Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I WASHINGTON DC

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Washington DC med Auto Europe

  Washington DC er hovedstad i USA og ligger ved Potomax floden, der grænser op til staterne, Maryland og Virginia. Byen er kendt for sine spektakulære monumenter og bygninger som Capitol, Det Hvide Hus og Højesteretten. Byen er også hjemsted for ikoniske museer, hvor blandt andet Kennedy Center er et besøg værd. Byen har en utrolig historie og er nemmere at udforske med en biludlejning i Washington DC, så man også kan besøge forstæderne og de andre områder i nærheden. Byen er faktisk meget uamerikansk, da den ikke har nogle nævneværdige højhuse, men er i stedet spækket med seværdigheder.

  Vi er specialister på biludlejning i Washington DC og andre destinationer i USA. Vi har et godt samarbejde med de bedste biludlejningsfirmaer rundt omkring i verden, derfor får du den bedste oplevelse og service. Reserver din billeje i Washington DC hos Auto Europe og du fortryder ikke. Vi tilbyder prisgaranti, så du er altid sikret den bedste pris på markedet. Derudover har vi gratis afbestilling inden 48 timer og vi sidder klar alle ugens dage, 24 timer i døgnet.

  Trafik og parkering

  Generelt er der ikke de store udfordringer at køre i USA, da de fleste regler er som i Danmark, med nogle undtagelser. Washington er en storby og ligesom alle andre større byer, kan det være forfærdeligt at køre i myldretrafikken. Næsten alle biler i USA har automatgear, så det er derfor vigtigt, at kunne køre sådan en bil. Man må normalt svinge til højre i et lyskryds, selvom lyset viser rødt. Ankommer man til disse kryds, skal man være meget opmærksom. I staterne anvendes mph (miles per hour) i steder for km/t, men det vender man sig til med det samme. Washington DC har mange rundkørsler, hvilket kan virke lidt skræmmende i starten, men som alle andre steder i verden, bliver man nødt til at lære den nye kørselskultur at kende. Efter et par gange er det ikke noget problem længere.

  Parkering

  Gadeparkering er tidsbegrænset og det er ofte meget svært, at finde en parkeringsplads rundt omkring seværdighederne. Rigtig mange pendlere fra forstæderne arbejder i Washington, så parkeringspladserne fyldes hurtigt op. Anvend derfor parkeringshuse og brug offentlig transport til at komme rundt i byen. Dette er den nemmeste og sikreste måde. Der findes forskellige apps til en smartphone, hvor man kan se ledige parkeringspladser i byen samt priser. Har man et hotel i byen med en parkeringsplads, så er det bedste valg at lade sin udlejningsbil stå ved hotellet. Få mere information om kørsel i USA her.

  Geografisk information

  Byen er beliggende ud til Atlanterhavskysten i den nordøstlige del af landet og huser næsten 700.000 indbyggere. I selve metropolområdet, der dækker Maryland og Virginia, er der tilsammen 5 millioner indbyggere. Hvis man kan lide monumenter og bygninger, så kan man ikke slippe uden om Washington DC, der har alt dette. Historien omkring byen og området er ganske enkelt fabelagtig. Området er præget af fastlandsklima, hvor man får varme solrige somre, men vinteren er lang og kølig. Om sommeren kan dagstemperaturerne stige til mere end 25°C og om vinteren ligger byen omkring frysepunktet. Har man oplevet alt omkring Washington, så kan vi stærkt anbefale at besøge New York, Pittsburgh og Philadelphia, der alle ligger i nærområdet af hovedstaden.

  Washington DC lufthavne

  Washington Dulles lufthavn er placeret i Dulles i Virginia, ca. 40 km vest fra centrum i Washington DC. Lufthavnen er blandt de 3 lufthavne i hovedstadsområdet og varetager ca. 21 millioner passagerer årligt.

  Washington Dulles International Airport (IAD)
  Adresse: 1 Saarinen Cir, Dulles, VA 20166
  Hjemmeside: www.flydulles.com
  Telefon: (703) 572-2700

  Lufthavnen ligger ikke mere end 5 km syd fra selve byen. Det er dennne lufthavn, der er tættest på Washington. Lufthaven er tæt overvåget af MWAA på grund af nærheden til den nationale hovedstad. Ronald Reagan Washington National Airport har lidt mere end 21 millioner passagerer årligt.

  Ronald Reagan Washington National Airport (DCA)
  Adresse: Arlington, VA 22202
  Hjemmeside: www.flyreagan.com
  Telefon: (703) 417-8000

  Offentlig transport

  Vær forberedt på at gå, indtil dine fødder gør ondt. Washington er kendt som byen i USA, hvor menneskerne er i bedst form. Beboer og besøgende får en masse motion ved at gå rundt i byen. Det anbefales at have gode sko til de lange gåture.

  Det bedste er at anvende offentlig transport, da det er nemmere og billigere end at køre rundt i byen, end at betale for parkeringspladser. Det anbefales stærkt at købe et 'Smartrip card', der giver dig mulighed, for nemt at rejse rundt i byen, uden at skulle betale hver gang, for at anvende metroen og anden offentlig transport.

  En nem og hurtig mulighed for at komme rundt i byen, er at anvende metrosystemet. Togene kører hele tiden, dog er stationerne og togene særdeles fyldt i myldretiden. En regel man skal huske, er at der absolut ikke må spises eller drikkes i togene. Man risikerer en bøde, eller i værste tilfælde kan man blive arresteret. Busserne i byen, er et godt valg at anvende, hvis man skal steder hen, hvor metrostationen ikke har et stop. Busserne er også billige og koster ca. 1$ pr. tur.

  Nyttige links

  Turistinformation Washington DC