Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA LUTON LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Billig biludlejning fra Luton Lufthavn med Auto Europe

  Luton Lufthavn er hjemsted for nogle af de største lavprisflyselskaber. mange vælger derfor, at rejse til denne lufthavn, for at spare penge på flybilletterne. Det er billigere at anvende denne lufthavn i stedet for de mere centrale lufthavne som Heathrow eller Gatwick. Med en biludlejning fra Luton Lufthavn kan du udforske Storbritannien endnu hurtigere og mere bekvemt. Hos Auto Europe tilbyder vi service ud over det sædvanlige, hvilket betyder, at vi er tilgængelige alle ugens syv dage. Vi tilbyder også prisgaranti på alle lejemål.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra London.

  Lufthavns information

  Luton Lufthavn (LTN)
  Officielt navn: Luton Airport.
  Adresse: Airport Way, Luton LU2 9LY, Storbritannien.
  Lokation: Lufthavnen ligger 2.5 kilometer øst for Luton og 48 kilometer fra det centrale London.
  Flyselskaber: Flere flyselskaber varetages af Luton Lufthavn. Disse omfatter blandt andet: atlasjet, Blue Air, SAS, easyJet, El Al, La Compagnie, Monarch, Ryaniair, SunExpress, TAROM, Thomson, VLM, og Wizz Air. Fra Danmark er den bedste direkte mulighed at anvende SAS, Norwegian, British Airways, easyJet eller Ryanair.

  Terminaler

  Lufthavnen har kun en terminal, så det er forholdsvis nemt at bevæge sig rundt. Der er to etager, hvor den ene er beregnet til ankomst og den anden til afgange.

  Billeje afhentning og aflevering

  I lufthavnen kan man finde en reception, der går under navnet Onward Travel Centre. Den ligger i ankomsthallen og har åbent døgnet rundt. De hjælper dig med at finde shuttle-bussen som du skal anvende, for at nå de forskellige biludlejningsfirmaer. Når du afhenter din billeje fra Luton Lufthavn, er det vigtigt, at man har sit kørekort, voucher og et internationalt kreditkort klar. Undersøg bilen for eventuelle eksisterende skader og sørg for at vide, hvilken brændstofpolitik din billeje har. Der findes både fuld-tom og fuld-fuld.

  Biludlejningsselskabernes åbningstider

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:00 - 22:00
  Budget 07:00 - 22:00
  Easirent 06:00 - 22:00
  Enterprise 07:00 - 23:30
  Europcar 05:30 - 02:00
  Hertz 06:00 - 23:59
  Keddy 05:30 - 02:00

  Lufthavns faciliteter

  Et udvalg af butikker, restauranter og barer er tilgængelige i Luton lufthavn. 30 minutters gratis WiFi vil være tilgængeligt for alle rejsende. Har man brug for mere, er det nødvendigt at købe mere tid.

  Transport

  En af de nemmeste måder at begynde din rejse, er ved at anvende en billeje direkte fra Luton Lufthavn. Køreturen til centrum af London er en tur på kun 48 kilometer. Du kan også anvende din biludlejning fra Luton Lufthavn til at besøge andre kendte destinationer i Storbritannien. Tænker du på en lækker strand? Så tag til Brighton. Ønsker man i stedet, at udforke den sydøstlige del af landet, kan man køre til Oxford. For endnu mere inspiration til din rejse, så læs vores road trip oversigt.

  Overvejer du i stedet at anvende offentlig transport, for at nå London, så er toget den bedste løsning. Toget kører regelmæssigt og turen tager ikke mere end 40 minutter. Busser er også tilgængelige ude foran lufthavnen. Der er mange bykontorer i London centrum, hvis du ikke afhenter køretøjet direkte fra lufthavnen.

  Parkering tips

  Selvom Luton Lufthavn ligger uden for Congestion Zonen, er det værd at nævne, at de, der ønsker at rejse i bestemte områder omkring London mellem 7:00 - 18:00 mandag til fredag, skal betale et specielt gebyr. Zonen er trådt i kraft for at lette al trafik i centrum af byen. Dog er det stadigvæk svært at finde ledige parkeringspladser på gaden. Den bedste mulighed er, at anvende en af de mange offentlige parkeringspladser, som er placeret rundt i byen.

  Nyttige links

  Luton Lufthavns hjemmeside