Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BRISTOL

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Bristol til de bedste priser

  Bristol er et ideelt sted at arrangere en lejebil fra sammen med Auto Europe. Det giver dig frihed til at udforske denne smukke og trendy by på din tur til Bristol. Faktisk er byen de seneste år blevet til en af Storbritanniens førende turistmål, der byder på fantastisk arkitektur, fin mad og en spændende musikscene samt sommerfestivaler. Dette giver både byen energi og spænding. Planlæg at køre din biludlejning i Bristol til den smukt renoverede havn og sørg for at tage tid til at besøge Clifton Suspension Bridge for at opleve de fantastiske højder af Avon Gorge. Bekvemt placeret ved krydset mellem motorvejene M5 og M4, kan rejsende, der ønsker at køre mere rundt, gøre det nemt. London ligger kun 2 timer østpå via M4 og Cardiff, der ligger på den modstatte ende af bugten nås på en time. Når du arrangerer en billeje i Bristol med os, er du sikker på at få mulighed for at gøre din ferie til et eventyr efter eget valg.

  Trafik

  Bristols trafik er præget af mange bilister, så det er bedst at undgå veje ved myldretiden på hverdage fra kl. 08:00 til 09:30 og så igen fra kl. 16.00 til 18:00. At navigere gennem byen kan være vanskelig på grund af et envejs gadesystem. Uanset disse betingelser anses en biludlejning for at være den bedste måde for turister at udforske hele regionen på. Vores guide til kørsel i Storbritannien har flere oplysninger, du kan finde nyttige til din rejse.

  Parkering

  Hvis du planlægger at parkere i byens centrum, bør du ankomme tidligt på dagen, da man så har meget mere held med at finde en ledig plads. Du kan finde yderligere parkeringspladser omkring Queen Square og som du ville forvente, er der mange parkeringspladser til rådighed, mens du rejser rundt i byen.

  Geografisk information

  Bristol er placeret inden for et kalkstensområdet i Storbritannien, hvor Avon og Frome flodene har adskilt kalksten til underliggende ler, hvilket skaber et charmerende rullende landskab i og omkring byen. Den karakteristiske Avon Gorge, der ligger lige vest for byen, har tjent som skjold for havnen og en ressource til byggemateriale til Bristol, da mange af dets bygninger er blevet formet af stenbrud fra dette område.

  Beliggende i det sydlige England har Bristol et af de mest tempererede klimaer i landet med årligw temperaturwe på 10-12°C og en smule solskin. Regnen falder fra 890 til 1200 millimeter om året og er forholdsvis jævnt fordelt, hvor efterår og vinter er de vådeste årstider. Snefald er sjældent. Sommeren er generel varm og tør.

  Bristol Lufthavn

  Bristol Lufthavn ligger kun 13 kilometer sydvest for centrum og tilbyder ruteflyvninger fra de fleste større europæiske byer, herunder f.eks. Bordeaux, Rom og München. Det er en base for Easyjet og Ryanair. Mens der ikke er nogen jernbaneforbindelse mellem Bristol Lufthavn og byen, kører pendulbussen ca. hvert 10. minut. De fleste busser tilbyder gratis Wi-Fi og stikkontakter til passagerer.

  Bristol Lufthavn (BRS)
  Adresse: Bristol BS48 3DY, Storbritannien
  Telefon: +44 871 334 4444
  Hjemmeside: www.bristolairport.co.uk

  Offentlig transport

  For rejsende, der ønsker at parkere deres biludlejning i Bristol og se byen til fods eller med offentlig transport, er der mange muligheder. Tog, bus og færge er alle muligheder for turister, der ønsker at udforske denne charmerende region.

  Bus
  Hvis du er interesseret i at se byens seværdigheder i Bristol, tilbyder CitySightseeing åbent guidede busture om sommeren. Du kan købe billetter til flere dage og den udpegede rute når alle byens højdepunkter, herunder Clifton Suspension Bridge, City Docks, togstationen, Old City Center og Bristol Zoo. Du kan hoppe til og fra så mange gange som du vil. First Bristol betjener andre busser i hele området. Sørg for at bekræfte ruter online. Hvis du planlægger at bruge bussen til en dag, kan du købe en FirstDay-billet, der tillader ubegrænset rejse inden for bestemte dage.

  Tog
  Hovedbanegården i Bristol er Temple Meads Station med forbindelser i hele Storbritannien, herunder London. Den charmerende Severn Beach Line tilbyder lokal service inden for Bristol-området. Faktisk er den kåret til en af de mest naturskønne jernbaner i verden og kører ca. hver time fra kl. 06.00 til 22.00 mandag til lørdag med reduceret service om søndagen.

  Båd
  Bristol centrum er forbundet med den gamle flydende havn, så en båd er også et glimrende valg for at se byen på. Der er flere virksomheder, hvorfra man kan vælge:

  • Bristol Ferry Boat betjener færgeforbindelser rundt om havnen og tilbyder pendulfart mellem byens centrum og hovedbanegården samt stopper ved andre interessante kajer.
  • Bristol Packet giver turister guidede ture dagligt i skoleferier og weekender hele året rundt. Der tilbydes afgang til Riverside Tea Gardens samt Avon Gorge cruises, der er i drift under den skyhøje Victorian-era Clifton Suspension Bridge.
  • Number Seven Boat Trips er en færgetjeneste i sommermånederne.

  Nyttige links

  Turistinformation