Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LUTON

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Luton - store besparelser

  Luton er vigtigt geografisk beliggende i forhold til Storbritanniens turistindsutri. Byen ligger ca. 55km fra London centrum, hvilket gør lufthavnen til et interessant sted for lavprisselskaber såvel for turister. Byen har idag ca. 215.000 indbyggere. Luton lufthavn betjener årligt mange millioner passagerer, hvor de med biludlejning fra Luton rejser til store dele af Storbritannien. Byen har længe været betragtet som en industriby, hvor store hatte-virksomheder har fabrikker i Luton. Vauxhall-motors har ligeledes en stor fabrik i byen, som beskæftiger mange tusinder indbyggere. Luton er mere end en mellemstation for rejsende, for byen byder på forrygende natur, slotte og museer.

  Auto Europe tilbyder dig markedets laveste priser, hvor du til hver en tid kan finde et billig køretøj i Luton. Vi sammenligner alle biludlejningspriserne, så du kan finde den rette til dit behov.

  Trafik 

  Vejene i Luton er velholdte og velinformeret i form af skilte. Byen er forholdsvis overkommelig at færdes i, og du vil som køre finde det en god oplevelse. Du vil opleve travlhed ved den almindelige myldretid, specielt nær lufthavnsområdet, som på flere tider af døgnet kan være svært trafikkeret. Med der vil til hver en tid ikke være tvivl om, at biludlejning i Luton er det mest effektive trnasportmiddel.

  Parkering

  Det er yderst svært, hvis ikke direkte umuligt at finde en parkeringsplads på gaden i Luton. Parkeringsmulighederne er generelt begrænset i området. Parkere du i forbudte områder, kan din bil ende med at blive trukket væk, og du vil modtage en bøde, som ikke vil blive refunderet af os eller dit udlejningsselskab. Når du skal lede efter en parkeringsplads natten over, bør du være villig til at betale mere i form af en overvåget eller bemandet parkeringsplads. Din bil vil stå sikkert parkeret, og du vil derfor undgå at der sker noget. Bemærk venligst at de fleste parkeringspladser er tidsbegrænset. De fleste indkøbscentre tilbyder billigere parkering efter kl. 18. Når du alligevel færdes i Luton, vil det være ideelt at læse de storbritanske færdselsregler.

  Geografisk information

  Klimaet i Luton er typisk i form af det klassiske og traditionelle engelske vejr. Det er oftest tempereret, som er præget af vind og regnvejr. Sommeren kan variere fra at være kold og regnfuld til sol og skyfri. Vintervejret kan ligeledes have samme variation. Om sommer ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 20o, hvor den om vinteren er alt fra 0 - 5o. Når du afhenter din billeje i Luton, er du garanteret en tør transportmåde i det som regel våde vejr.

  Luton lufthavn

  Luton internationale lufthavn betjente sidste år 15 mio. passagerer, hvor at den travleste rute til og fra Luton er København. Primært er det lavprisselskaber som ses i lufthavnen. Det britiske lavprisselskab EasyJet har ligeledes hovedkvarter lidt udenfor lufthavnen.

  Luton Internationale lufthavn (CHQ)
  Adresse: Airport Way, Luton LU2 9LY, Storbritannien
  Hjemmeside: www.london-luton.com/
  Telefon: +30 2821 083800

  Offentligt transport

  Takket være et godt netværk af offentlige transportmidler, er det let og bekvemmeligt at fx tage bussen i Luton. Er du turist i Luton kan det være en god ide at købe en endagsbillet, hvor du med denne ene billet kan rejse i Luton-området. Er du rejsende uden bil, kan du tage toget til London på 30 minutter. Er du uden billeje i Luton og skal du til lufthavnen, kan du med fordel benytte busruter som kører til lufthavnen fra Luton centrum.

  Nyttige links

  Turist information