Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  ROADTRIP VED NORFOLKS KYST

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Norfolks kyst roadtrip: Fra Kings Lynn til Mundesly

  Norfolk kysten er en af de mest idylliske kysstrækninger i verden, med så meget at opdage.

  Med en roadtrip til Norfolk kysten i Storbritannien, vil man få mulighed, for at opleve et af de smukkeste landskaber i verden, og er beskyttet af nationalparker og giver samtidig adgang til Countryside Act 1949. Dette klassificerer regionen som et område af enestående skønhed (AONB). Derfor er den 280 sømil lange kystlinje et af de mest fascinerende ruter i Storbritannien, hvor naturelskere helt sikkert vil finde det, de søger efter.

  Norfolk kysttur og Peddards Way er begge gode muligheder for en roadtrip i Storbritannien. Det vil give mange muligheder for at se nogle af de smukkeste naturområder i landet, hvor man kan se hættemågen, gråsælen, stenpikkeren, bynkefuglen og mange andre indfødte dyr i deres naturlige miljø. Kør langs kysten i stil med en Luksus billeje fra Auto Europe.

  Rute Afstand Rejsetid
  Kings Lynn til Hunstanton 25 kilometer 26 minutter
  Hunstanton til Brancaster & Burnham Market 19 kilometer 27 minutter
  Burnham Market til Holkham Bay, Wells, Blakeney & Holt 34 kilometer 54 minutter
  Holt til Sheringham, Cromer & Mundesley 33 kilometer 45 minutter
  I alt: 111 kilometer 2 timer, 53 minutter

  Dag 1: Kings Lynn

  Kings Lynn Kings Lynn

  Hvad kan man lave i Kings Lynn

  Start din roadtrip i Kings Lynn, der er en lille landsby, der ligger omkring 107 kilometer nord for London. På trods af sin lille størrelse, er der mange attraktioner, der venter på dig. På din videre rejse gennem Norfolk er der stadig så meget mere at se og opdage. Kings Lynn minister (St. Margaret Kirke), vil give dig indsigt i den kongelige-gotiske arkitektur i regionen og en anden ligeså populær attraktion er Oxburgh Hall, som er omgivet af en voldgrav. Naturelskere kan tilbringe en dejlig eftermiddag i Snettisham Park eller Gooderstone Water Gardens & Nature Trails. The Castle Rising er også et besøg værd. På Caithness Crystal Visitor Centre, kan du beundre den imponerende engelske kunst, hvor glas bliver fremstillet. Nå alle disse højdepunkter komfortabelt med en Biludlejning i Storbritannien.

  Hvor kan man spise i Kings Lynn

  Føler du dig småsulten? Så skal du ikke bekymre dig med en biludlejning i Kings Lynn! Der er et stort udvalg af pubber, bistroer og restauranter i landsbyen. Både på Victory Inn eller Market Bistro bliver lækker mad og fremragende øl serveret. Men der findes som sagt mange steder i King's Lynn. Vi anbefaler også et stop på Winch, the Barnfields Café eller Lynn café bar restaurant.

  Hvor kan man bo i Kings Lynn

  Selv om byen kan have rigeligt med fine restauranter kan det samme desværre ikke sige om overnatningsmuligheder. Best Western Plus Knights Hill for eksempel, er et af de få hoteller i byen. Hvis du planlægger at tilbringe natten her, bør du booke dit værelse i god tid.

  Byen kan prale af flere forskellige overnatningsmuligheder som Bed & Breakfast, luksushoteller og traditionelle kroer. Culloden House er et populært turistmål, da hotellet blev medtaget i Condé Nast Traveler Gold-listen tilbage i 2010. The Royal Highland Hotel er det bedst bedømte hotel i byen, mens Glen Mhor Hotel tilbyder overnatning til mere overkommelige priser.

  Næste stop: 26 minutter


  Dag 2: Smukke strande i Hunstanton

  Hunstanton Hunstanton

  Afslut opholdet i Kings Lynn og fortsæt turen med din biludlejning i Storbritannien på A148 i nordgående retning, indtil du når exit A149. Følg vejen og fortsæt din roadtrip til Hunstanton. Under turen skal man først forbi Dershingham Bog National Nature Reserve og kort efter vil man køre forbi selve byen. Umiddelbart efter Dershingham, skal man køre gennem landsbyerne Ingoldisthorpe og Snettisham. Sidstnævnte er absolut et stop værd, især på grund af Mariakirken og naturreservatet RSPB Snettisham, hvor der vil være mulighed for at observere en række fuglearter. Tag A149 lidt længere for at nå Heacham. Vær sikker på at gøre et stop for at se stranden og de smukke lavendel haver.

  Hvad kan man lave i Hunstanton

  Efter endnu en kort køretur vil du nå Hunstanton. Den smukke strand vil straks vække din opmærksomhed. Men hvis du ønsker at opleve den sande skønhed af kysten, så sørg for du bestiller en Searles Sea Tour, som tager dig til Hunstanton Sea Life Sanctuary.

  Men en roadtrip til Hunstanton har meget mere at byde på end blot byens fantastiske strand. Peddars Way tager dig, for eksempel til et væld af forskellige veje til nogle af de mest uberørte områder i landet. De lokale vil vise deres talenter og færdigheder på Princess Theatre, så en billet til teaterstykket vil være en god investering.

  Hvor kan man spise i Hunstanton

  Med Chives Brasserie, the Coasters Restaurant og den lokale favorit Steak & Stilton, er der mange forskellige muligheder for at få et godt måltid.

  Hvor kan man bo i Hunstanton

  Med en biludlejning i Hunstanton vil det kunne lade sig gøre, at udforske den naturskønne tur på 2,5 time, er vores tip, at man planlægger flere dage, så turen kan nydes til fulde hvert sted.
  Hvis du beslutter at tilbringe natten i Hunstanton, vælg da mellem Best Western Le Strange Arms Hotel eller Richmond House Hotel, som begge er to meget gode steder. For en mere traditionel Bed & Breakfast, bestil selv et værelse på Peacock House eller Rose-Fitt House.

  Næste stop: 27 minutter


  Dag 3: Brancaster & Burnham Market

  Brancaster & Burnham Market Brancaster & Burnham Market

  På den tredje dag ved Norfolk kysten, skal du endnu engang med din biludlejning køre ad A149, der vil føre dig langs kysten. Efter kort tid vil man passere golfbanen Hunstanton Golf Links og den lille landsby Holme-next-the-Sea, som ligger ganske tæt på Holme Dunes National Nature Reserve. Før din rejse fører dig videre på din roadtrip til Brancaster, så tjek kystbyerne Thornham og RSPB Titchwell Marsh Nature Reserve.

  Hvad kan man lave i Brancaster

  Bugten i Brancaster bør være dit første stop, når du ankommer med din biludlejning i Brancaster. Den tilsyneladende endeløse strand og den uspolerede natur er ideel til en picnic, et spil beachvolley eller andre aktiviteter tæt på havet. Med en spadseretur vil du med lidt held, have mulighed for at opleve sæler have sjov, eller slappe af på klipperne. Pas i øvrigt på tidevandet. Ved lavvande er der meget strand tilgængelig, men så snart højvande indtræffer, vil man have meget mindre plads.

  Hvor kan man spise & bo i Brancaster

  Tag en bid hos Brancaster Beach kiosk, hvor du vil blive tilbudt et stort udvalg af snacks og velsmagende is. For et større måltid bør man kigge efter det nærliggende Ship Hotel.

  På din vej til Burnham Market, skal man køre gennem Burnham Deepdale og Burnham Norton. A149 bliver på et tidspunkt til B1355, som fører dig til hjertet af Burnham Market, hvor du kan tilbringe resten af dagen. Check ind på dit hotel ved ankomst og tag derefter på en afslappet gåtur, hvor der vil være rig mulighed for at udforske den gamle og smukke landsby.

  Næste stop: 54 minutter


  Dag 4: Udforsk havet

  Holt Holt

  På den fjerde dag med din roadtrip på tværs af Norfolk kysten, vil du forlade Burnham Market via B1155 i østgående retning. Kør indtil du ankommer til A149 og fortsæt indtil "The Lake" passeres. Drej til venstre ved Lady Ann Road og følg vejen langs kysten, indtil du når Holkham Bay. Landskabet her er simpelthen betagende, og vi er sikker på du vil tage mange feriebilleder her. Kør din biludlejning i Norfolk tilbage til A149 østpå til din næste destination: Wells-next-the-Sea.

  Der er mange muligheder, tag for eksempel en tur til Wells & Walsingham Light Railway, eller slap af på den fantastiske strand. Wells-next-the-Sea tilbyder flere attraktioner, så det bliver aldrig kedeligt. Er du ved at være sulten? Så smut over til Wells Crab House eller the Bowling Green Inn. Selvfølgelig kan du også vælge Beach Café, hvis du ønsker at være på stranden i længere tid.

  Tilbage på A149, vil det ikke vare længe, før du fortsætter din roadtrip til Blakeney. Som med de fleste steder på din rejse, er de fleste attraktioner også at finde nær den smukke strand. Tag en lang gåtur eller tag en bådtur på havet og se sælerne. For et indblik i den lokale kultur, besøg Galley Hill Farm eller Artemis Homes & Antiques.

  Hvad kan man lave i Holt

  Forlad Blakeney og tag Wiveton Road, som vil føre dig til Cley Road på et senere tidspunkt. Denne vej fører dig direkte til landsbyen Holt. Brug tid nok her til at udforske the Natural Surroundings. The Natural Surroundings er en smuk skov med naturlige stier, haver, damme og meget mere. Andre interessante attraktioner i Holt omfatter Muckleburgh Military Collection, the Holt Antique & Interiors Centre, Holt Castle and Stody Lodge Gardens.

  Hvor kan man bo og spise i Holt

  Bestil en velsmagende middag i The Barn, Number 28, eller hvis du vil forkæle dig selv, så tag til Morston Hall. Når man kigger rundt på overnatningsmuligheder, vil man finde ud af, at der findes langt flere Bed & Breakfast end hoteller. Alligevel er der noget for enhver smag: The Lawns Hotel er godt placeret, mens Pheasant Hotel er et unikt sted med værelser designet i ægte sommerhusstil. For mindre og mere intime værelser, prøv Mount Farm eller Kadina Bed & Breafast.

  Næste stop: 45 minutter


  Dag 5: Den sidste tur

  Sheringham Sheringham

  På femte dagen med din roadtrip på tværs af Norfolk kysten, kan du fortsætte på Comer Road og forlade Holt. Bliv på Cromer Road, indtil den sammenfletter med A148 og drej til venstre ad Holway Road. Hold vejen indtil du når kyst-kommunen Sheringham. Med din biludlejning i Storbritannien vil der her også være stor mulighed, for at gøre spændende opdagelser og opleve de mange seværdigheder.

  Hvad kan man lave i Sheringham

  De mest populære attraktioner er Sheringham Beach, Sheringham Park og Sheringham Museum (The MO).Prøv eventuelt et slag golf ved Sheringham Golf Club. Sheringham Life Boat Station er også et besøg værd.

  Hvad kan man lave i Cromer

  Efter dine spændende oplevelser med en biludlejning i Sheringham, følg nu Cromer Road mod øst. Kør langs stranden, indtil du kan fortsætte turen i Cromer. Med så mange seværdigheder er man nødt til at tænke sig om 2 gange. Hvordan vil man organisere sit ophold? Man må i hvert fald ikke gå glip af Cromer Beach Pier, Henry Blogg Museum, St. Peter og St. Pauls Cathedral og Amazona Zoo. Desuden vil Royal Cromer Golf Club forføre dig med sit utrolige landskab.

  Hvor kan man bo og spise i Holt

  Tilfredsstil din sult i en af restauranterne såsom Bann Thai Restaurant, The Old Rock Shop Bistro eller Brownes on Bond Street, der alle er blandt de lokales favoritter.

  Efter et godt måltid er det nu tid til at forlade Cromer og køre videre på A149 til Mundesley, der i øvrigt også er det sidste stop på turen. Bare bliv på A149, indtil du kommer til Thorpe Road. Drej til venstre og kør gennem den lille landsby Southrepps. Thorpe Road bliver til Gimingham Road, og derefter til Southrepps Road, som videre bliver til Mundesley Road. Dette vil til sidst bringe dig til en fantastisk kystsamfund med samme navn.

  Efter din sightseeing, vil der være mulighed for at køre på B1145 og B1150 syd til Norwich, hvor den nærmeste lufthavn ligger. Turen vil ca. tage 40 minutter. Vil dig og din familie endnu ikke hjem, kan det selvfølgelig også lade sig gøre at fortsætte sin tur videre. Man kan eventuelt køre til Birmingham og Oxford, der begge ligger ca. 3,5 timer fra Mundesley. For at nå York eller Leeds har man brug for ca. 4 timer. Med din biludlejning fra Auto Europe er der ingen grænser for, hvad man kan gøre. Det eneste, som er tilbage at sige er: Nyd din ferie i Storbritannien!

  Norfolk kysten roadtrip: Tidlig planlægning for den perfekte tur

  På trods af sin unikke skønhed er Norfolk-kysten normalt ikke det første sted, man kommer til at tænke på, når man planlægger en ferie i Storbritannien. Det er netop det, der gør denne roadtrip sü speciel! Nu hvor du har en ide om din rute langs Norfolk-kysten, kan du begynde at planlægge dit ophold. Forbered dig og book et værelse i den bolig du ønsker!

  For at sikre, at du får præcis den type køretøj, du har brug for til dine rejser, så book din biludlejning med Auto Europe til tiden. Vi håber, at vores kompakte guide har hjulpet dig med planlægningen af din næste mindeværdige tur!


  Nyttig rejseinformation i Storbritannien

  Roadtrip Tips
  Roadtrip tips i Storbritannien
  Envejsbilleje
  Oplysninger om envejs-billeje

  Udforsk andre roadtrip ruter i Storbritannien

  Golf Ruten Roadtrip i Yorkshire Moors Roadtrip i Skotland
  Roadtrip i det skotske højland Film roadtrip