Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA DUBLIN LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Dublin Lufthavn med Auto Europe

  Dublin Lufthavn er den største luftbase i Irland og er hovedkvarter for Aer Lingus og Ryanair. Lufthavnen er placeret ca. 10 kilometer nord for Dublin's bymidte. Denne lufthavn betjener både indenlandske, europæiske og transatlantiske ruter. Dublin Lufthavn er også hjemsted for en af verdens travleste flyruter fra Dublin til London. Auto Europe er din samarbejdspartner, hvis du skal anvende en biludlejning i Dublin Lufthavn. Vi sikrer en problemfri billeje og alle vores partnere er placeret direkte i ankomsthallen. Tjek eventuelt vores road trip side om "Golf i Irland", for at få flere ideer og tips til rejsen. Besøg vores dedikerede side om biludlejningsanmeldelser fra Dublin, hvor du finder andre kunders fortællinger om vores service og leverandørernes modtagelse og biler.

  Lufthavns information

  Dublin Airport (DUB)
  Officielt navn: Dublin Airport, Irsk: Aerfort Bhaile Átha Cliath
  Adresse: Dublin Airport, Co. Dublin, Irland
  Lokation: Lufthavnen er placeret ca. 10 kilometer nord for selve Dublin centrum.
  Flyselskaber: Københavns Lufthavn er den eneste i Danmark, der tilbyder direkte afgange af selskaberne SAS og Norwegian.

  Terminaler

  Terminal 1
  Terminal 1 åbnede oprindeligt i 1972 og blev for et par år siden yderligere restaureret. Biludlejningsfirmaerne er placeret i grundetagen i ankomsthallen. Afgangsområdet findes på første sal, hvor Aer Lingus, Ryanair, BMI, Lufthansa, Swiss, Flybe og Air France hører hjemme.

  Terminal 2
  Terminal 2 blev åbnet i 2010 og har et banebrydende design. Denne terminal er vært for de fleste langdistancefly og alle Aer Lingus ruter. Flyselskaber, der betjenes af Terminal 2 er Aer Lingus, American Airlines, United, US Airways, Delta Air Lines, Emirates og Etihad Airways. Afgangsområdet er placeret på grundetagen. Check-in skranker samt boarding gates finder man på anden sal. Der er forbindelser i lufthavnen, der fører passagererne fra terminal til terminal.

  Billeje afhentning og aflvering

  Europæiske og indenrigsfly ankommer til Terminal 1, hvor biludlejningskontorerne findes direkte i ankomsthallen. Ankommer man i stedet til Terminal 2 skal man følge skiltene til Terminal 1 for at afhente køretøjet. Kontrollér navnet på din leverandør på din Auto Europe voucher og gå videre til den respektive desk. Hav din voucher, kreditkort og kørekort klar til at fremvise til skranken. Har du brug for yderligere hjælp, når du afhenter din billeje fra Dublin Lufthavn, kan du kontakte os på vores gratis telefonnummer.

  Før at man returnere bilen, skal man fylde bilen op med brændstof, hvis man bestiller med "fuld til fuld" politik. Returner bilen tilbage til leverandørens udvalgte parkeringsplads. Ofte kan man også aflevere bilen uden for normal åbningstid via en nøgleboks.

  Firmaernes åbnignstider

  Leverandører Åbningstider
  Avis Søndag-Fredag 05:00 til 23:30
  Lørdage: 05:00 til 23:00
  Budget Mandag-Søndag: 05:00 til 23:59
  Enterprise Mandag-Søndag: 05:30 til 21:00
  Hertz Mandag-Søndag: 05:00 til 01:00

  Lufthavns faciliteter

  Dublin Lufthavn er designet til at opfylde kundernes største forventninger. Ud over toldfrie butikker, boghandlere, restauranter eller religiøse faciliteter kan man også finde gratis WiFi i begge terminaler. Ankommende passagerer vil nemt finde biludlejningsfirmaerne eller parkeringspladsen. Finansielle faciliteter som pengeautomater og vekselkontorer er placeret i ankomst og afgangshallen. Check-in skranker er på første sal i Terminal 1 med en direkte forbindelse til boarding gates. Passagerer, som flyver fra Terminal 2 skal checke ind på grundetagen, hvorefter man skal gå op til anden sal.

  Transport

  Lufthavnen kan nås via M50 og M1 motorvejen. For langtids-parkering bør man følge skiltene mod T1 eller T2. Skal man hente nogen eller aflevere en, er det bedste at anvende korttids-parkeringspladsen. Der er ikke nogle direkte togforbindelse til lufthavnen, derfor er der mange busforbindelser tilgængelige. Taxaer kan findes foran begge terminaler.

  Parkering tips

  Skal man parkere i centrum af Dublin, bør man være opmærksomme på de gule linjer, der signalere, at parkering er forbudt. Der er betalingssystemer tilgængelig på vejen, hvis man anvender gadeparkering. Her kan man også betale med kontanter, debet- eller kreditkort. Besøg vores kørselsinformation for mere info omkring kørsel i landet. En biludlejning fra Dublin Lufthavn giver frihed på rejsen!

  Nyttige links

  Dublin Lufthavns hjemmeside