Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA MANCHESTER LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Manchester lufthavn - spar idag

  Med udlejningsbil kan du let opleve den fascinerende by og det nordlige England. Ikke nok med at byen er hjem til indflydelsesrig musik og sportshold, så er den også hjemsted for den indutrielle revolution. Manchester lufthavn rangere stadig som Storbritanniens tredje travleste lufthavn, hvilket ikke er nogen overraskelse, da man kan rejse til over 200 destinationer. Find din billeje fra Manchester lufthavn med Auto Europe idag, og vælg det rette ekstraudstyr til dit køretøj. For at vide mere om vores serviceniveau, kan du læse biludlejningsanmeldelser fra Manchester, som andre kunder hos Auto Europe har skrevet

  Lufthavns information

  Manchester Airport (MAN)
  Official Name: Manchester lufthavn, selvom at den oprindeligt var døbt Ringway lufthavn ved opførelsen i 1938.
  Address: Manchester M90 1QX, United Kingdom
  Location: Lufthavnen er beliggende i Ringway, som ligger 14 km sydvest fra Manchester centrum.
  Airlines operating at Manchester Airport: Manchester lufthavn er hjemsted for Flybe, mens andre lavprisselskaber såsom Ryanair og Easyjet også opererer til europæiske destinationer fra lufthavnen. Ruter til Nordamerika opereres af American Airlines, United Airlines og Delta. Med Emirates, Singapore Airlines og Qatar Airlines kan du uden problemer komme til Asien fra Manchester lufthavn. Thomas Cook Airlines og Thomson Airways er to af de største udbydere som flyver til europæiske destinationer fra Manchester lufthavn.

  Terminaler

  Manchester lufthavn råder over tre terminaler, nemlig 1,2 og 3. Terminal 1 og 2 er forbundet via skylink, som er en overjordisk bro. Gåturen mellem de to terminaler tager omkring 10 - 15 minutter. Terminal 3 har direkte adgang til terminal 1 via en yderligere overdækket gangbro og skylink. Terminal 1 er den største af de tre terminaler, hvor den primært råder over Easyjet, Jet2 og Thomas Cook Airlines. Thomson Airways og Virgin Atlantic høre primært til i terminal 2. Terminal opererer primært indenrigsflyvninger med FlyBe og Ryanair.

  Overordnet set har Manchester lufthavns alle tre terminaler afgangs- og ankomsthal. Check-in og ankomster finder sted i stueetagen, hvor afgangene finder sted på de øvre etager. I de fleste terminaler er informationsskrankene beliggende tæt ved ankomst- og afgangsområderne. I terminal 1 finder du check-in skrankene for Jet2 i stueetagen og 1. etage.

  Afhentning og aflevering af billeje

  Biludlejningsfirmaer i Manchester lufthavn er beliggende i 'biludlejnings landsbyen' på Ringway. Det er ikke noget problem at komme til Manchester med bus, da der kører gratis busser, som er organiseret af lufthavnen. Der er stoppesteder for bus udenfor hver terminal. Ønsker du bus til Manchester, kører de udenfor terminal 1 og 2 fra busstop B med 10 minutters intervaller. Dette er et findt alternativ, hvis du ikke har nogen biludlejning fra Machester lufthavn.

  Virksomher Åbningstider
  National 24/7
  Europcar 24/7
  Interrent kl. 6 til 22
  Avis kl. 6 til 23
  Budget kl. 6 til 23
  Easirent kl. 6 til 21:30
  Enterprise kl. 5 til 23:59
  Firefly kl. 6.30 til 23.59
  Hertz kl.6.30 til 23.59
  Thrifty Mandag - søndag kl. 7 - 23

  Faciliter i lufthavnen

  Alle tre terminaler tilbyder valutaveksling og kiosker ved ankomstområdet. Hæveautomater står forskudt i hele lufthavnen. Terminals 1´s faciliteter er primært placeret efter security-tjek. I form af shoppingmuligheder, kan du få dækket ethvert behov. I lufthavnen kan du finde alt fra billige brands til high-end brands. De tre terminaler tilbyder fremragende spisemuligheder til enhver smag. Ved ankomsthallen i terminal 1 kan du et posthus, cafeer og forskellige spisemuligheder.

  Terminal 2 har faciliteter fordelt på samme måde som terminal 1: I ankomsthallen tilbydes der en cafe, hvor der efter secutiy tjekket er at finde kosmetikbutikker, sportsbutikker, bogforretninger og m.m. Der er et bredt udvalg cafeer og restauranter, som alle gæster har adgang til. Afgangshallen i terminal 3 giver dig ligeledes mulighed for, at købe det du mangler til din rejse. Du kan finde alt fra gadgets til kufferter. Barer og restauranter er ligeledes fordelt over hele lufthavnen.

  Transport / Hvordan kommer jeg til lufthavnen?

  Når du køre fra lufthavnen til Manchester by, bør du benytte dig af motorvej M56. Rejsetiden til Manchester by er omtrent 20 minutter. Med biludlejning fra Manchester lufthavn kan du uden problemer udforske det nordlige England. Liverpool er eksempelvis tæt beliggende ved Manchester, hvor du på 20 minutter kan besøge den nærtliggende storby. Fra Manchester kan du ligeledes komme til Beatles på 50 minutter via motorvej M56 og M62. Yderligere kan du komme til Shefield på en halvanden time, hvis du tager M57. Du kan lige her finde flere informationer om kørsel i Storbritannien.

  Offentlig transport er også tilgængeligt fra Manchester lufthavn. Det primære offentlige transportmiddel fra Manchester lufthavn er toget, som er beliggende mellem terminal 1 og 2. Du kan komme frem og tilbage mellem terminalerne via den overdækkede overjordiske tunnel. Ved stationen kan du finde busser og toge, som kører i alle retninger. Togene opereres af TransPennine Express og Northern Rail. Busserne dækker ligeledes hele Manchester-området. Busrute 43 kører til Manchester centrum døgnet rundt. Længere busruter til andre engelske destinationer opereres af National Express.

  Parkerings Tips

  Der er fire forskellige parkeringszoner i Manchester. I parkeringszone 1 til 3 er et normalt parkeringsgebyr gældende for 10 timer. Som normalvis skal der altid trækkes en parkeringsbillet, hvor den bliver betalt ved parkeringens slutning. Når du parkere indenfor parkeringszone 4, skal parkering også betales for lørdage og søndage. Det er muligt for kørende at parkere bilen i et af de mange parkeringshuse, som er fordelt i hele byen.

  Manchester lufthavns hjemmeside