Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA LAS VEGAS LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Las Vegas Lufthavn – Book og spar

  Med en biludlejning i Las Vegas Lufthavn fra Auto Europe bliver du perfekt udstyret til din rejse. Vi har mere end 60 års erfaring i at arrangere biludlejning. Der findes mange kategorier og ligegyldigt, hvad end man er til, så hjælper vi med at finde ønske kategorien. Er drømmen i stedet at køre gennem USA i en lækker bil eller at holde mange pauser undervejs med en autocamper, så er alt muligt med Auto Europe. Overbevis dig selv om vores mangfoldighed og gennemse alle vores gode tilbud. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Las Vegas du kan læse på anmeldingssiden.

  Lufthavns information

  Officielt navn: Harry Reid International Airport Las Vegas
  Adresse: 5757 Wayne Newton Blvd, Las Vegas, NV 89119
  Tel: (702) 261-5211
  Lokation: Lufthavnen er beliggende på 5757 Wayne Newton Boulevard omkring 8 kilometer fra downtown Las Vegas eller Strip. Årligt varetager lufthavnen ca. 45 millioner passagerer og derfor er den blandt de største og travleste i USA.
  Flyselskaber, som betjener Las Vegas Lufthavn: De største flyselskaber, der betjenes af lufthavnen er US Airways og South Western Airlines. Fra Danmark tilbydes der direkte afgange via Norwegian fra Københavns Lufthavn.

  Terminaler

  Der er i alt 110 gates fordelt til de nuværende to terminaler. Hver terminal har sin egen parkeringskælder, billetkontor/check-in områder, bagageudlevering, shopping og restauranter. Terminalerne er ikke direkte forbundet med hinanden. Derfor er det utrolig vigtigt, at vide hvilket selskab man flyver med. Terminal 2 blev lukket i juni 2012 og erstattet med åbningen af Terminal 3 på samme tid. Fra denne terminal håndteres der primært kun internationale afgange. En bus forbinder hver terminal med hinanden og afgår ca. hvert 12. - 15. minut. Ved Terminal 1 finder man stoppet på grundetagen tæt på bagageudlevering.

  Lufthavns faciliter

  Er du på udkig efter en gave i sidste minut, eller har du brug for en lækker ny taske? Så findes der heldigvis et stort udvalg af butikker i Las Vegas Lufthavn. Samtidig findes der også utrolig mange spisesteder, hvor sulten kan stilles. Fra fastfood måltider til en fin middag på udsøgte restauranter vil der være noget for enhver smag. Las Vegas er en verdensberømt underholdningshovedstad, hvilket også afspejles i lufthavnen. På hvert hjørne vil man næsten finde kunstudstillinger. Ved D-området vil man finde et luftfartsmuseum i Terminal 1 på anden etage. Som mange ved er Las Vegas også et kendt sted for gambling. Dette afspejler sig også i lufthavnen, da der findes flere steder, hvor det er muligt.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningskontorerne findes ikke direkte i lufthavnen, men ca. 5 kilometer fra lufthavnen på 7135 Gilespie Street. Centeret har fremragende kundeservice og døgnåbent. Fra Terminal 1 og 3 vil man kunne anvende den blå og hvide McCarran Rent-A-Car Shuttle-bus, der fører kunderne fra lufthavnen til stedet, hvor alle biludlejningsselskaberne hører til. Når du har afhentet din billeje fra Las Vegas Lufthavn, starter ferien først på alvor. Følgende biludlejningsfirmaer er repræsenteret i McCarran Biludlejning Center:

  • Thrifty
  • Payless
  • National
  • Hertz
  • Enterprise
  • E-Z Rent-A-Car
  • Dollar
  • Budget
  • AVIS
  • Alamo
  • Advantage

  Rute til biludlejningsselskaberne i Las Vegas Lufthavn

  Fra Las Vegas Boulevard skal man flette ind på Las Vegas Blvd South mod George Crockett Road. Drej til venstre og kør en kilometer mod Gilespie Road. Drej til højre for at nå destinationen. Ankommer man i stedet fra den nordlige retning, bør man tage 1-15 Syd, afkørsel # 34 / L-215 og følg skiltene til Las Vegas Blvd. Kører man i stedet fra syd til nord skal man anvende 1-15 til Exit # 34 / L-215 og fortsætte som beskrevet ovenfor. Besøg eventuelt San Francisco eller Los Angeles og oplev det store land.

  Parkering

  Inden at du skal med flyveren, skal du huske at sikre, at du holder tæt på den rigtige terminal, hvor flyet afgår fra. Der er i alt ca. 10.800 parkeringspladser til rådighed, der omfatter kort- og langtidsparkering. Parkering er tilgængeligt 365 dage året rundt, dog kræves der ofte en reservation i forvejen, for at anvende lufthavnens mange pladser. Til betaling er kreditkort, rejsechecks og checks typisk accepteret. For egen sikkerhed, så husk at låse bilen og efterlad ikke værdigenstande i køretøjet. Den maksimale længde for at holde parkeret er 30 dage. Der skal laves en særlig aftale på Telefon: +702 261 5122, hvis man ønsker, at holde parkeret i en længere periode.

  Kørsel til / fra lufthavn

  Med en biludlejning
  Først skal man anvende en shuttle-bus, som afgår fra hver terminal til biludlejningsselskaberne. Derefter kan du anvende din biludlejning fra las Vegas Lufthavn til at nyde ferien og friheden i USA.

  Med taxa
  Flere taxaselskaber er repræsenteret i lufthavnen. Bemærk, at ikke alle taxaer accepterer betalingskort. Dette bør afklares inden, at man sætter sig ind i taxaen. Et lufthavnsgebyr på 1.8 USD er gældende for alle taxaer. Det tilladte passagerantal er 5 personer.

  Med limousine
  Vil du leve drømme og starte rejsen med en limousine? Så kan dette lade sig gøre ude foran bagageudleveringsområdet.

  Offentlig transport
  Det regionale transportsystem tilbyder flere turer til/fra lufthavnen rundt i det sydlige Nevada-område.

  Yderligere information

  Officiel hjemmeside