Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  YORKSHIRE HEDE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Yorkshire hede: Fra Kirkbymoorside til York

  Yorkshire hede er en af de største hedearealer i Storbritannien, men det er ikke den eneste grund til populariteten af regionen.

  En anden grund er nationalparken, der strækker sig over 880 kilometer på tværs af Scarborough, Whitby og Kirkbymoorside. I foråret er dette område en rigtig turistmagnet med sin blomstrende lyng, der medfører at de bølgende bakker får en vidunderlig violet farve.

  Den store hede tilbyder entusiastiske bilister lækre ruter fra Kirkbymoorside gennem Malton og videre til York. Mange besøgende tæller York som et af højdepunkterne, når man besøger Storbritannien På din road trip gennem Yorkshire hede, så vil Auto Europe vise dig de bedste turistattraktioner, sightseeing steder og skjulte perler, som vil gøre din rejse til et sandt eventyr.

  Rute Afstand Ca. køretid
  Kirkbymoorside til Pickering 12 km 14 minutter
  Pickering til Malton 14 km 16 minutter
  Malton til York 30 km 36 minutter
  Samlet: 56 km 1 time 6 minutter

  Dag 1: Kirkbymoorside

  Road trip Kirkbymoorside Road trip Kirkbymoorside

  Hvad kan man lave i Kirkbymoorside

  Vores rejse begynder ved den sydlige del af Yorkshire hede med en road trip til Kirkbymoorside. Den gamle del i denne by kan ses i de religiøse og arkitektoniske seværdigheder, herunder Saints Parish, der går tilbage til 1300-tallet, samt St. Chad, Bethel Kapel og Quaker Meeting House.

  Hvis man er en entusiastisk golfspiller, så vær sikker på ikke at forlade dine køller derhjemme, fordi Kirkbymoorside tilbyder en 18-hullers golfbane. Med en biludlejning i Kirkbymoorside, kan du også nyde nogle vidunderlige vandrestier, prøve mountainbike eller bare slentre gennem naturen i den sydlige del af heden.

  Hvor kan man spise og bo i Kirkbymoorside

  Ens egen fysiske velvære vil blive forkælet på Bridget's A Slice of Heaven, hvor du kan spise den dejlige morgenmad eller prøve de forskellige brunch menuer. Du kan finde lækre fisk og chips ved Lemon Tree. Bekvem og komfortabel overnatning tilbydes på Lion Inn Blakey Ridge York. Det næste stop på vores road trip gennem Yorkshire er landsbyen Pickering.


  Næste stop: 14 minutter


  Dag 2: Pickering

  Road trip Pickering Road trip Pickering

  Hvad kan man lave i Pickering

  Når du er tilbage på vejen, fortsæt da din road trip til Pickering via A170 i den sydlige retning. Din tur bør uden tvivl omfatte et stop i den eventyrlige-lignende landsby Pickering. I sin tid var det en kæmpe markedsplads og er i dag blevet til en turistattraktion.

  Under opholdet i Pickering bør man ikke gå glip af de middelalderlige malerier, der findes i Pickering Paris Kirke. Andre populære attraktioner som du nemt kan nå med en biludlejning i Pickering er slottet Beck Isle Museum og North Yorkshire Moor Railway.

  Hvor kan man spise i Pickering

  Efter at have besøgt så mange turistattraktioner, så er der stor chance for, at man føler sig småsulten. Heldigvis er dette ikke noget problem i Pickering. Forskellige tehuse, bistroer og caféer er placeret tæt på de dejlige butikker i centrum. Det føles altid som at stå i midten af en markedsplads, når man er i landsbyens midte. De bedste steder til at få sulten stillet er hos Capplemans Fish and Chips Restaurant, The Dale Head Farm Tea Garden, Willowgate Bistro, og Middleton post Office Tea Parlour. Takket være de mange gode spisesteder i Pickering vil det faktisk svære at beslutte sig, hvor man vil spise. Ligegyldigt hvor man tager hen, så vil der altid bliver taget hånd om en, hvilket giver en god og tryg oplevelse.

  Når man efterlader Pickering, så fortsæt turen gennem Yorkshire hede i retning af A169 til Malton. A169 er også kendt som Malton Road og på denne vej får man er godt indblik i, hvor store nogle af de største gårde i Storbritannien er. A64 frakørslen vil bringe dig til Marlton..

  Hvor kan man spise i Malton

  Når man ankommer til Malton, anbefaler vi, at man bruger mindst en nat i denne dejlige by, der har masser at tilbyde besøgende. Find et passende hotel og nyd et måltid på en af byens bedste restauranter, såsom Kingfisher Cafe, The Farmhouse Bakery eller Rory Bar. Der er endda mulighed for at nyde noget tysk mad, hvis stemningen er til det på Mount Hotel German Bar og Restaurant. Efter middagen kan man nyde en drink på en af de lokale pubs. The Royal Oak er et rigtig godt valg.


  Næste stop: 16 minutter


  Dag 3: Museer i Malton

  Road trip Malton Road trip Malton

  Hvad kan man lave i Malton

  Malton er forholdsvis lille i forhold til andre engelske byer, men denne landsby har stadig meget at tilbyde. Der er nogle flotte museer, som blandt andet det meget populære militær museum Eden Camp. Elsker man kunst vil et besøg hos Robert Fuller Gallery være en stor oplevelse værd. Hvis vejret tillader det, bør man benytte lejligheden til at anvende sin biludlejning i Malton til at køre til Scrampston Walled Garden. En anden attraktion, som kunne være interessant tæt på Malton, er Wolds Way Collection. Flamingo Land er en af de bedste forlystelsesparker i Storbritannien og ligger utrolig tæt på Malton. Har man bare den mindste interesse for historie, så bør man uden tvivl besøge St. Marys Priory church. Men det handler ikke kun om oplevelser, men også om gode overnatningsmuligheder.

  Hvor kan man bo i Malton

  Derfor anbefaler vi følgende hoteller: Old Lodge, Talbot Hotel og Burlythorpe House. For mere overkommelige muligheder er der Lime Kiln House Bed & Breaksfast, Brawby Grange Bed & Breakfast og Cross Keys Bed & Breakfast. I disse tilbud vil man finde udmærkede værelser, hvor morgenmad er inkluderet i prisen.


  Næste stop: 36 minutter


  Dag 4: Oplev kulturen i York

  Road trip York Road trip York

  Hvad kan man lave i York

  Vi fortsætter vores road trip i Malton i retning af York. Under køreturen kan man nyde den smukke udsigt langs A64.

  Det giver mening at afslutte vores road trip i York, da byen er en af de mest populære turistmål i Storbritannien. Byen har masser af kulturelle, historiske og religiøse højdepunkter. Du vil ikke fortryde, at anvende mere tid på at opleve attraktionerne i denne by.

  Under opholdet i York, bør man helt sikkert besøge National Railway Museum samt York Maze, Holy Trinity Church, York city Walls og Museum Gardens. York Minster and Merchant Adventurer Hall er også et must for enhver turist. Perfekte shoppingmuligheder tilbydes i Coppergate, Swinegate og Micklegate.

  Mange festivaller finder sted i York hvert år. Sørg derfor for, at finde ud af hvilke begivenheder, som er aktuelle under din rejse til byen. I september kan man for eksempel opleve den årlige Food Festival og York Beer Festival.

  En sand engelsk by vil naturligvis også tilbyde besøgende et stort antal pubber, barer og natklubber. Besøg Hyena Lounge Comedy Club for nogle gode grin, eller nyd en øl på York Tap, der er en pub, der virkelig er gennemsyret af historie. Pubben er placeret tæt på den centrale jernbanestation.

  Hvor kan man spise i York

  Den kulinariske del af byen byder på noget for enhver smag. Er rejsebudget allerede ved, at have nået sin grænse ved dette punkt af vores road trip, anbefaler vi at man spiser på en af de mange pubber, hvor man kan finde et nemt og hurtigt måltid til en overkommelig pris. Leder man i stedet efter en oplevelse ud over det sædvanlige, vil man være godt tilfreds med et besøg på The Blue Bicycle, Nineteen, Meltons eller Cedar Court Grand.

  York er faktisk også kendt for noget helt andet i hele verden. Ifølge legenden jager et spøgelse byen i de skyggefulde og mærke gyder om natten! Med din biludlejning i York er du godt rustet til at besøge alle de mange seværdigheder og attraktioner.

  Yorkshire hede: Plan den perfekte tur med Auto Europe

  Nu ved du hvad vores road trip gennem Yorkshire hede har i vente. Det eneste, der er tilbage er at bestille din biludlejning i Storbritannien og forberede denne unikke tur. Bemærk, at det er en god ide at bestille i god tid, på grund af den stigende popularitet af York som turistmål. Auto Europe er glade for at hjælpe dig med at planlægge din perfekte tur.

  Nyttig rejseinformation i Storbritannien

  Roadtrip tips
  Roadtrip tips i Storbritannien
  Envejs-billeje
  Oplysninger om envejs-billeje

  Udforsk andre Road Trip ruter i Storbritannien

  Filmindspildnings-ruten Golfbane ruten Norfolk kyst
  Skotland Det skotske højland