Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I MEXICO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Mexico

  Som et meget populært rejsemål, lokker Mexico turister fra hele verden året rundt. En tur til Mexico kræver ofte mange forberedelser, således at du kan nyde din ferie i fulde drag, så snart du er afsted. Det er bl.a. her, hvor Auto Europe kommer i ind i billedet - vi præsenterer dig med vores gennembrud af biludlejningskategorier for Mexico, så du er i stand til at træffe en informeret beslutning om hvilket køretøj du skal vælge til din næste rejse.

  Hvorfor leje en minibil i Mexico?

  Lej bil i miniklassenEn minibil bliver din bedste ven i en urban jungle af store metropoler som Mexico City. Perfekt til dem der rejser alene eller som et par, da minibilerne kan rumme op til to mindre tasker. På den anden side er disse køretøjer billige at leje og køre, og er nemme at manøvrere og parkere.
  Populære modeller i miniklassen:  Chevy Spark, Hyundai Grand i10, Dodge Atos og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Mexico?

  Lej bil i økonomiklassenDenne kategori præsenterer lidt større biler end dem inden for minikategorien. Dog har økonomibilerne stadig lavt brændstofforbrug og kan lejes til konkurrencedygtige priser. Med plads til fem personer anbefales Økonomikategorien til fire grupper med en stor kuffert og to mindre tasker.
  Populære modeller i økonomiklassen: Kia Rio, Renault Logan, Nissan March eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Mexico?

  Lej bil i kompaktklassenBiler inden for kompaktkategorien giver tilstrækkelig komfort under kørslen og kan rumme op til fem personer med to store stykker bagage og en lille taske. Kompaktbilerne er udstyret med kraftfulde motorer, hvilket gør dem til et godt valg til al slags kørsel som f.eks. roadtrips, bykørsel eller ture til strandene.
  Populære modeller i kompaktklassen: VW Golf, Chevy Aveo, Toyota Yaris eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Mexico?

  Lej bil i mellemklassenMellemklasse biler er et ideelt valg, hvis du gerne vil på en biltur i Mexico. Mellemklassekategorien er præget af rigelig benplads og et rummelig bagagerum med kapacitet til at rumme to store stykker bagage og en lille taske. Hvis man rejser lange afstande, anbefaler vi disse køretøjer til grupper på fem passagerer.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: VW Vento, Seat Toledo, Nissan Versa eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Mexico?

  Lej bil i familieklassenFra Stillehavets kyst til bugten af Mexico, kan du strejfe landet fra vest til øst i en behagelig familiebil. Takket være kraftige motorer og rigelig benplads er det både behageligt og sikkert at rejse med disse køretøjer. Derudover tilbyder disse biler et rummeligt bagagerum, der er designet til at rumme to store kufferter og to små tasker.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508 og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Mexico?

  Lej en luksusbilHvis du har muligheden for at strække dit budget lidt længere, har vi noget helt særligt til dig. Luksuriøse vogne fra vores luksusflåde rummer fem passagerer og giver opbevaringsrum til to store og to små tasker. Lav varige minder ved at køre i en af vores luksusbiler, designet til at opfylde de højeste forventninger.
  Populære biler i luksusklassen: VW Passat, BMW 320i, Chrysler 300 samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV i Mexico?

  Lej en SUVVind over det mest krævende terræn uden besvær i et SUV-køretøj. Hvis du rejser med en masse bagage, vil disse biler helt sikkert være det bedste valg, da de har de mest rummelige bagagerum, der har kapacitet til at opbevare tre store kufferter og to små tasker.
  Populære modeller i SUV klassen: Kia Sportage, Toyota RAV 4, Jeep Patriot og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Mexico?

  Lej en van/minibusHvis du rejser med en gruppe på mere end fem personer, vil leje af en van/minibus være dit bedste valg. Ikke alene vil du spare på at leje en van/minubus i stedet for to mellemstore biler, men du vil også være i stand til at holde alle dine rejsekammerater sammen under hele turen!
  Populære modeller i van klassen: Toyota Sienna, Chrysler Town and Country, Dodge Journey og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.