Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I USA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i USA

  Generel information
  USA er mulighedernes land, og det anbefales varmt at opleve dette land i egen bil. Hvor end man tager hen i USA er der altid noget at se og opleve. Det være sig i skisportsområder, fabelagtige strande, pulserende storbyer eller udfordrende naturreservater. Lej f.eks. en bil i New York, og oplev Manhatten og Ground Zero, hvor de to tvillingetårne stod. Derfra kan man fortsætte sydpå og til sidst slutte af med afslapning, sol og strand i Miami. Eller hvad med at besøge storbyerne San Francisco og Los Angelas med et besøg i Hollywood, for derefter til sidst at slutte af i Las Vegas. Mulighederne er uendelige og det er kun fantasien der sætter grænser.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i USA er som følger:

  • By: 40-60 km/t
  • Hovedvej: 90 km/t
  • Motorvej: 90-130 km/t

  Vejregler
  Med billeje i USA kører man i højre side af vejen, og overhaling foregår kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  Næsten overalt hvor du kommer frem, vil der være et rigt udvalg af tankstationer. Dog anbefales det at man tanker bilen, før man kører ud i fjerntliggende områder, da der kan være langt imellem tankstationer.

  Afgifter
  De fleste motorveje i USA er gratis at benytte, mens enkelte kræver betaling.

  Parkering
  I storbyerne kan det være svært at finde parkeringsmuligheder i nærheden af centrum, men generelt er der et rigtig godt udvalg af parkeringspladser.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Ved car rental i USA kan forsikringer varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i USA, mod gebyr. Internationale envejslejer er ikke tilladt.