Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  CANCÚN BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Cancún

  Cancún er et område, der er biodiverst og ekstremt rigt på kultur og historie. Med mystiske ruiner, der tager dig tilbage i tiden og moderne aktiviteter, der får din adrenalin til at pumpe, for den eventyrlystne, er der virkelig noget for enhver smag.

  Man behøver bare kaste et enkelt blik på Cancúns akvamarine, caribiske vand, for at det giver perfekt mening at ejendomsudviklere tilbage i 1970'erne var så ivrige efter at udvikle området som Mexicos næste store resort destination. Med cirka 19 km pulverfine hvide sandstrande i Zona Hotelera og en mere stille 15 km kyststrækning nord for centrum er Cancún himmeriget for enhver strandbums og solelsker. Du finder nogle af de mest svømmevenlige farvande på Zona Hoteleras nordside, mens du finder Isla Blanca nord for Cancún Centro, der lokker med sin lange strækning af relativt uudviklet kystlinje. Det primære turistområde er forbundet med en dæmning til fastlandet, som den moderne by Cancún ligger på, et pulserende knudepunkt med en række interessante attraktioner, der er værd at besøge, forudsat selvfølgelig,at du kan slippe strandene.

  Hvis du kun er i stand til at slippe af sted med en enkelt organiseret tur eller udflugt, skal du sørge for, at den er på et af de velbevarede, historiske maya-steder spredt rundt om øen. De fleste af disse er kun en kort bustur væk, og tilbyder masser af sightseeing undervejs. Museo Maya er et udstillingsvindue for nogle af de mesoamerikanske artefakter, der er udgravet i Quintana Roo, og er dermed en god forberedelse på en tur til Chichén Itzá. Du lærer om mayaernes handel, landbrug, skikke, trossystemer og forholdet mellem hver bys elite og de kampe, de kæmpede. Museet er bygget oven på ruinerne af San Miguelito-pyramiden og de tilhærende boliger, og disse er smart integreret i stedet. Med hensyn til artefakter er der fragmenter af steler, knogler, husholdningsredskaber, monumentale skulpturer, smykker, keramik og figurer, alt sammen pænt og informativt præsenteret. Den tilstødende arkæologiske udgravning San Miguelito er også værd at opleve. For en hel dag med ruiner kan du køre omkring 2 km mod syd til El Rey, kendt for sit lille tempel og flere ceremonielle platforme. Cancúns Maya steder har muligvis ikke den samme wow-faktor som Chichén Itzá, men de giver spændende historisk sammenhæng, når de parres med et besøg på museet.

  Friluftslivstyper og børn vil virkelig sætte pris på de aktiviteter, der tilbydes i Cancún. Der er rigtigt gode dyknings- og snorkelsteder i området, herunder et berømt skulpturmuseum under vandet, og udover havdyk kan du tilmelde dig til ture hvor du udforsker de nærliggende cenoter (kalkstenhuller) og deres fascinerende undersøiske hulesystemer. Naturentusiaster vil nyde en dagstur fra Cancún til Isla Contoy, en ubeboet ø der tilbyder gode vandreture, fuglekiggeri og snorkling. Desuden er der jo strandene, hvor vandaktiviteterne spænder fra svømning og kajak til kiteboarding.

  Auto Europe har adgang til over 24.000 afhentningssteder rundt om i verden, og selvfølgelig er vi også i Cancún. Med os kan du sammenligne tilbud og derefter booke en billig udlejningsbil i byens centrum eller i luufthavnen. Hvis du ikke tidligere har lejet bil gennem os, kan du læse andres biludlejningsanmeldelser fra Cancún herunder, og derefter udfylde din destination og lejedatoer i vores søgemaskine ovenfor, og klikke på søg for at få masser af tilbud fra kendte leverandører som Europcar, Thrifty, Sixt, Dollar, Alamo og mange flere. Du kan også ringe til vores reservationsspecialister på +45 78 75 53 06, så hjælper de dig gerne med at finde den perfekte bil til din tur. Sammenlign, book og spar med Auto Europe!