Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LAS VEGAS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Las Vegas til de bedste priser

  Las Vegas er byen af blændende lys, Elvis efterligninger, prangende kasinoer og byen, der aldrig sover. Her hos Auto Europe vil vi hjælpe dig med stil med din næste biludlejning i Las Vegas. Vi kan tilbyde kvalitets billeje på tværs af 24.000 destinationer rundt omkring i verden og vi tilbyder køretøjer, der passer til alles behov. På grund af vores samarbejde med alle vores lokale og internationale leverandører, er vi derfor i stand til at give dig den bedste service til den lavest mulige pris. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Las Vegas du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Las Vegas er præget af meget trafik og derfor skal man være meget opmærksom og forsigtig på vejen. De travleste perioder er i ferien og weekender, så sørg for at have dette i baghovedet, når du planlægger din rejse. Rejser man ud af byen vil man se, at vejen er meget bred og lang. Derfor anbefaler vi at man har både snacks og vand til køreturen. Sørg også for at tanke din bil op, da det er meget få tankstationer midt ude i ørkenen. En af de mest populære udlejningsbiler i Las Vegas, er en cabriolet såsom Ford Mustang og lignende. Denne bilkategori tilbydes gennem de fleste af vores leverandører og er også en perfekt måde at starte Route 66 på!

  Du kan klikke her, for at læse mere om kørsel i USA.

  Parkering

  Næsten alle de store hoteller på gaden 'Strip' tilbyder gratis parkering, så undersøg allerede hjemmefra om hotellet tilbyder denne service. Vegas er hjemsted for en enorm mængde af parkeringspladser til både hoteller, attraktioner og indkøbscentre. I dagens Las Vegas betaler man ofte for parkering, heldigvis er priserne meget gode. Hver opmærksom på, at man nogle gange skal vise ID, åbne sit bagagerum og åbne vinduet, hvis man kommer i kontakt med en parkeringskontrollør.

  Geografisk information

  Las Vegas er beliggende i Mojave ørkenen, omgivet af Spring bjergene og Sierra Nevada bjergene. Derfor er byen også en fantastisk destination at rejse til. Gør det nemt med en biludlejning i Las Vegas. Hvis man vil på roadtrip og vil være fleksibel, er det absolut også en mulighed. Nogle leverandører tillader endda at afhente udlejningsbilen i en stat, og hvor du får mulighed at aflevere bilen på en anden placering, helt uden yderligere omkostninger. Ønsker man at lave en roadtrip i omegnen af Las Vegas, kan vi anbefale at besøge San Francisco , Los Angeles og Phoenix. Ring til Auto Europe for mere information.

  Generelt er det meget varmt, blæsende og tørt i Las Vegas det meste af året. Husk dog på, at det kan blive koldt nogle nætter på grund af de omkringliggende bjerge.

  Las Vegas lufthavn

  McCarran lufthavn ligger i byen og her kan du hente din lejebil direkte igennem en masse leverandører. Passer det dig bedre, at afhente bilen i bymidten, så er det heller ikke noget problem. Man kan flyve til Las Vegas fra Billund eller Københavns lufthavn.

  McCarran International Airport (LAS)
  Adresse: 5757 Wayne Newton Blvd, Las Vegas, NV 89119, USA
  Hjemmeside: www.mccarran.com
  Telefon: +1 702-261-5211

  Offentlig transport

  En populær måde at komme rundt i byen, er via monorail, som stopper ved mange store destinationer og hoteller. En anden måde at komme rundt er med bus. Et omfattende netværk af busser gør det altid nemt at komme fra A til B.

  En biludlejning i byen vil tillade dig at stoppe, hvor og når som helst. Med dit eget køretøj vil du altid have flere muligheder for at besøge seværdigheder og attraktioner, såsom Hoover Dam, spøgelsesbyerne og Las Vegas Speedway, som ligger uden for byen.

  Autocamper leje i Las Vegas

  USA har masser at tilbyde den eventyrlystne rejsende. Auto Europe har et bredt udvalg at vælge i mellem, og vi er overbeviste om, at du vil kunne finde køretøjet som matcher dine præferencer helt perfekt. Oplev Las Vegas og nærliggende områder på en komfortabel måde - book online i dag!

  Nyttige links

  Turistinformation Las Vegas