Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I STORBRITANNIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Storbritannien

  Oplev nye steder i Storbritannien med en biludlejning fra Auto Europe! Bestil en cabriolet hvis du planlægger at besøge Brighton og promenaden, kryds gaderne i London med en Mini Cooper, eller rejse til det skotske højland i en pålidelig SUV. Vi kan arrangere den perfekte bil til dine behov i Storbritannien. Lav en søgning på vores booking motor eller give os et opkald!.

  Hvorfor leje en minibil i Storbritannien?

  Lej bil i miniklassenMini biludlejning er perfekt til alle, der enten er på budget eller simpelthen ikke ønsker at bruge mange penge på biludlejning. En minibil fra denne kategori vil bekvemt tage dig fra A til B, og er ideel til korte afstande og meget lidt bagage. Da en minibil ikke er egnet til mere end fire personer, vil kunne tilbyde plads nok til to passagerer med bagage.
  Populære modeller i miniklassen: Toyota IQ, Fiat 500, Hyundai i10, Seat Mii, Ford KA, Toyota Aygo og andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Storbritannien

  Lej bil i økonomiklassenBetal kun lidt mere og nyd komforten hos ved økonomibiler i Storbritannien. Økonomibiler vil spare dig penge, men vil ikke reducere komforten under din rejse. Ideel til op til højst fire passagerer eller to passagerer og to kufferter. Økonomibiler kan lejes fra en bred vifte af biludlejningsleverandører.
  Populære modeller i økonomiklassen: Volkswagen Polo, Hyundai i20 4 doors, Kia Rio, Vauxhall Corsa, Opel Corsa, Citroen C3 og mange andre modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Storbritannien

  Lej bil i kompaktklassenEn gennemsnitlig bil fra den kompakte kategori vil give dig plads til op til fem passagerer, to større kufferter og en mindre. Hvis du er på jagt efter en hel del i Storbritannien, vil den ikke kun give dig økonomisk frihed, men også plads til dine kufferter. Auto Europe samarbejder med alle større leverandører i Storbritannien for at finde det bedste tilbud til dig!
  Populære modeller i kompaktklassen: Volkswagen Golf, Hyundai i30, Kia Ceed, Skoda Fabia, Opel Astra, Ford Focus, Peugeot 2008, Peugeot 308 er blot af valgmulighederne.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Storbritannien

  Lej bil i mellemklassenAlle os som er vant til at køre et stort køretøj vil helt sikkert komme til den konklusion, at mellemklassebiler er en fantastisk kombination af komfort, plads og værdi for pengene. Med mere benplads og bagagerumsplads end i de tre foregående kategorier, betyder leje en stor mellemklassebil, at du ikke behøver at gå på kompromis med overkommelige priser for at have en stabil, men hyggelig bil.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat, Vauxhall Zafira, Skoda Octavia, Ford C-Max, Citroen Picasso eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en familiebil i Storbritannien

  Lej bil i familieklassenSe de mystiske skotske højlande eller kør en tur rundt i Storbritannien med en lejet familiebil! Familiebilen, som er ideel til langdistanceudflugter, har masser af benplads, komfort og rigelig bagageplads til hele familien. Familiebilerne passer til fem passagerer og ca. to store og to mindre kufferter.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Volkswagen Passat, Volkswagen Sharan, Seat Alhambra, Mitsubishi L200 Double Cab, BMW 2 Series, Opel Insignia og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil i Storbritannien

  Lej en luksusbilFå glæde af glamouret mens du udforsker Storbritannien! Det kan være, at du kører en Mini Cooper cabriolet i de historiske gader i London eller trækker op i en Jaguar foran en af de vidunderlige National Trust Estates. Auto Europe arbejder hårdt sammen med de mest berømte biludlejningsleverandører i Storbritannien for at give dig de bedste luksusbiler til overkommelige priser.
  Populære biler i luksusklassen: BMW 520, Mercedes C klasse, Range Rover Vogue, BMW M5, Porsche Cayenne S, Maserati Ghibli, Porsche Boxster, Porsche Cayman S, Porsche Panamera, Porsche 911 Carrera S og mange andre førsteklasses biler

  Hvorfor leje en SUV i Storbritannien

  Lej en SUVBook en SUV til et eventyr med familie eller venner i Storbritannien! De større biler fra SUV-kategorien vil rumme hele familien eller en gruppe venner. Auto Europe tilbyder ikke kun fantastiske priser på disse meget populære biler, men også forskellige modeller, der spænder fra 4x4 til luksuriøse SUV'er, som BMW, Land Rover og andre. Nogle af de SUV-biler, der tilbydes, kan rumme op til syv passagerer.
  Populære modeller i SUV klassen: Opel Mokka, Renault Kadjar, Toyota RAV 4, Volvo XC60, BMW X1, Mercedes GLE, Land Rover Discovery, Range Rover Evoque.

  Hvorfor leje en van/minibus i Storbritannien

  Lej en van/minibusVans/minibusser er meget populære blandt grupper af venner, større familier eller arbejdskollegaer på forretningsrejse. En van kan rumme en gruppe på op til 12 passagerer overalt i Storbritannien, og er derfor et mere overkommeligt valg end ved at leje flere biler på én gang. Auto Europes partnerskab med mange lokale og internationale biludlejningsfirmaer garanterer dig udvalgte modeller og lave priser på vans/minibusser.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Volkswagen Sharan, Seat Alhambra, Ford Transit, Ford Galaxy, Opel Vivaro, Mercedes Viano.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.