Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SAN FRANCISCO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i San Francisco til de bedste priser

  Auto Europe har mere end 60 års erfaring indenfor formidling af biludlejning. Vi samarbejder med de største biludlejningsselskaber verden over, og kan derfor tilbyde biludlejning ved over 24.000 forskellige biludlejningskontorer i mere end 180 forskellige lande. Vi har særlig ekspertise i billeje i San Francisco og kan altid finde et køretøj der passer perfekt til din ferie. Vi er meget fleksible og i San Francisco kan vi tilbyde billeje direkte fra lufthavnen eller på flere end 9 kontorer i byen. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra San Francisco du kan læse på anmeldingssiden .

  Trafik og parkeing

  Når man kører bil i Californien, så kan man næsten ikke undgå at køre på motorveje, hvilket kan være en oplevelse i sig selv. 6-8 sporede veje er ikke unormalt på disse egne, så det er med at holde fokus på vejen. I og omkring San Francisco er trafikken ofte meget tæt og der er mange fra og tilkørsler som man skal holde øje med. Derfor er det en stor fordel at køre med en GPS (og noget vi kraftigt anbefaler!) som fortæller hvilken bane man skal ligge sig i, så man er klar til at dreje. Selvom mange danskere helst vil undgå at køre gennem storbyer som San Francisco, så behøver det ikke være en hårrejsende oplevelse. Hvis man timer sin køretur, så den ikke ligger i "rush hour" og har tålmodighed, så er det ikke meget værre end at køre i Danmark.
  Vær opmærksom på følgende, når du kører din biludlejning i San Francisco:

  • Hav tålmodighed, når du kører på de større veje. Der kan både være jernbaneovergange med meget lange tog eller vejarbejde. Læg derfor altid lidt ekstra tid til, når I skal planlægge jeres køretur.
  • Alle passagerere skal være fastspændt under kørsel
  • Selvom man ofte ser amerikanerne kører og snakke i mobil samtidig, så er dette strængt forbudt. Kun ikke-håndhold telefon er lovligt under kørslen.
  • På almindelige landeveje er hastigheden ofte omkring de 100 km/t og på motorveje max 120 km/t

  Klik her for mere information omkring kørselsforholdene i USA.

  Parkering

  Parkering i USA's store stater er altid en udfordring og San Francisco er ikke en undtagelse. Det er muligt at finde offentlige parkeringspladser med parkometer, men ellers er den bedste og hurtigste mulighed altid private parkeringskældre. Uanset hvad, så kommer man ikke udenom et gebyr for parkeringen også selvom man kan parkere ved sit hotel. Husk ikke at efterlad værdier i bilen.

  Geografisk information

  San Francisco ligger i den amerikanske delstat Californien og selve byen er beliggende på nordspidsen af halvøen mellem Stillehavet og San Francisco-bugten. Byen er forbundet til nabobyerne i nord og øst via de to broer Golden Gate Bridge og San Francisco-Oakland Bay Bridge. Der bor ca. 8,5 mio. indbyggere i storbyområdet og bliver årligt besøgt af omring det dobbelte antal turister. Blandt turisternes farvoritattraktioner er den gamle fængselsø Alcatraz.

  Fra San Francisco er der ca. 6 timers kørsel sydpå til staten Los Angeles, som også ligger ud til Nordatlanten. Her kan man f.eks. slå et smut forbi den unikke nationalpark Bryce Canyon National Park.

  San Francisco International Airport

  San Francisco's Internationale Lufthavn er beliggende 21 km syd for San Francisco centrum og er lige præcis i top 10 af de største lufthavne i USA. Kontaktinformationer er som følger:

  San Francisco International Airport (SFO)
  Hjemmeside: www.flysfo.com
  Telefon: +1 650-821-8211

  Offentlig transport

  Det kan anbefales, at stille bilen lidt uden for byen og benytte sig af det gode netværk af offentlige transport i midtbyen. Der findes både metro, sporvogne, bybusser og regionaltog som man kan skifte mellem på kryds og tværs. Noget særligt ved byen er de såkaldte "Cable Cars" som er San Francisco's kabeltrukne sporvogne. Sporvognene bliver trukket rundt i bygaderne og er et varetegn for byen. Turisterne er vilde med dem, så væbne dig med tålmodighed, hvis du vil med en tur - de er overfyldte og køre i et meget komfortabelt tempo.

  Autocamper leje i San Francisco

  Auto Europe har nået nye højder inden for udlejning, og med vores autocampere i San Francisco, kan vi bidrage til din uforglemmelige og oplevelsesrige ferie. Oplev friheden samt de utallige muligheder en autocamper medbringer.

  Nyttige links

  Turistinformation San Francisco