Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I CANCUN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Cancun – Bedste priser med Auto Europe

  Du har besluttet at tilbringe din ferie i Cancun og overvejer nu at lære Yucatan halvøen bedre at kende. Søg nu ikke videre, fordi Auto Europe anbefaler at bestille en biludlejning i Cancun for at udforske Mayaernes land i dit eget tempo. Med en udlejningsbil i Cancun kan du personliggøre din ferie og nyde friheden på rejsen. Kør hver dag til en ny strækning af den 22 kilometer lange betagende Caribiske strand og bliv fascineret af det turkise vand og de hvide sandstrande.

  Følg i fortidens fodspor langs Riviera Maya med ture til ruinerne Chichen Itza, Coba og Cenote Ik Kil. Ruinerne af Tulum inspirerer især besøgende ved den vidunderlige beliggenhed direkte på sandstranden. Så glem ikke at pakke dit badetøj til denne udflugt. Cancun er en populær bryllupsrejse destination. Hvis du planlægger et specielt ophold i området, så tag et kig på vores luksusbiler og gøre dit ophold meget speciel. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Cancún du kan læse på anmeldingssiden .

  Trafik

  Kørsel i Cancun bør ikke være et problem for danske bilister, da trafikken minder meget om det vi kender i Danmark. Det er dog vigtigt at bemærke, at dette ikke er typisk for Mexico og især ikke for hovedstaden Mexico City, hvor det er meget mere travlt end på halvøen. I Mexico kører man på højre side af vejen og lokalbefolkningen giver generelt god respekt rundt i trafikken. Hastighedsgrænsen ved hovedvejen i Cancun er 70 km/t. Lad dig ikke friste til at køre hurtigere på de velholdte veje. Trafikpolitiet håndhæver hastighedsregulering og specielt i dette område. Bøderne er generelt også ret dyre.

  I Cancun centrum kan 40 til 50 km/t køres. Nogle gange mangler der markeringer på vejen, hvilket fører til turistbusser og taxaer kører noget ekstraordinært. Men tænk ikke så meget over det, da man hurtigt vil være forbi området. Bump i byen er almindelige og er ikke umiddelbart synlige, da de skal bidrage til nedsættelse af hastigheden. Kør ikke hurtigere end 20 km/t over disse bump for at undgå at beskadige køretøjet. Afsides veje i Cancun og udkanten af byen er delvist i dårlig stand og har store huller i vejen. Af denne grund skal man være særlig forsigtig om natten. Følgende udtryk findes på vejskiltene i Mexico: Alto (stop), Cuota (vejafgift), Parada (stop), Entrada (indgang, indkørsel), Precauci Precaución (forsigtighed) og Prohibido (forbudt). For flere tip om kørsel i Mexico kan du kigge på vores informationsguide.

  Parkering

  Ved parkering er der behov for særlig forsigtighed, fordi man i dette land står over for miste nummerpladen til sit køretøj. Så man får ikke en traditionel parkeringsbøde, men skal istedet afhente pladen ved politiet mod en bøde. Hvis dette sker, anbefaler vi, at man selv afhenter pladen da udlejningsfirmaet kan kræve ekstra gebyrer mod dette. På strande er parkeringspladser ofte ledige, men der er ikke så mange tilgængelige. Parkeringspersonale, hvis de er tilgængelige, skal finde en plads til dig. Husk at man altid ved vejsiden skal være opmærksom på markeringerne. De gule markeringer eller et krydset "E" betyder absolut stop. De mange indkøbscentre i Cancun har deres egne parkeringshuse.

  Geografisk information

  Beliggende i storslået natur, rig på kultur og med en række forskellige traditioner, er Cancun placeret på kysten af Yucatan halvøen i den sydøstlige del af Mexico. Cancun er turistcenteret på Riviera Maya og har hovedsagelig kilometer af hvide sandstrande og krystalklar turkisvand. Cancun oser af energi døgnet rundt og hotellerne strækker sig over hele byen. Gaderne er fyldt med restauranter, barer, klubber og indkøbscentre. For dem der foretrækker et roligere miljø, anbefales et ophold på Playa del Carmen 68 km væk. Øen Isla Mujeres ligger omkring 13 kilometer nordøst for Cancun. Du kan tage bådture hertil og udforske øen på en dag, da den har et samlet areal på 4,2 km².

  Lufthavn information

  Cancun Lufthavn (CUN)
  Officielt navn: Aeropuerto Internacional de Cancun
  Hjemmeside: Cancun Lufthavn
  Adresse: Carretera Cancun-Chetumal Km 22, 77565 Cancun, Quintana Roo, Mexiko
  Telefon: +52 55 5284 0400
  Placering: Fra Lufthavnen med din billeje i Cancún vil du have brug for ca. 20 minutter i bil for at komme til centrum og afhængigt af hotellets beliggenhed, 25-30 minutter.
  Flyselskaber: Thomas Cook Airlines, Condor, TUIfly, United Airlines, Air Berlin, Aeromexico, Air Canada, Delta Air Lines, JetBlue Airways, Lufthansa, XL Airways France, Thomson Airways, Nordwind Airlines og mange flere.

  Offentlig transport

  Cancun har et meget veludviklet busnetværk. Frem for alt er alle turistattraktioner let tilgængelig med bus. Busserne er i drift hele døgnet rundt. En tur koster ca. 8,50 pesos, hvilket er omkring 3 DKK. Busserne er et sikkert transportmiddel og kører til alle destinationer langs hotelvejen. Der er mange stop og de er tydeligt synlige med et blå tegn. Mest af tiden stopper busserne endda uden for stoppestederne, så du skal bare gøre dig selv opmærksom ved at hæve din hånd på siden af vejen, som om du vifter til en taxa. Busser er et godt alternativ til at få en rundvisning i området, men skal man længere væk og udforske det omkringliggende område, anbefales det at gøre brug af en biludlejning i Cancun.

  Nyttige links

  Turistinformation Cancun

  Lufthavnens officelle hjemmeside - Cancun