Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I NEWARK NJ

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Newark NJ til de bedste priser

  Newark New Jersey er for de fleste en lufthavn i New York. I skyggen af verdenshovedstaden New York ligger byen Newark dog i nabostaten New Jersey. Afstanden til Manhatten er kun 7 kilometer og New Jersey har derfor udviklet sig til en klassisk pendler by. Gemt i skyggen har Newark bevaret et centrum der stort set har sin arkeitektur fra det forrige århundrede. Et godt eksempel er det nyligt renoverede art deco Eleven80 lejlighedskompleks på Raymond Boulevard. Også den gotiske kathedral Basilica of the Sacred Heart er et besøg værd. Newark er et vigtigt trafikalt knudepunkt og byen har ind til for nylig haft titlen som den by i USA med flest biltyverier. Det er dog i dag blevet bedre. I Newark skal man desude være opmærksom på at Newark New Jersey (7km fra Manhatten) nemt forveksles med Newark New York (225 mil fra Manhatten). Newark NJ er et godt udgangspunkt for besøg og ferie i og omkring New York, og udbudet af lejebiler er stort. De forskellige biludlejere omkring New York tager mere eller mindre ublu ekstragebyrer for aflevering af lejebil andetsteds (one way fee). Hvis i overvejer at afleverer jeres lejebil på en anden lokation så ring til Auto Europe for at få overblik over hvilke biludlejere der har det bedste tilbud til jer.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Newark da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Dollar Car Rental, National, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Udover billeje tilbyder Auto Europe nu også leje af autocampere, så kan du opleve den amerikanske østkyst med en camper i Newark. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Newark:

  • Biludlejning i Newark lufthavn, Newark International Airport: Åbningstid: mandag-søndag 00:01-24:00

  Biludlejning råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring biludlejning USA. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Newark. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen. Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Har i planer om at køre til Canada så kontakt venligst Auto Europe først. Hvis du har brug for flere informationer omkring biludlejning i Newark, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Newark kontakte Auto Europe biludlejning på telefonnummer: +45 78 75 53 06.