøge under opholdet. Først af alt bør man tage en runde ved Royal Liverpool Golf Club.

  Royal Liverpool Golf Club blev etableret i 1869. Den oprindelige bane blev designet af Robert Chambers og George Morris. I det 20. århundrede blev klubben renoveret af ingen ringere end Harry Colt. Amatør mændenes mesterskab har fundet sted her siden begyndelsen. Den første internationale kamp mellem England og Skotland har i øvrigt også fundet sted her. Royal Liverpool Golf Club indtager en ærefuld plads i historien om golf. Walker Cup spilles også på denne bane.

  Gennem årerne er der blevet afholdt mange vigtige tuneringer. Blandt andet kvindernes Britsh Open, Open Championship, Curtis Cup og mange flere. Fire kilometer længere væk vil man finde Caldy Golf Club. Selvom dette sted ikke er ligeså populær som sin nabo, så er stedet faktisk også yderst attraktiv for mange spillere og besøgende.

  Udnyt din road trip i Liverpool til at besøge en række interessante attraktioner. Brug tid på at opleve Casbah Coffee Club, hvor Beatles i sin tid begyndte deres oprindelige band, The Quarrymen. I Mendips kan man se hjemstedet for den daværende unge John Lennon, mens Paul McCartney voksede op i 20 Forthlin Road. Begge steder er nemt tilgængelige med en bil. Ønsker man at lære mere om historien omkring byen, bør man ikke gå glip af Liverpool Central Library, Liverpool Cathedral og St. Georges Hall, der har utrolig meget at byde på.

  Tro det eller ej, men faktisk er Liverpool en af de bedste steder, hvis man gerne vil shoppe. Dagen i dag er shopping i byen blandt den største hovedattraktion for alle turister. Liverpool ONE er en af de mest populære indkøbscentre i hele England. Selv uden byens berømte indkøbscenter, er der stor mulighed for at opleve alle byens markeder og butikker rundt i hele byen. Når dagen er ved at være slut, starter nattelivet i Liverpool.

  I de mange barer og natklubber, der er spredt over hele byen, kan man sagtens forveksle dag og nat. Cavern Club er et must for alle Beatles fan. Byen kan også prale af nogle fremragende komedie steder som The Laughterhouse and Hot Water Comedy Club. Selv lokalbefolkningen elsker, at komme disse steder for at få et godt grin. Med hensyn til byens mange restauranter, findes der også mange muligheder. Uanset om man vil på cafe, prøve spansk, indisk eller middelhavets retter, så kan Liverpool forkæle en ud over det sædvanlige. Selvfølgelig kan man også smage traditionelle engelske retter som Wellington oksekød eller Shepherds Pie.

  Efter en dag fyldt med oplevelse, bør man herefter finde et godt hotel. Der er mange hoteller og alle i forskellige prisklasser, så uanset om man søger budget eller luksus er der noget for alle. Vil man gerne have et godt ophold ude over det sædvanlige anbefales Scarisbrick, Hillcrest luxury hotels, Radisson Blu og Hope Street. Ligegyldigt om hvilket hotel man vælger, bør man altid reservere værelset på forhånd. Liverpool er en turistmagnet hele året rundt, hvilket betyder, at det kan være svært at finde en fri plads, hvis man er spontan.

  Dag 7 & 8: Dublin og Newcastle

  Road trip Dublin og Newcastle Road trip Dublin og Newcastle

  For at komme til den sidste destination på denne golftur, skal man først følge A55 mod vest, før man kan tage Dun Laoghaire færgen til Dublin i Holy Island. Ankommer man på den anden side, skal man fra havnen køre på følgende veje mod Dublin: N31, R118, R131 og M50. Efter disse veje anvender man sin biludlejning i Dublin til at køre mod Newcastle i Irland. For at nyde din road trip i Dublin korrekt, bør man planlægge to dage på grund af den lange køretur.

  The Royal County Down Golf Club er en af de ældste i Irland. Stedet blev etableret i 1889 med to baner (Annesely Links og Championship Cours). Det fjerde og niende hul er så spektakulære, at begge er blevet optaget i rekordbogen "The 500 World's Greatest Golf Holes". Golf Digest tildelte mesterskabsbanen tiltlen som den fjerde bedste bane i 2005 uden for USA, mens banen i 2007 fik første pladsen. Flere vigtige turneringer er blevet afholdt her siden åbningen. Blandt dem er Irish Open, Palmer Cup, Walker Cup, the British Ladies Amateur Golf Championship samt mange flere.

  Newcastle ligger ved foden af Slieve Donard. Bortset fra golfbanerne, er der masser af muligheder for at beundre seværdigheder, shoppe, spise god mad eller bare slappe af. Placeringen kunne ikke være bedre, da man kan nyde pragten af den irske kyst og den fantastiske udsigt over Mourne Mountains.

  En biludlejning i Newcastle giver også rigeligt med overnatningsmuligheder på grund af de mange turister. Enniskeen Country House Hotel og Slieve Donard Resort & Spa er blandt mange besøgendes favoritter. I Enkens Row, finder man hyggelige værelser med en vidunderlig udsigt. Golf Links Hotel er bekvemt beliggende nær golfbanen.

  Efter at have forladt Newcastle, anbefaler vi dig at køre til Belfast Lufthavn. I forhold til Dublin lufthavn, som er omkring to timer væk, vil du nå Belfast Lufthavn på mindre end en time og 20 minutter. Der kan du også returnere din biludlejning fra Auto Europe.

  Storbritannien golfrute: Smart planlægning

  Nu hvor du har et overblik over de legendariske golfbaner i Storbritannien og Irland, er du nu godt forberedt til din ultimative Golf Road Trip. Med de mange muligheder Auto Europe har samt med vores omfattende guide til en perfekt tur gennem Skotland, England og Irland står intet nu i vejen.

  Alt du behøver nu, er en veludført rejseplan, lidt over en uges ferie og selvfølgelig et sæt robuste golfkøller, der kan modstå rejsen. For at sikre det perfekte køretøj til din golftur, bør du starte en tidlig planlægning og bestille en biludlejning i Storbritannien med Auto Europe!

  Nyttig rejseinformation i Storbritannien

  Roadtrip tips
  Roadtrip tips i Storbritannien
  Envejs-billeje
  Oplysninger om envejs-billeje

  Udforsk andre Road Trip ruter i Storbritannien

  Filmindspildnings-ruten Norfolk kyst Skotland
  Det skotske højland Yorkshire Moors